Neatt Oxygen workshop voet: een uitstekend compromis!

Bent u op zoek naar een werkplaatsstand om uw fiets op hoogte te houden tijdens het onderhoud of eventuele reparaties? Voor een redelijk budget krijg je, met de Neatt Oxygen workshop voet, een Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze werkplaatsstandaard past bij de meeste fietsframes en de 3 poten zorgen voor optimale stabiliteit tijdens gebruik.

Inhoudsopgave 🗂

Kenmerken van de Neatt Oxygen workshop voet

Neatt Zuurstof
Neatt Zuurstof

Met een sobere en elegante uitstraling wordt de Neatt Oxygen workshopvoet alleen in het zwart verkocht. Dat Pied d’atelier is ontworpen om het onderhoud van uw fiets uit te voeren Thuis. Inderdaad, uitgerust met een vouwsysteem, is deze werkplaatsvoet gemakkelijk op te bergen in uw interieur. Het vindt zijn plaats zowel in de garage als in de woonkamer van een appartement. Met meerdere functies heeft de Neatt Oxygen workshop voet alles van een geweldig! Om de eerste montage te vergemakkelijken, wordt de Neatt Oxygen werkplaatsvoet voor 90% gemonteerd geleverd. Laten we nu eens kijken naar de verschillende kenmerken die deze werkplaatsvoet heeft.

Een ergonomische en gemakkelijk te vervoeren werkplaatsstand

Ten eerste, de Neatt Oxygen werkplaatsstandaard heeft een statiefvoet. De 3 voet zorgt voor maximale stabilisatie tijdens gebruik. Deze fietsendrager kan een maximale belasting van 25 kilogram dragen voor een totaal gewicht van minder dan 10 kilogram (9 kilogram). Het gewicht ervan vormt dus geen belemmering voor het transport en de montage en demontage.

Neatt Oxygen gedemonteerd
Neatt Oxygen gedemonteerd

Toen we het product uitpakten, was onze eerste indruk die vanEen solide en kwalitatieve werkplaatsvoet. De verschillende buizen van de steun zijn breed en robuust. Met deze cumulatieve stevigheid aan de statiefvoet wordt in alle situaties een stabiele werkplaatsstand verkregen. De afwerkingen van deze werkplaatsvoet zijn netjes en de diverse instelhendels zijn van zeer goede kwaliteit.

Een stabiele en modulaire ondersteuning, voor gebruiksgemak

De Fietsondersteuningssysteem is zeer goed doordacht en zeer functioneel. In eerste instantie waardeerden we de levering van het product bijna geassembleerd. Zo was de montage van het product snel en is de werkplaatsvoet snel functioneel. We vonden het ook leuk om de hoogteverstelling aan te passen aan de hoogte van de fiets aan de grootte van de gebruiker.

Neatt Zuurstof
Neatt Zuurstof

Verstelbaar vanaf een hoogte variërend van 1,20 m tot 1,65, past deze werkplaatsvoet zich aan de meerderheid van de gebruikers aan. Het sterke punt van deze werkplaatsvoet is de tablet om gereedschap in op te bergen. Dit accessoire is essentieel en onmisbaar voor Houd alle gereedschappen en schroeven in de buurt die nodig zijn voor uw handling. In tegenstelling tot de meeste werkplaatspoten heeft de Neatt Oxygen werkplaatsstandaardplank verschillende compartimenten om de verschillende onderdelen te onderscheiden die erop worden geplaatst. Uitgerust met gaten, kan deze tablet veel gereedschap bevatten dat u nodig hebt.

Een verstelbare klem voor uitstekende ondersteuning

De Neatt Oxygen werkplaatsstandaard is ontworpen voor de meeste fietsen. Dankzij de aanpasbare 360° roterende klem vindt een ovale, ronde of platte buis immers heel goed zijn plaats in de kaken van de klem. Uw fiets wordt tijdens het hanteren stevig vastgezet en loopt geen risico op uitglijden of kantelen.

Het lijkt echter belangrijk op te merken dat deDe maximale belasting die de Neatt Oxygen werkplaatsvoet kan dragen is 25 kilogram. Het zal dus noodzakelijk zijn om alert te zijn op het gewicht van uw fiets om te voorkomen dat deze laatste valt als gevolg van ongepast gebruik. Deze workshopvoet is echter compatibel voor e-bikes in tegenstelling tot de Neatt Attack workshop voet. Als u een werkplaatsvoet wilt om uw E-bike te onderhouden, moet u kiezen voor de Neatt Oxygen workshopvoet terwijl u controleert of het gewicht van uw fiets minder dan 25 kilogram is.

Het oordeel van deze Neatt Oxygen workshop voet

Neatt Zuurstof


  • 🚲 Maximale belasting


  • 🔧 Tang


  • 🕳 Driepoot


  • 🖐 Ergonomie


  • ⚙️ Modulariteit

4.7

De mening van mtb-sport.nl

De Neatt Oxygen werkplaatsstandaard is een goede keuze ! Eenvoudig te monteren en te demonteren, het neemt geen ruimte in beslag als het eenmaal is opgevouwen. De statiefvoet biedt grote stabiliteit aan de structuur en aan de fiets die eenmaal op de standaard is geplaatst. Het afstellen, polijsten, schoonmaken van je fiets wordt prettig en je zult niet zonder het comfort kunnen dat de werkplaatsvoet bood. Dankzij het gewicht van slechts 9 kilogram en de ergonomie kunt u het dragen tijdens uw verschillende reizen en / of training.


Zicht op Alltricks

Lees ook:   trek mountainbike dames