Bryton Rider 320: een goedkope en toch complete fiets GPS!

Aangekondigd aan het publiek in mei 2020, de Bryton Rider 320 fiets GPS is een van de nieuwste modellen gepresenteerd door het merk Bryton na de Rider 750, een paar weken eerder uitgebracht. Gepresenteerd als een eenvoudige maar krachtige fiets GPS, belooft deze nieuwe Bryton Rider 320 Extra functies en opmerkelijke evoluties vergeleken met de Rider 420, het model van de vorige generatie. Maar wat is het eigenlijk? Wat te denken van deze Bryton 320? Het schrijven van mtb-sport.nl had de kans om het exclusief te testen. Hier is onze gedetailleerde beoordeling en onze eindbeoordeling van deze nieuwe Bryton Rider 320 meter.

Overzicht - Bryton Rider 320
Overzicht – Bryton Rider 320

Inhoudsopgave đź—‚

De kenmerken van de Bryton GPS Rider 320

We kregen de kans om een preview van de nieuwe Rider 320 te ontvangen van de Taiwanese fabrikant Bryton. We hebben het enkele weken getest en hier is onze mening. Laten we echter, voordat we het eindoordeel onthullen, de Kenmerken van deze Bryton Rider 320 meter.

De behuizing en het nieuwe scherm

Laten we eerst stilstaan bij de behuizing en het ontwerp van deze Bryton Rider 320. Dit nieuwe model bevat de belangrijkste esthetische kenmerken van de Bryton 420, inclusief het formaat.

Koffer - Bryton Rider 320
Koffer – Bryton Rider 320

Met afmetingen van 49,9 mm breed, 83,9 mm hoog en 16,9 mm dik, deze Bryton fiets GPS is van een relatief gematigd formaat. Het is helaas momenteel verkrijgbaar in Ă©Ă©n kleur: zwart en oranje. Bovendien bevat het een 2,3-inch monochroom LCD-scherm diagonaal, met een resolutie van 128 x 160 pixels. Toch heeft dit scherm het voordeel dat het in alle weersomstandigheden een uitstekende leesbaarheid biedt. Het is ook waterdicht, omdat IPX7 gecertificeerd. Ten slotte is het ontworpen in PVC-plastic, waardoor het extreme sterkte heeft, voor een gewicht van slechts 67 gram.

Ergonomie en interface van de Rider 320

Hoewel het geen aanraakscherm heeft zoals de nieuwe Bryton 750, heeft de Bryton Rider 320 een klassiek monochroom LCD-scherm.

Interface en ergonomie - Bryton Rider 320
Interface en ergonomie – Bryton Rider 320

Niettemin, wat misschien een van de belangrijkste gebreken lijkt te zijn, is deze functie eigenlijk een van de belangrijkste sterke punten. Inderdaad, het heeftOnmiskenbare leesbaarheid. Bovendien blijft de interface relatief klassiek en simplistisch. Het biedt echter het voordeel dat het volledig modulair en maakt het mogelijk om tegemoet te komen Tot 8 gegevens/statistieken tegelijk. Qua ergonomie is deze Bryton 320 Rider uiterst intuĂŻtief, ondanks het feit dat hij een non-touch scherm heeft. Inderdaad, deze 4 knoppen gerangschikt rond de behuizing biedt het een grote Gebruiksgemak.

Autonomie en batterij

Een van de belangrijkste sterke punten van Bryton GPS-tellers is hun autonomie, en deze Rider 320 is geen uitzondering op deze regel. Inderdaad, dankzij zijn Ingebouwde batterij van de laatste generatie, de Bryton Rider 320 GPS heeft een Totale levensduur van de batterij van 35 uur in gebruik bekend als ” klassiek ». Bovendien is het compatibel met externe batterijen om zijn autonomie uit te schakelen.

GPS-kaarten en navigatie

In tegenstelling tot de Rider 860 of Rider 750 beschikt deze Bryton Rider 320 niet over een dynamisch mapping en GPS geleidingssysteem. In revanche, het is natuurlijk uitgerust met een GPS-chip, en dit, om nauwkeurige gegevens op te halen. Met betrekking tot de technologieën die compatibel zijn met deze chip, kunnen we vermelden: GPS, Glonass, Beidou, Galileo en QZSS. Al deze technologieën maken het mogelijk om sneller een nauwkeuriger satellietsignaal te verkrijgen, dankzij een grotere netwerkdekking. Heel praktisch wanneer je regelmatig mountainbiken, fietsen in afgelegen gebieden of in de bergen beoefent.

Prestatieanalyse en monitoring

Prestaties & Analyse - Bryton Rider 320
Prestaties en analyses – Bryton Rider 320

De Bryton Rider 320 fiets GPS is uitgerust met verschillende interne sensoren van de nieuwste generatie, waaronder een barometrische hoogtemeter. Dus dankzij deze reeks sensoren, de Rider 320 biedt meer dan 72 functies Verschillend. We kunnen vermelden: snelheid, duur, aantal ronden, vermogen, afstand, cadans, hoogte, hartslag, temperatuur, verbrande calorieĂ«n,… Al deze gegevens stellen fietsers in staat om Beter meten en dus beheren van zijn inspanningen.

Wat betreft de weergave van deze statistieken, dankzij het 2,8-inch scherm, is het mogelijk omgelijktijdig 8 gegevens weergeven. Het is mogelijk om de interface volgens deze behoeften te configureren vanuit de Bryton Active-applicatie. Merk op dat het mogelijk is om maximaal 3 weergavemodellen op te slaan en te configureren.

ANT+ en Bluetooth-connectiviteit

SMS-melding - Bryton Rider 320
SMS-melding – Bryton Rider 320

Als fietsenteller van de vorige generatie is dit De Bryton 320 Rider beschikt over Bluetooth en ANT+. Het is daarom compatibel met veel accessoires en externe sensoren. Allereerst kunt u met Bluetooth-technologie verbinding maken met uw telefoon en zo verschillende mobiele applicaties van derden koppelen, zoals: Strava, maar ook de toepassing Bryton Actief. Ant+-connectiviteit maakt het mogelijk om externe sensoren aan te sluiten. In dit geval een cadanssensor en een hartslagmeter als u besluit om uzelf uit te rusten met de bundel Bryton Rider 320T.

Compatibele toepassingen

Bryton Actieve App - Bryton 320
Bryton Actieve App – Bryton 320

Zoals alle Bryton fiets GPS, is deze Rider 320 compatibel met vele mobiele applicaties. Omde mogelijkheden en functionaliteiten van deze GPS verrijken. Allereerst is deze Rider 320 compatibel met de app Bryton Actief. U kunt de samenvattingen en analyses van uw uitstapjes en trainingen raadplegen. Bovendien zult u in staat zijn om de potentials uit te voeren Bryton Rider 320 updates. Bovendien is GPS compatibel met toepassingen van derden, zoals Strava of Herbeleven. Zo heb je de mogelijkheid om je uitstapjes te delen met je vrienden en de gemeenschap.

Installatie en configuratie van de Rider 320 Bryton

Laten we nu een essentiële stap aanpakken: deinstallatie en configuratie van deze GPS Bryton Rider 320. Allereerst wordt de GPS Rider 320 geleverd met een enkele houder. De laatste is een galgensteun. Dus als u uzelf wilt uitrusten met ondersteuning op afstand, moet u deze afzonderlijk kopen. Daarnaast is het voordeel van deze GPS dathet vereist geen echte configuratie. Inderdaad, u kunt uw Rider 320 voor de eerste keer uitpakken en direct gebruiken, zonder dat u deze op de applicatie hoeft aan te sluiten Bryton Actief.

Bryton 320 GPS bundels

De Bryton Rider 320 fiets GPS is verkrijgbaar in verschillende bundels om zich aan te passen aan alle praktijken. Momenteel zijn er twee pakketten beschikbaar: de Bryton Rider 320E en de Bryton Rider 320T. Laten we samen de details van elk van deze pakketten bekijken.

De Bryton Rider 320E

De Bryton Rider 320E pak is de ” klassiek “, het bevat de zogenaamde essentiĂ«le elementen. Het bestaat dus uit de Bryton Rider 320 GPS, de USB-oplaadkabel, een handleiding 100% in het Frans, evenals een “standaard” ondersteuning die aan de stuurpen wordt bevestigd met behulp vanstiques. Wij raden deze bundel aan aan amateurwielrenners die een GPS willen voor de ” fietstochten ».

De Bryton Rider 320T

De bundel Bryton Rider 320T, is de ” voorstelling ». Inderdaad, het bevat extra accessoires, naast het 320E-pakket. Met name een Bryton-cadanssensor en een Bryton cardiale HRM-sensor. Dat Bryton 320T pack is bedoeld voor cyclosportieven, op zoek naar toegang tot meer informatie en statistieken.

De Bryton 320 Rider samengevat

Grootte van de behuizing

4,99 x 8,39 x 1,69 cm

Gewicht

67 gram

Autonomie

Tot 35 uur

Maximale temperatuur

-10°C tot 60°C

Waterdicht (IPX7)

Schermgrootte

2,3 inch

Beeldschermresolutie

128 x 160 pixels

Kleur

Tactiele

Protocollen en technologieën

GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS

Wifi

bluetooth

ANT+

Applicatie compatibel

Over de omstandigheden van onze Bryton Rider 320 test

Betreffende de voorwaarden van Bryton Rider 320 beoordelen, respecteerden ze nauwgezet ons handvest van vertrouwen. Inderdaad, het mtb-sport.nl team maakt een ereteken over de onpartijdigheid van de test. De GPS Rider 320-test werd gespreid over een totale periode van 5 opeenvolgende weken, waardoor de 78 uur totaal gebruik voor een Afgelegde afstand van 1900 kilometer. Deze evaluatie heeft tot doel de voor- en nadelen van deze Bryton 320 te bepalen.

Onze mening over de Bryton Rider 320

Bryton Ruiter 320


  • 🔋 Autonomie


  • 🧭 Navigatie


  • đź“ź Interface


  • đź“Š Prestatie-analyse


  • đź”— Connectiviteit


  • ⚙️ Instellingen & Installatie


  • đź’¬ Reviews van gebruikers

4.3

mtb-sport.nl’s review van de Bryton Rider 320

Tot slot, dit nieuwe GPS Bryton Rider 320 is een grote verrassing ! Inderdaad, het integreert bijna 72 kenmerken waarmee hij de fietser precies kan informeren. Bovendien, dankzij de connectiviteit bluetooth en ANT+, deze Bryton GPS is ” evolutionair ». Omdat het mogelijk is om diverse externe sensoren en accessoires aan te sluiten, om zo de mogelijkheden van deze Bryton 320 Rider verder te verrijken. Tot slot, als u op zoek bent naar een Eenvoudige fiets GPS, effectief en goedkoop, dit is ongetwijfeld de GPS-teller voor u!

Bryton Rider 320E


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Bryton Rider 320T


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Lees ook:   fietspomp mountainbike