Bryton Rider 420: een van de beste goedkope fiets-GPS van

Hoewel uitgebracht in november 2019, de GPS Bryton Rider 420 blijft een van de beste goedkope fiets GPS. Sinds de release is de Rider 320 gekomen om deze versie bij te werken, maar het heeft geen dynamisch mappingsysteem. Inderdaad, hoewel verkocht tegen een betaalbare prijs, is de Rider 420 van Bryton een van de weinige goedkope fiets-GPS met een GPS-mappingfunctie. Maar wat is deze Bryton Rider 420 dan echt waard? Moet ik het kopen?

De mtb-sport.nl was in staat om het vele weken te testen, dus hier is de Gedetailleerde beoordeling en deeindbeoordeling van deze Bryton Rider 420.

Bryton Rider 420 - Overzicht
Bryton Rider 420 – Overzicht

Inhoudsopgave 🗂

De technische kenmerken van de Rider 420 Bryton

Zoals we u eerder hebben verteld, is de redactie van mtb-sport.nl had het voorrecht om deze Bryton 420 Rider te testen tijdens verschillende uitstapjes en trainingen. Voordat we onze conclusie onthullen en onze mening over deze GPS Rider 420, Laten we de technische kenmerken samenvatten.

De behuizing en het scherm van de Rider 420

Laten we het eerst hebben overesthetisch en Bryton Rider 420 koffer. Het is belangrijk op te merken dat het deze functies deelt met de nieuwe Bryton 320.

Bryton Rider 420 koffer
Bryton Rider 420 koffer

Daarom is het meet 49,9 mm breed, 83,9 mm hoog en 16,9 mm dik, voor een totaalgewicht van 67 gram. Ondanks dit relatief compacte formaat bevat deze GPS Brtyon een 2,3-inch non-touch scherm van 128 bij 160 pixels. Merk op dat het scherm monochroom is, maar dat het een uitstekende leesbaarheid heeft, vooral in direct zonlicht. Daarnaast heeft deze Rider 420, net als alle Bryton bike GPS, de IPX7-certificering. Daarom is het waterdicht en kan het zonder risico in alle weersomstandigheden worden gebruikt. Bovendien is het bestand tegen extreme temperaturen, variërend van -10 tot 60 ° C.

Ergonomie en interface van de GPS Rider 420

Nachtmodus - Bryton Rider 420 Interface
Nachtmodus – Bryton Rider 420 Interface

Onder fietsers staat Bryton bekend om het maken van eenvoudige maar zeer ergonomische GPS-fietsen. En deze Bryton Rider 420 teller is geen uitzondering op deze regel. Geen franje, geen onnodige knoppen, deze GPS heeft slechts 4 knoppen, maar heeft toch ergonomie om bleke GPS-fiets te maken met aanraakschermen zoals de nieuwe Rider 750. Geluid 2,8-inch monochroom scherm hiermee kan het tot 8 statistieken tegelijkertijd weergeven. Bovendien is het interface is 100% aanpasbaar en modulair volgens uw behoeften, vanuit de Bryton Active-app.

Autonomie en batterij

De Bryton Rider 420 GPS meter range is een van de belangrijkste voordelen. Inderdaad, in de afgelopen jaren heeft Bryton zwaar geïnvesteerd in onderzoek om nieuwe en efficiëntere batterijen aan te bieden. Zo heeft deze nieuwe Rider 420 een Totale levensduur van de batterij van 35 uur, bij conventioneel gebruik. Een record, voor een Fiets GPS met GPS mapping.

GPS-kaartfuncties

GPS-begeleiding en mapping - Bryton Rider 420
GPS-begeleiding en mapping – Bryton Rider 420

Zoals we zojuist hebben gezegd, is dit Bryton 420 Rider heeft functies met betrekking tot zijn GPS en dynamische mapping. Dit is een van de punten die het onderscheidt met de Rider 320. Deze Bryton 420 integreert dus zeker geen kaart die zo geavanceerd is als die van de nieuwe Bryton Rider 750 of de Rider 860. Het blijft echter Functioneel en zeer praktisch om een route te volgen. Inderdaad, deze Rider 420-teller bevat een GPS-chip die compatibel is met technologieën GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS. Dit zorgt voor een onvergelijkbare nauwkeurigheid en snelheid van signaalacquisitie.

Met betrekking tot de GPS-geleidingsfunctie van deze Bryton Rider 420, importeert u eenvoudig een track naar de .gpx formaat Sinds deBryton Active-app via het gedeelte “Mijn route”. Het is ook mogelijk import en export sporen van toepassingen van derden, synchroniseren met Strava of Koomot. Zo heeft u toegang tot eenvoudige maar nauwkeurige stapsgewijze begeleiding via “beurt voor beurt” -instructies.

Prestatieanalyse en monitoring

Bryton Rider 420 - Prestaties
Bryton Rider 420 – Prestaties

De GPS-fiets Bryton Rider 320 biedt een breed scala aan functies. Dankzij deze geïntegreerde sensoren biedt deze Bryton GPS inderdaad meer dan 80 functies. Allereerst zal het tijdens de inspanning mogelijk zijn omBekijk tot 8 statistieken tegelijk. Deze omvatten: snelheid, duur, aantal ronden, vermogen, afstand, cadans, hoogte, hartslag, temperatuur, verbrande calorieën,… Al deze gegevens stellen fietsers in staat om hun training beter te beheren.

Bovendien is het aan het einde van je training mogelijk om alle gegevens, metingen, statistieken met betrekking tot uw training vanuit de mobiele app Bryton Actief. Zo kunt u uw outputs in detail vergelijken en analyseren om uw voortgang te volgen. Ten slotte is het mogelijk om deze gegevens te exporteren naar compatibele platforms, zoals Strava of Komoot.

Bluetooth en ANT+ voor maximale connectiviteit

De Bryton Rider 420 is compatibel met de nieuwste accessoires en sensoren. Vooral dankzij de ANT+ en Bluetooth-connectiviteit. Zo is deze GPS compatibel met cadanssensoren, snelheidssensoren, hartslagmeter en vermogensmeters, via de geïntegreerde ANT+ chip. Dit alles om uw analyses te verrijken. Daarnaast is deze Rider 420 uitgerust met Bluetooth-technologie, waardoor hij compatibel is met mobiele applicaties.

Compatibele mobiele apps

Bryton Active-app
Bryton Active-app

De Bryton 420 is letterlijk onlosmakelijk verbonden met de Bryton Active-app. Inderdaad, met deze applicatie beschikbaar op IOS en Android kunt u uw GPS correct instellen, maar ook om potentiële updates uit te voeren. Daarnaast is deze Rider 420 ook compatibel met trainingstoepassingen van derden zoals Strava, Herbeleven, Komoot, maar ook RideWithGPS. U zult in staat zijn om Deel uw prestaties en prestaties met de community van deze community applicaties en/of je vrienden.

Installeren en configureren van de Bryton Rider 420

Wat betreft de installatie van deze Bryton Rider 420 meter, het is kinderspel! Inderdaad, het is voldoende om stap voor stap te volgen, de Instructies in de installatiehandleiding geleverd met de Bryton 420 GPS. Helaas wordt er slechts één ondersteuning geboden in het pakket. Toch kunt u met deze Bryton stuurpensteun uw GPS correct aan uw stuurpen bevestigen. Wat de instellingen betreft, sluit u gewoon uw Bryton Rider 420 aan op de applicatie Bryton Actief, om de GPS correct te configureren.

Bryton Rider 420 bundels

Zoals alle Bryton fiets GPS, is de Rider 420 verkrijgbaar in twee versies: de Bryton Rider 420E pak en het pakket Bryton Rider 420T. Deze bundels onderscheiden zich door hun inhoud. Inderdaad, de Bryton 420E is eenvoudig in tegenstelling tot de 420T qDe gebruikersinterface is completer.

Bryton Rider 420E

De Bryton Rider 420E wordt beschouwd als de “basisch“. Omdat het alleen de essentie begrijpt. Dat wil zeggen de Bryton Rider 420, zijn handleiding in het Frans, een ondersteuning en zijn oplaadkabel.

De Bryton Rider 420T

De Gps Bryton Rider 420 is een prestatiegericht pakket. Inderdaad, het neemt de inhoud van het klassieke pakket en voegt accessoires toe. Inclusief een cadanssensor en een hartslagmeter.

De Bryton 420 Rider samengevat

Grootte van de behuizing

4,99 x 8,39 x 1,69 cm

Gewicht

67 gram

Autonomie

Tot 35 uur

Maximale temperatuur

-10°C tot 60°C

Waterdicht (IPX7)

Schermgrootte

2,3 inch

Beeldschermresolutie

128 x 160 pixels

Kleur

Tactiele

Protocollen en technologieën

GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS

Wifi

bluetooth

ANT+

Applicatie compatibel

Over onze Bryton Rider 420 GPS review

Over onze Bryton Rider 420 beoordelen, duurde het vijf opeenvolgende weken. Bovendien respecteerde het testteam nauwgezet ons handvest van kwaliteit en onpartijdigheid. De Bryton Rider 420 GPS-teller heeft bijna 1640 kilometer verzameld en is zowel tijdens roadtrips als mountainbike-uitstapjes gebruikt. Deze evaluatie van deze GPS had als doel de voor- en nadelen van deze GPS Rider 420 te bepalen.

Onze mening over de Bryton Rider 420

Bryton Rider 420 – TEST


  • 🔋Autonomie


  • 🧭 Navigatie


  • 📟 Interface


  • 📊 Prestatie-analyse


  • 🔗 Connectiviteit


  • ⚙️ Instellingen & Installatie


  • 💬 Reviews van gebruikers

4.7

Mening van de redactie over de Bryton Rider 420

Tot slot, onze test van de Bryton Rider 420 was zeer overtuigend ! Inderdaad, hoewel dit dateert van het einde van 2019, bevat deze fiets-GPS meer dan 80 verschillende functies, waaronder een uitstekende GPS-geleidingsmodus en een zeer geavanceerde prestatieanalyse. Daarnaast wordt deze Rider 420 Bryton aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs waardoor hij ongetwijfeld, een van de beste goedkope fiets GPS van het jaar !

Bryton Rider 420E


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Bryton Rider 420T


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Lees ook:   mountainbike schoenen flat pedals