Soundcheck: Andi Seewald’s Marathon Playlist | FIETS

Het was de grootste triomf van Andi Seewald tot nu toe: in de spectaculaire krachtmeting van de wereldelite op de marathon in de race van het UCI MTB Marathon Wereldkampioenschap 2021 in Capoliveri bereikten slechts 75 van de 114 gestarte mannen de finish na 115 zware kilometers en 4800 hoogtemeters. En Andreas Seewald was de snelste.

Met de wereldtitel bekroonde hij zijn sterke seizoen na EK-goud en werd hij de eerste Duitse man ooit die de titel won in de marathondiscipline, die sinds 2003 wordt gehouden. In september 2023 verzekerde Andi Seewald (32) zich opnieuw van de titel van Duits kampioen op de MTB-marathon.

Om tijdens de training in het ritme te komen, om lange intervallen te doorstaan of als het echt intens moet worden: Andi Seewald luistert het liefst naar muziek op de roller – of in de auto. Tijdens het fietsen luistert de Opper-Beier het liefst naar de luchtstroom. Hij onthult hier de afspeellijst met zijn huidige favoriete nummers. Dit zijn zijn top 10 nummers, de rest – in totaal 24 favoriete nummers van Andi Seewald – is te vinden op Spotify: fiets MAG.

Elke maand presenteren we een nieuwe playlist van een professionele motorrijder op onze website. Het enige wat je nodig hebt is een gratis Spotify-account om naar de favoriete nummers van de MTB-profs te luisteren. Hardcore-fans kunnen zich het beste abonneren op de Bike MAG-account op Spotify Zo mis je geen playlist meer.

We hebben al meer dan twee dozijn fietsprofs gevraagd naar hun favoriete liedjes en hen gevraagd in de Bike MAG-account op Spotify Nog een paar sporters met hun Spotify-playlist zijn:

Lees ook:   lila cube mountainbike