Vergelijking van de beste GPS-fietstrackers

Het aantal fietsdiefstallen blijft elk jaar toenemen. Vorig jaar was het bijna 400.000 fietsen als ‘gestolen’ opgegeven. Het slot blijft natuurlijk een essentieel accessoire om je fiets in eerste instantie te beschermen. Toch wordt het totaal nutteloos als dat laatste wordt afgescheurd. De GPS fiets tracker, aan de andere kant, is Een veel discreter en effectiever accessoire dan een conventioneel slot. Inderdaad, met een fietstracker kunt u uw fiets op elk gewenst moment nauwkeurig lokaliseren.

Ontdek in onze gedetailleerde vergelijking onze selectie van Beste GPS-trackers voor fietsen in ! Evenals advies om uw toekomstige GPS-chipbaken te kiezen voor fietsen.

Inhoudsopgave 🗂

De beste fiets GPS trackers van

Om u te helpen bij het kiezen van een betrouwbare en nauwkeurige fietstracker, is hier een selectie van Beste fietstrackers van het jaar :

Het beste

Bike Tracker van Invoxia
Fiets Tracker Invoxia

5.0
 5/5

Autonomie

Drie maanden

Gewicht

50 gram

Type

Abonnement

Precisie

≃ 3 meter

Toepassing

Ja

Diefstal

Ja

Vallen

Ja

Waterdicht

Ja

Garantie

2 jaar


Bekijk op Amazon


Niet beschikbaar op Alltricks


Gedetailleerde beoordeling

Favoriet

GPS tracker Invoxia
GPS tracker Invoxia

4.8
 4.8/5

Autonomie

6 maanden

Gewicht

67 gram

Type

Abonnement

Precisie

≃ 3 meter

Toepassing

Ja

Diefstal

Ja

Vallen

Nee

Waterdicht

Ja

Garantie

2 jaar


Bekijk op Amazon


Niet beschikbaar op Alltricks


Gedetailleerde beoordeling

Goedkoop

TK906 GPS Tracker
TK906 GPS Tracker

4.4
 4.4/5

Autonomie

1 maand

Gewicht

56 gram

Type

SIM-kaart

Precisie

≃ 5 meter

Toepassing

Nee

Diefstal

Ja

Vallen

Nee

Waterdicht

Ja

Garantie

2 jaar


Bekijk op Amazon


Niet beschikbaar op Alltricks


Gedetailleerde beoordeling

Invoxia Bike Tracker: de beste GPS fiets tracker

DeInvoxia Bike Tracker is een tracker speciaal ontworpen voor fietsen en ATV’s. Inderdaad, de behuizing neemt het ontwerp van een achterlicht, waardoor het discreet kan zijn. Ondanks zijn minimalistische gewicht van 50 gram is het gecertificeerd door de IP67-standaard en is daarom bestand tegen water, modder en spatten. Wat betreft de batterij van de Invoxia fietstracker, het heeft een totale autonomie van ongeveer 2 maanden, oplaadbaar in slechts 1H30 via de meegeleverde micro-USB-kabel.

Bike Tracker van Invoxia
Bike Tracker van Invoxia

Het grote voordeel van de Invoxia Bike Tracker is het sim-vrije abonnementssysteem. Deabonnement wordt aangeboden voor 3 jaar, bij de aanschaf van uw plotter, dan kost het u slechts € 9,99 per jaar. Dit is veel goedkoper dan een fietstracker met simkaart. Het tweede positieve punt van dit GPS-baken voor de fiets is de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Inderdaad, zodra het een verdachte beweging detecteert, of een mogelijke val van uw fiets, wordt u op de hoogte gebracht via de invoxia mobiele applicatie.

Je kunt dan direct de positie van je fiets controleren. Het is ook Mogelijkheid om beveiligingszones te definiëren zoals “Office, Home, Parking” om een melding te ontvangen zodra de fiets buiten deze vooraf gedefinieerde gebieden wordt gedetecteerd.

Invoxia Bike Tracker bevestigd aan een fiets
Invoxia Bike Tracker bevestigd aan een fiets

Eindelijk de Invoxia Bike fietstracker is gewoon de favoriet van de mtb-sport.nl, daarom hebben we besloten om hem te kiezen Beste GPS fietstracker van het jaar !


Bekijk op Amazon

Invoxia GPS tracker: een multi-media GPS tracker

Het opnemen van de meeste van de technische bijzonderheden van de Bike Tracker, de GPS tracker van Invoxia is niet alleen compatibel met fietsen of mountainbiken. Inderdaad, het is mogelijk om het te gebruiken met uw auto, motor, tas, kind,… Dankzij het extreem kleine formaat is het echter mogelijk om de tracker onder het zadel te bevestigen, weg van de nieuwsgierige blikken van dieven. Het heeft een totale autonomie van ongeveer 6 maanden, dankzij de lithium-ion batterij oplaadbaar via een micro-USB-kabel.

GPS tracker Invoxia
GPS tracker Invoxia

Net als zijn kleine broertje is dit Invoxia’s onzichtbare fiets GPS tracker wordt geleverd met een 3-jarig abonnement helemaal gratis! Dan is er een abonnement van € 9,99 per jaar nodig om te werken. Dit type tracker zonder simkaart is heel eenvoudig te gebruiken en te installeren. Bovendien is het compatibel met de Invoxia-applicatie, waarmee u uw fiets of uw voertuig op elk gewenst moment onmiddellijk kunt lokaliseren.

Zo heeft deze GPS-tracker voor de fietsVeel waar voor je geld. Dit is de favoriet van de redactie!


Bekijk op Amazon

Goedkope fiets GPS tracker: de TK906

De fietstracker van Winness is een instapmodel, maar het is nog steeds zeer effectief! Discreet dankzij de behuizing die lijkt op een knipperend achterlicht voor fiets en mountainbike, zal het niet worden opgemerkt door dieven. Het heefteen totale autonomie van ongeveer een maand afhankelijk van het gebruik, en is oplaadbaar via de USB-kabel meegeleverd in de verpakking. Bovendien is het compatibel met alle soorten zitbuizen, dankzij de aanpasbare ondersteuning.

TK906 GPS Tracker
TK906 GPS Tracker

Werkend met een sim-kaart niet meegeleverd, heeft deze fietstracker een nauwkeurigheid van slechts 5 meter. Handig om je fiets heel snel te vinden. Het integreert verschillende geolocatietechnologieën, waaronder GPS en A-GPS. Dat wil zeggen, het werkt ook in overdekte parkeergarages, evenals tunnels. Het maakt real-time tracking van de locatie van uw fiets mogelijk, waarbij de GPS-positie elke 5 seconden wordt gedeeld, via de mobiele applicatie of via sms. Tot slot is het ook mogelijk om de routes te raadplegen die de fiets tijdens de oude uitstapjes heeft afgelegd.

Tot slot, deze TK906 fietstracker, werkend met behulp van een simkaart, Deze fietstracker blijft simplistisch, maar effectief. We raden het aan als u op zoek bent naarEen goedkope fietstracker.


Bekijk op Amazon

Waarom zou je je fiets uitrusten met een GPS-tracker?

Door jezelf uit te rusten met een fiets GPS-tracker, kun jeverhoog uw kansen op het vinden van uw fiets drastisch in geval van diefstal ! Momenteel wordt volgens een statistiek van de Union des Cyclistes Français slechts 2 tot 3% van de gestolen fietsen teruggegeven aan hun eigenaars. Aan de andere kant, als u een GPS-fietstracker gebruikt, De kans om je fiets te vinden is groter dan 92% ! Een niet te verwaarlozen voordeel. Bovendien vereist sommige fietsverzekeringen dat uw fiets is uitgerust met een van de volgende apparaten: fiets-GPS-tracker, fiets-GPS-tracker of GPS-fietsbaken. Daarom is het uitrusten van je fiets met een GPS-tracker een steeds vaker voorkomende praktijk en wordt aanbevolen door experts, maar ook door verzekeringen.

De verschillende fiets GPS trackers

Zoals met alle high-tech producten, bestaat het momenteel Verschillende soorten fietstrackers. In het bijzonder GPS-trackers voor fietsen uitgerust met simkaart en GPS-trackers voor fietsen met en zonder abonnement. Laten we samen de technische details, de voordelen en de nadelen van elk van deze 2.0-sloten voor de fiets ontdekken, om u te helpen de juiste keuze te maken.

GPS fiets trackers met SIM-kaart

Vaak bekritiseerd door fietsers, omdat ze een simkaart met abonnement nodig hebben om te werken. De GPS trackers met SIM-kaart niettemin hebben opmerkelijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is echter noodzakelijk om uzelf uit te rusten met een extra simkaart van een telefoonoperator, voor een prijs van ongeveer 3 tot 5 € per maand. Bovendien is dit type apparaat zeer energie-intensief en heeft daarom een lagere autonomie in vergelijking met een GPS-tracker met abonnement zoals de Invoxia Bike Tracker.

De fiets GPS tracker met abonnement

Het is zonder twijfel, het beste GPS-bakensysteem voor fietsen. Dit type fietstracker heeft aanzienlijke voordelen, vooral met betrekking tot hun autonomie en nauwkeurigheid. Dit is het geval bij de Invoxia Bike Tracker, die jaarlijks een abonnement van slechts 9,99 euro heeft. De stappen om u te abonneren op deze stijl zijn eenvoudig en snel. Efficiënt en gemakkelijk te gebruiken, dit is het type GPS-tracker voor fietsen dat we actief aanbevelen!

GPS fietstrackers zonder abonnement

GPS-fietstrackers zonder abonnement zijn op het eerste gezicht de beste oplossing, omdat er geen abonnement op nodig is. Niettemin We raden ze ten zeerste af! Deze zogenaamde “anti-diefstal GPS chip” trackers zijn vaak onnauwkeurig, onbetrouwbaar en hebben een extreem korte autonomie. Daarom is het Het beste om te investeren in een GPS-tracker waarvoor een abonnement vereist is, maar die veel betrouwbaarder is en uw fiets effectief zal beschermen.

Fietsdiefstal
Fietsdiefstal

Hoe kies je je anti-diefstal GPS chip voor fietsen?

Om uw fiets effectief te beschermen, is het het beste om kies een goede GPS tracker om te fietsen. Inderdaad, niet alle modellen zijn gelijk en hebben niet dezelfde technologieën! Hier zijn enkele belangrijke punten om te controleren voordat u uw fietstracker koopt. Voel je vrij om onze top 3 beste fiets GPS trackers te bekijken, om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare fiets GPS tracker kiest.

De batterij en autonomie van uw fiets GPS tracker

Allereerst is het belangrijk dat uw GPS tracker is uitgerust met een Krachtige en betrouwbare batterij. Wij adviseren u om over te stappen op een model met een ingebouwde oplaadbare batterij. Het is belangrijk om de voorkeur te geven aan een GPS-tracker voor de fiets met een autonomie van ten minste 1 maand, om uw tijd niet te besteden aan opladen. De GPS trackers die wij aanbevelen hebben een autonomie van ongeveer 2 maanden. Natuurlijk Autonomie wordt beïnvloed naar gebruik.

De discretie van zijn tacker

Het belangrijkste doel van een fiets GPS tracker is dat het Discreet of onzichtbaar voor potentiële dieven. Zodat deze laatste, niet oppakken of deactiveren tijdens of na de vlucht. Daarom is het noodzakelijk om Kies een tracker die discreet is of geïntegreerd in de zadelpen van de fiets. Of dat het zich verbergt als een gewoon accessoire, zoals de Invoxia-achterlichtreflector. Daarnaast is het raadzaam om uzelf uit te rusten met een resistente en waterdichte tracker, vooral IP67-gecertificeerd, zodat deze niet onbruikbaar is in het geval vane zware regen.

De kenmerken van de fiets GPS tracker

Om een fietstracker effectief te laten zijn, moet deze zijn uitgerust met Eenvoudige maar betrouwbare en nauwkeurige functies. Daarom raden we u aan om uzelf uit te rusten metEen tracker gekoppeld aan een mobiele applicatie. Zo kunt u uw fiets overal en altijd lokaliseren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de route te zien die je fiets de afgelopen dagen heeft gemaakt. Bovendien hebben sommige modellen een valdetectiesensor. Dus als je fiets wordt omgegooid, ben je direct op de hoogte gebracht via notificatie.

Nauwkeurigheid van de GPS-chip van zijn fietstracker

Tot slot is het belangrijk dat je tracker uiterst betrouwbaar is, zeker met betrekking tot de nauwkeurigheid van de fiets GPS baken. Veel fietstrackers van slechte kwaliteit hebben een nauwkeurigheid van enkele tientallen meters. Ze zijn dus veel te onnauwkeurig om echt effectief te zijn. Daarom is het belangrijk om de kwaliteit van de fiets GPS-chip te controleren. Het is noodzakelijk om trackers te prefereren met een nauwkeurigheid van ongeveer 1 tot 10 meter, meer dan genoeg om uw fiets snel te lokaliseren.

Waar koop je je fiets GPS tracker?

Om een fietstracker te kopen, is er maar één oplossing: online kopen. Inderdaad Dit type product wordt niet verkocht in fysieke winkels. Daarom moet je je wenden tot e-commerceplatforms zoals Amazon. U vindt er GPS trackers fiets anti-diefstal voor alle prijzen.

Als het gaat om de prijs van een fietstracker, varieert deze. Het is mogelijk om GPS-sloten te vinden voor slechts een paar euro, maar ze zijn onbetrouwbaar en zeer weinig resistent. Er moet ook rekening worden gehouden met de prijs van het abonnement.

Veelgestelde vragen over GPS Trackers voor fietsen

Hier is een Selectie van terugkerende vragen ten opzichte van GPS trackers voor fietsen:

Waarom een GPS-fietstracker gebruiken?

Momenteel In Frankrijk worden dagelijks zo’n 1000 fietsen gestolen En dat aantal blijft stijgen. Tegenwoordig bestaan er veel oplossingen om te beschermen tegen fietsdiefstal, waaronder het gebruik van een antidiefstalapparaat, maar ook omeen GPS tracker voor fietsen. Deze kleine trackers bieden veel voordelen.

Wat is de beste GPS tracker voor fietsen in ?

Het schrijven van mtb-sport.nl heeft besloten om de Bike Tracker van Invoxia te belonen als zijnde de beste fiets GPS tracker van het jaar ! Inderdaad, eenvoudig en effectief, deze kleine GPS-chip voor fiets en mountainbike zal u beschermen tegen diefstal.

Moeten we de voorkeur geven aan een GPS-fietstracker zonder abonnement of met abonnement?

Er zijn verschillende soorten fiets GPS chip. Niettemin slechts één type fiets GPS-tracker is daadwerkelijk effectief en betrouwbaar: GPS fietstrackers met abonnement. Ze maken het inderdaad mogelijk om een nauwkeurige en onmiddellijke tracering te verkrijgen.
Lees ook:   Garmin Varia radar: het ultieme accessoire om veilig te rijden