Neatt Attack fiets workshop voet: onze gedetailleerde review

Wilt u reparaties en onderhoud van uw fiets met precisie en comfort uitvoeren zonder de bank te breken? Voor minder dan 100 euro kunt u met de Neatt Attack opvouwbare werkplaatsvoet eventuele reparaties of aanpassingen aan uw fiets uitvoeren, allemaal thuis. Deze workshopvoet is dan ook Ideaal voor alle reparaties op je fiets/mountainbike.

Inhoudsopgave 🗂

Kenmerken van de Neatt Attack workshop voet

Neatt Aanval
Neatt Aanval

De Neatt Attack werkplaatsstand is verkrijgbaar in één kleur: zwart voor de basis en grijs voor de bovenkant. Uitgerust met 4 voet aan de basis, zal de Neatt Attack workshopvoet uw fiets met grote stabiliteit vasthouden. Het product wordt, eenmaal geleverd, snel en intuïtief geassembleerd. Er wordt echter een montagehandleiding verstrekt om de installatie van de werkplaatsvoet te vergemakkelijken. Om zich aan te passen aan alle gebruikers, is de voet in hoogte verstelbaar, variërend van 1,05 m tot 1,73 m.

Een stabiele werkplaatsvoet maar toch licht en compact

De Neatt Attack werkplaatsstand is voor fietsers en mountainbikers het willen maken van aanpassingen, reparaties of andere aanpassingen aan hun fiets. Om rommel in uw interieur te voorkomen, kan de werkplaatsvoet worden opgevouwen om gemakkelijk op te bergen of te vervoeren. Dankzij de 4 voet als basis, Deze werkplaatsvoet kan een maximale belasting van 25 kilogram dragen voor een totaalgewicht van slechts 6,5 kilogram. Ideaal om het overal mee naartoe te nemen.

Verstelbare klem van de Neatt Attack
Verstelbare klem van de Neatt Attack

De werkplaatsvoet is gemaakt van staal om maximale sterkte te garanderen en heeft een plastic klem om slijtage aan het frame van uw fiets te voorkomen. Wees echter voorzichtig met het ontwerp van je fiets. Inderdaad, de klem van de Neatt Attack werkplaatsvoet kan enkele bevestigingsproblemen ondervinden op fietsen met een gedraaid ontwerp. Dankzij de stabiliteit die het heeft, kunt u uw fiets echter vasthouden door in de zadelpen te knijpen. Zeker, de massa van de fiets zal uit het midden zijn, maar hij zal stabiel blijven dankzij de 4-voet voet basis voorzien voor de werkplaats voet.

Een modulaire en verstelbare klem

De Neatt Attack werkplaatsstand is uitgerust met‘een 360° draaibare klem gemaakt van kunststof dat op bijna alle buizen en poeppalen past. Inderdaad, deze klem is compatibel met buizen variërend van 25 mm tot 40 mm. De klem is geschikt voor een rond, ovaal of plat frame. Het gebruik van plastic materiaal aan de kaak van de klem voorkomt beschadiging van de coating van uw fietsframe wanneer u het vasthoudt.

Opbergplank geleverd met de Neatt Attack
Opbergplank geleverd met de Neatt Attack

Deze werkplaatsstandaard wordt geleverd met opslag en heeft alle benodigde functies voor Onderhoud uw fiets in de beste omstandigheden. Deze opbergplank is handig om alle onderdelen of gereedschappen die u nodig hebt te deponeren om te voorkomen dat ze op de grond blijven liggen. Merk op dat deze tablet is samengesteld uit een magneet. Handig om de schroeven of kleine magnetische voorwerpen niet te verliezen. Om een overzicht van uw fiets te vergemakkelijken bij het gebruik van de werkplaatsstandaard, zorgt de klem voor een rotatie van 360°. De stang net achter de klem stabiliseert de fietsgeleider om te voorkomen dat deze tijdens het hanteren draait.

Beperkt aanpassingsvermogen

Dankzij een klem die compatibel is met buizen met een diameter van 25 mm tot 40 mm, past de Neatt Attack werkplaatsvoet op de meeste fietsen. Pas echter op dat u de maximaal toegestane belasting van 25 kilogram niet overschrijdt. Er kan worden benadrukt dat het noodzakelijk is om rekening te houden met het gewicht van uw fiets in tegenstelling tot het gebruik van de Park Tool PRS-25 werkplaatsvoet die een maximale belasting van 45 kilogram ondersteunt. Zo is de Neatt Attack workshop voet zal niet geschikt zijn voor alle elektrische mountainbikes of zwaarste elektrische fietsen. Het is dus aan te raden om de Neatt Attack workshopvoet niet te gebruiken met E-bikes. Aan de andere kant is dit Werkplaatsvoet is perfect voor racefietsen, mountainbikes of kinderfietsen.

Onze mening over deze Neatt Attack fietswerkplaats stand

Neatt Aanval


  • 🚲 Maximale belasting


  • 🔧 Tang


  • 🕳 Stabiliteit


  • 🖐 Ergonomie


  • ⚙️ Modulariteit

4.5

De mening van mtb-sport.nl

Eenvoudig te transporteren, monteren en demonteren, dit Neatt Attack werkplaatsstandaard is ideaal voor thuisgebruik. Dankzij deze Neatt werkplaatsondersteuning kunt u uw fiets onderhouden zonder dat u deze hoeft in te klappen. De kwaliteit/prijs verhouding van dit model is ongetwijfeld zijn sterke punt.


Zicht op Alltricks

Lees ook:   Rode elektrische mountainbike