Welke Park Tool fiets workshop voet te kiezen?

Park Tool is zeker de N°1 fietsleverancier op het gebied van gereedschap. Park Tool producten worden aanbeden door zowel amateur wielrenners als professionele monteurs. Het merk biedt werkplaatsbenen voor fietsen en mountainbikes. Park Tool-werkplaatsen, op de markt gebracht onder twee reeksen, PCS en PRS, behoren tot de best verkochte. Maar ja, welke Park Tool fietswerkplaatsvoet te kiezen in ?

mtb-sport.nl was in staat om verschillende modellen te testen, evalueren en vergelijken. Hier is onze selectie van de beste Park Tool fiets workshop voeten.

Het beste

Park Gereedschap PRS-22.2
SRP-22,2

4.8
4.8/5

Merken

Park gereedschap

Gewicht

7,2 kg

Maximale belasting

36 kg

Base

Driepoot

Opklapbaar

Ja

Aanspannend zadel

Nee

Frame aanscherping

Nee

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Inhoudsopgave 🗂

Park Tool’s PCS workshop voetlijn

Zoals u hebt begrepen, biedt de firma Park Tool verschillende modellen fietswerkplaatsvoet aan. In het bijzonder die van de PCS-reeks. Deze Park Tool PCS workshop benen zijn vooral gericht op amateurs en particulieren. Resistent, modulair, opvouwbaar, deze Park Tool onderhoudssteunen blijven toch “Toegankelijk“.

De nieuwe Park Tool PCS-10.3: onze favoriet

Park Tool PCS-10.3
Park Tool PCS-10.3

De nieuwe Park Tool PCS-10.3 uitgebracht in 2021, verving en updatete de PCS-10.2. Aanzienlijke verbeteringen aanbrengen, neemt deze voet de meeste kenmerken van zijn voorganger over. Dus, dankzij de statiefbasis, deze PCS 10.3 geniet van een uitstekende stabiliteit en kan fietsen, mountainbikes, e-bikes, … tot 36 kg. Bovendien maakt de verstelbare klem het mogelijk om elk type fiets stevig vast te houden, zonder ze te beschadigen. Aarzel niet om onze volledige test hier te vinden.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

De Park Tool PCS-9.3: het ideale compromis

Park Tool PCS-9.3
Park Tool PCS-9.3

Uitgebracht op hetzelfde moment als de PCS-10.3, vervangt de Park Tool PCS-9.3 de PCS-9.2. Uitgerust met een meer simplistische klem, maar net zo effectief, onderscheidt deze goedkope Park Tool werkplaatsvoet zich ook door de afwezigheid van een snel bevestigingssysteem voor zijn intrekbare voeten. Toch zijn deze kleine verschillen terug te zien in de prijs. Zo blijkt deze fietsworkshop voet Park Tool PCS-9.3, te zijn Ideaal voor fietsers die zichzelf willen uitrusten met een betaalbaar model.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Park Tool’s PCS-10.2 werkplaatsstand

Park Gereedschap PCS-10.2
Park Gereedschap PCS-10.2

De Park Tool PCS-10.2 werkplaatsstand is gemaakt van ultrabestendig en roestvrij staal, dat plaats biedt aan een fiets, mountainbike, e-bike tot 36 kilogram. Ontworpen op basis van een statief, biedt deze Park Tool workshop mount een uitstekende stabiliteit. Bovendien kan de PCS-10.2 dankzij zijn intrekbare voetjes gemakkelijk worden vervoerd, ondanks zijn gewicht van 7,2 kg. Voel je vrij om onze PCS-10.2 Park Tool workshop stand review te lezen, voor meer informatie.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

De goedkope Park Tool werkplaatsstand: PCS-9.2

Park Gereedschap PCS-9.2
Park Gereedschap PCS-9.2

De Park Tool PCS-9.2 standaard bevat de belangrijkste technische kenmerken van de PCS-10.2. Niettemin is het beschikbaar tegen een meer redelijke en toegankelijke prijs. Dit wordt verklaard door de gebruikte materialen. Hoewel de klemmen staal zijn voor zijn grote broer, heeft de PCS-9.2 werkplaatsvoet PVC-kunststof klemmen, maar ze zijn toch erg sterk. Toch blijft de constructie in staal en is geschikt voor een fiets van minder dan 36 kg. De voet weegt slechts 7,2 kg. Bekijk onze mening over deze goedkope Park Tool PCS-9.2 werkplaatsstand.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Het PRS-assortiment van Park Tool

Park Tool biedt ook een reeks professionele fietswerkplaatspoten: Park Tool PRS workshop benen. Dit assortiment biedt meer resistente werkplaatssteunen en biedt een betere stabiliteit. Als u gebruik wilt maken van een werkplaatsstand met een e-bike, raden wij u aan om uzelf uit te rusten met de Park Tool PRS-25.

De beste Park Tool workshop voet: PRS-22.2

Park Gereedschap PRS-22.2
Park Gereedschap PRS-22.2

De Park Tool PRS-22.2 is de ultieme professionele fietswerkplaats. Het is met name het model dat wordt gebruikt door monteurs van professionele teams. Inderdaad, in tegenstelling tot traditionele werkplaatsbenen, gebruikt het geen tang. Aan de andere kant fungeert het als een workshopondersteuning. Daarom is het biedt betere stabiliteit dankzij het statief en biedt ook een betere ergonomie! Als u de Beste Park Tool Workshop Ondersteuning, de PRS-22.2 is voor jou!


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Park Tool PRS-25: ideaal voor elektrische fietsen

Park Gereedschap PRS-25
Park Gereedschap PRS-25

De Park Tool PRS-25 voet is waarschijnlijk, Het beste compromis ! Deze PRS-25 werkplaatsstandaard biedt uitstekende stabiliteit, zelfs op onstabiel terrein, en is ontworpen voor nomadische professionals. Dankzij de intrekbare voeten en het gewicht van slechts 6 kg is de PRS-25 werkplaatsvoet bijzonder geschikt voor onderweg. Daarnaast is het geschikt voor fietsen, mountainbikes en e-bikes tot 45 kg. Als u meer informatie wilt over deze PRS-25 stand, aarzel dan niet om onze gedetailleerde beoordeling te raadplegen.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Een paar woorden over Park Tool

Park Tool is een merk dat in 1963 werd opgericht in Minnesota in de Verenigde Staten. Historisch gezien was het Amerikaanse bedrijf de eerste die professionele fietswerkplaatsvoeten aanbood. In de loop der jaren heeft Park Tool zijn aanbod echter gediversifieerd door gereedschappen en onderhoudsproducten aan te bieden. Het bedrijf biedt nu meer dan 400 producten en tools aan. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 120 werknemers, die ontwerpen en assembleren Betrouwbare en hoogwaardige tools. Waarvan de productie uitsluitend in de Verenigde Staten blijft, in de fabriek van de groep.

Waarom kiezen voor een Park Tool workshop voet?

De kwaliteit van de gereedschappen, accessoires en werkplaatsonderdelen hebben zoveel amateu overtuigddan professionele monteurs. Inderdaad veel teams in het profpeloton werken samen met Park Tool, inclusief het SunWeb van het CCC-team.