Garmin Edge 830: een veelzijdige fiets en mountainbike GPS

Uitgebracht in 2019, over de Garmin Edge 830 wordt nog steeds gesproken met fietsers en mountainbikers. Inderdaad, het wordt door sommigen, terecht of ten onrechte, beschouwd als een van de beste Garmin fiets GPS ! Gewaardeerd, want zowel eenvoudig als intuĆÆtief, deze GPS-teller blijft toch zeer compleet. Maar achter al deze lovende recensies, wat is deze Garmin Edge 830 GPS echt waard? Het antwoord, in dit artikel.

Garmin Edge 830
Garmin Edge 830

Bekijk de dagprijs

Inhoudsopgave šŸ—‚

 

Maak kennis met de Garmin 830 Edge

Opvolger van de Edge 820, de nieuwe Edge 830 Garmin kwam om het oude model te vervangen, toen verouderend. Het brengen van belangrijke verbeteringen, dit apparaat is gepresenteerd door Garmin als een echte evolutie, vergeleken met de vorige generatie. Voordat u alle functies van deze Garmin Edge 830-teller onthult, volgt hier een korte introductievideo.

Ontdekken en uitpakken

Zoals gewoonlijk levert Garmin zijn Edge 830 in een eenvoudig, maar zeer goed ontworpen pakket. Toegegeven, de verpakking is niet de prioriteit, maar het is altijd erg leuk om je nieuwe fiets GPS in goede omstandigheden uit te pakken. Betreffende de Inhoud van de doos, deze is zeer goed gevuld. Inderdaad, de bundel bevat:

Garmin 830 Verpakking
Garmin 830 Verpakking
 • Garmin Edge 830
 • Ondersteuning op afstand
 • Galgen ondersteuning
 • Een veiligheidspolsband
 • Micro-USB-kabel
 • Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Slag

Eenmaal uitgepakt, is de tijd gekomen om eindelijk de controle over deze Garmin Edge 830 over te nemen. Vrij compact, de laatste is toch zeer ergonomisch. Meten slechts 5,0 x 8,2 x 2,0 centimeter, biedt deze GPS het voordeel dat het relatief licht is, namelijk 79,1 gram, slechts 11,4 gram meer dan de Edge 820. Wat betreft de waterdichtheid is deze Garmin 830 fietsteller IPX7 gecertificeerd. Het is dus volledig waterdicht, modderdicht, spatwaterdicht, maar ook omgevingsvochtigheid. Een onmisbare functie, vooral voor mountainbikers.

Garmin Edge 830 Overzicht
Garmin Edge 830 Overzicht

Bekijk de dagprijs

Geheugen

In tegenstelling tot de Edge 1030 heeft dit model niet de mogelijkheid om een micro-SD-kaart toe te voegen. Toch heeft het een 16 GB intern geheugen, waardoor tot 100 routes en kaarten en ongeveer 200 uur geschiedenis kunnen worden vastgelegd. Meer dan genoeg voor het merendeel van de fietsers.

Ergonomie en interface

Over de interface, de Garmin 830 Edge GPS bevat een 2,6-inch touchscreen, of 66 millimeter diagonaal.

Interface en menu
Interface en menu

Met felle kleuren en een definitie van 246 x 322 pixels, is het scherm leesbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Plus, net als de nieuwe Edge 1030 Plus, deze Garmin Edge Bevat een omgevingslichtsensor om de intensiteit van het scherm aan te passen om de batterij te sparen. Bovendien De interface en menu-organisatie zijn opnieuw ontworpen om een betere intuĆÆtiviteit te bieden bij het browsen en instellen van het apparaat. Kortom, de ergonomie van deze Garmin GPS Edge 830 is op het rendez-vous.

Batterij en autonomie

In vergelijking met zijn voorganger is deDe autonomie van de Garmin Edge 830 fiets GPS-teller is aanzienlijk verbeterd. Dankzij de innovaties van Garmin en de nieuwe Sony GPS-chip is de Edge 830 inderdaad veel energiezuiniger. Zo geniet het autonomie tot 20 uur bij conventioneel gebruiken Tot 40 uur in energiebesparende modus. Een huzarenstukje, wetende dat de batterij in slechts 5 uur tot 100% wordt opgeladen, via de meegeleverde micro-USB-kabel. Ten slotte is de Garmin GPS 830 compatibel met de Garmin Charge-extensie en biedt hij tot 24 uur extra batterijduur.

GPS-chip, sensoren en connectiviteit

Wat betreft de connectiviteit van deze Edge 830 heeft Garmin grote vooruitgang geboekt. Allereerst op GPS-niveau is deze meter compatibel met satellietnavigatiesystemen, GPS, Galileo en Glonass. Het profiteert dus van een betere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, vooral op het gebied van mapping. Bovendien heeft dit apparaat drievoudige connectiviteit: ANT+, bluetooth en Wifi, voor maximale compatibiliteit met alle apparatuur, sensoren en accessoires van derden. Tot slot is deze Garmin 830 GPS teller voorzien van een Barometrische hoogtemeter en een versnellingsmeter.

Bekijk de dagprijs

Gedetailleerd overzicht van de functies van deze Edge 830

De mtb-sport.nl had de mogelijkheid om test deze Garmin Edge 830 fietsteller enkele weken. De mogelijkheid om alle functies te proberen die deze GPS integreren. Voordat we onze mening over de Garmin 830 onthullen, laten we de belangrijkste kenmerken van deze Garmin GPS doornemen.

Een personalisatie voor een GPS in zijn afbeelding

Eerst en vooral, deze Garmin biedt opmerkelijk maatwerk. Het is inderdaad mogelijk om zijn Edge 830 in zijn afbeelding vorm te geven.

Lees ook:   trek 6500 mountainbike
Profiel op de Garmin Edge 830
Profiel op de Garmin Edge 830

Allereerst is het mogelijk om Kies uit verschillende soorten praktijken. Namelijk: weg, ATV en gravel. Afhankelijk van de gekozen discipline past de cartografie zich dus aan om routes aan te bevelen die compatibel zijn met uw fiets. Daarnaast is het mogelijk om configureer de interface en de weergegeven gegevens naar wens, om alleen de nuttige statistieken te gebruiken.

Gedetailleerde mapping en nauwkeurige begeleiding

Het kaartsysteem van de Garmin Edge 820 is niettemin volledig opnieuw ontworpen. Deze Garmin Edge 830 maakt gebruik vanEen eenvoudige, intuĆÆtieve en nauwkeurige kaartinterface. De GPS-kaart wordt voornamelijk gebruikt door fietstoeristen en blijft erg populair voor lange uitstapjes, vooral voor fietsers.

Cartographie Garmin Cycle Kaart
Cartographie Garmin Cycle Kaart

Een kaart gebruiken van Fietskaart, De Garmin Edge 830 wordt geleverd met kaarten een lijst van de wegen, sporen en paden die in Europa begaanbaar zijn. Daarnaast catalogiseert het nuttige punten die gewoonlijk POI worden genoemd, met restaurants, hotels, fietsenwinkels, … Bovendien is de kaart compatibel met spraakbegeleiding. Natuurlijk is het mogelijk om andere kaarten te kopen, maar ook om gratis kaarten te importeren zoals OpenStreetMap.

Routetracking op de Garmin Edge 830
Routetracking

Dankzij deze uitgebreide mapping is het nu mogelijk om stel een nauwkeurige route in rechtstreeks vanaf de Garmin 830, of gewoon, door een bestemming aan te geven en de GPS zal de beste route bepalen, afhankelijk van uw discipline: weg, mountainbike of gravel. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk omtracks importeren in GPX-formaat vanuit de Garmin Connect app.

TrendLine op de Garmin Edge 830
Trendlijn

Onlangs aangekomen op Garmin fiets GPS, de functie Trendlijn hiermee kunt u de routegenerator van de Garmin community. Door miljoenen routes van Garmin-fietsers te analyseren, kan de Edge 830-teller Stel de beste routes voor afhankelijk van je startpunt en de gewenste afstand. Je moet je gewoon laten leiden!

Begeleiding en routebeschrijving op de Garmin Edge 830
Begeleiding en indicaties

Zodra de route is gedefinieerd, biedt de Garmin 830 Edge GPS Nauwkeurige en snelle begeleiding. Allereerst ontdekten we dat de routeberekening ongeveer twee keer zo snel is als op zijn voorganger, wat zeer merkbaar is. De indicaties zijn nauwkeurig en gemakkelijk te begrijpen. Voor degenen die zich niet op hun gemak voelen met, Stembegeleiding is beschikbaar. Merk op dat in geval van een verkeerde richting, veel hoorbare en visuele waarschuwingen zullen klinken om u te waarschuwen, dan GPS berekent een alternatieve route opnieuw om te voorkomen dat je je omdraait.

ClimbPro op de Garmin 830
Climbpro

Nieuw bij de Edge 530 en 830, de ClimbPro functionaliteit. Ontworpen voor klimmers, kunt u uw beklimmingen in Ć©Ć©n oogopslag visualiseren. Dankzij de barometrische hoogtemeter kan de Garmin Edge 830 uw voortgang nauwkeurig volgen bij het beklimmen van een pas. ClimbPro biedt een profielweergave van je pas en berekent ook de afstand die je nog moet beklimmen en het percentage van de helling. Met al deze statistieken kunt u Begrijp je beklimming beter en dus om zijn inspanningen beter te beheren.

Activiteitenmonitoring en prestatieanalyse

De Garmin Edge 830 GPS-teller is niet alleen een dynamisch kaartmedium. In werkelijkheid is het Een echte boordcomputer. Door veel gegevens te verzamelen en te analyseren, is deze Garmin GPS veel meer dan alleen een trainingspartner. Terecht, Hij kan worden beschouwd als een echte coach. Inderdaad, veel functies zijn gewijd aan prestatieanalyse en monitoring.

Prestatie-indicatoren
Prestatie-indicatoren

Allereerst heeft de Garmin 830 een Veelheid aan indicatoren om de prestaties te monitoren. De statistieken zijn gevarieerd: snelheid, afstand, tijd, hoogte, percentage helling, temperatuur, verbrande calorieĆ«n, … Al deze gegevens kunnen direct vanuit de meter worden geraadpleegd, maar kunnen ook worden geĆ«xporteerd naar de Garmin applicatie, maar ook Strava en TrainingPeaks.

Opvolging van de opleiding
Opvolging van de opleiding

Wil je weten of je training echt effectief is? De functie “Trainingsstatus” stelt u in staat omEvalueer de efficiĆ«ntie van uw training met behulp van prestatie-indicatoren. Inderdaad, de Garmin Edge 830 GPS is in staat om uw V02 Max, de benodigde hersteltijd, de lactaatdrempel, de inspanningsscore en de trainingsbelasting te meten. Zodat u uw trainingen en hersteltijden kunt optimaliseren.

Acclimatisatie programma
Acclimatisatie programma

Naast het direct analyseren van uw prestaties, is deze Garmin 830 meter in staat om factoren van derden te evalueren, direct gerelateerd aan prestaties. In het bijzonder deAcclimatisatie aan warmte en hoogte, maar ook uw benodigdheden. Inderdaad, het is mogelijk om een programma van acclimatisatie aan de hoogte te volgen, maar ook een Voedings- en hydratatieprogramma tijdens je trainingen.

TrainingPeaks
TrainingPeaks

Voor de meest georganiseerde onder u is het mogelijk om zijn Garmin Edge 830 te synchroniseren met de applicatie TrainingPeaksĀ®. Zo zal het mogelijk zijn om Bekijk uw trainingsschema direct vanaf de meter, maar ook om een specifieke oefening of training te starten. Het koppelen gebeurt vanuit de Garmin Connect mobiele app.

ShimanoStappen
ShimanoStappen

Eindelijk is deze nieuwe Garmin 830 compatibel met met ShimanoSteps uitgeruste elektrische fietsen en mountainbikes. Eenmaal ingelogd via ANT+ technologie kunt u uw snelheid, het niveau van assistentie, het batterijniveau, de ingeschakelde snelheid, de waarschuwingen en waarschuwingen van het systeem raadplegen. Zoals wat, Garmin vergeet de gebruikers van elektrische fietsen niet.

Functies ontworpen voor mountainbiken

Vaak vergeten, zullen mountainbikers verrast zijn door het aantal functies gewijd aan mountainbiken op de Garmin 830. Inderdaad, in tegenstelling tot de Garmin 1030 Plus, is de Edge 830 verkrijgbaar in een Garmin 830 MTB-pakketversie. Laten we in detail kijken naar de functies die zijn gewijd aan een mountainbike-oefening.

Trail Forks in kaart brengen
Trail Forks in kaart brengen

Na nieuwe partnerschappen integreert de Garmin 830 MTB een Trail Forks-kaart met bijna 180.000 paden, paden en paden in meer dan 80 landen. Deze topografische kaart wordt over de Garmin fietskaart gelegd, zodat u de moeilijkheden en de staat van de tracks kunt visualiseren. De kaart wordt regelmatig bijgewerkt en bevat steeds meer tracks.

MTB Dynamiek
MTB Dynamiek

Mountainbiken is een specifieke discipline, daarom zijn de gegevens en prestatiemetingen niet volledig identiek aan de wegpraktijk. Zo is de Met mtb Dynamics-functionaliteit kunt u specifieke gegevens en statistieken verzamelen, zoals het aantal sprongen, hun afstanden, de duur van de schorsing. Bovendien evalueert een score aan het einde van elke cursus de vloeibaarheid van het rijden op basis van de moeilijkheidsgraad van de route.

Tot slot de GPS ATV Garmin Edge 830 is gedoemd om schokken en vallen te lijden. Zo biedt Garmin een siliconen beschermschaal en een ondersteuning die is aangepast aan de praktijk van mountainbiken, waardoor de Garmin 830 het beste kan worden bewaard, zelfs in het geval van een botsing. Bovendien is het bij een val mogelijk om uw GPS gemakkelijk te vinden, dankzij de “Vind mijn edge“.

Bekijk de dagprijs

Lees ook:   fietsenrek mountainbike

Garmin Connect: de onafscheidelijke applicatie

Garmin Connect app en Edge 830
Garmin Connect app en Edge 830

Door al uw Garmin apparatuur te centraliseren, wordt deGarmin Connect app is onmisbaar. Beschikbaar op iPhone en AndroĆÆde, met deze gratis app kunt u uw GPS configureren, routes importeren en opzetten, kaarten downloaden, de analyses van uw uitstapjes raadplegen, uw optredens delen met de community en uw vrienden… Daarnaast is het vanuit deze applicatie mogelijk om je Strava account, TrainingPeaks, Komoot, … met uw Garmin 830.

Edge 830 weeralarm
Edge 830 weeralarm

Naast het feit dat u uw meter kunt configureren, met de applicatie kunt u de functies van uw Edge 830 verrijken met behulp van widget. Dus als u uw telefoon koppelt met de Edge, kunt u uw berichten, sms en e-mail van uw Garmin GPS ontvangen en erop reageren, evenals weerwaarschuwingen ontvangen en nog veel meer. Kortom deze applicatie is onlosmakelijk verbonden met uw Garmin Edge 830.

Veiligheid centraal in garmin’s zorgen

In de afgelopen jaren is Garmin blijven innoveren om nieuwe technologieĆ«n en functies te ontwikkelen omVerbeter de veiligheid van fietsers. Zo komt deze GPS Garmin Edge 830 om jaren van onderzoek en ontwikkeling te concretiseren, door het aanbieden van Een reeks functies om risico’s te beperken.

Garmin Edge 830 en Garmin Varia
Garmin Edge 830 en Garmin Varia

Allereerst is deze Edge 830 natuurlijk compatibel met Garmin Variaā„¢ serie toestellen. In het bijzonder de intelligente lichten en achterradar Varia. Zo kunt u de voertuigen zien die u volgen, maar ook worden gewaarschuwd wanneer een voertuig gevaarlijk dichtbij komt. Merk op dat het mogelijk is om de knipperende lampjes van de Varia RTL515 rechtstreeks vanuit de interface in te stellen.

Incident detector op de Garmin Edge 830
Incident detector op de Garmin Edge 830

Nieuw ten opzichte van de Edge 820, De Garmin 830 GPS bevat een incident detector sensor. Dus wanneer de meter een val of botsing detecteert, verschijnt er een countdown waarna er automatisch een bericht naar uw noodcontacten met uw GPS-coƶrdinaten. Uiteraard moet je telefoon gekoppeld zijn met je GPS.

GroupTrack - Garmin Edge 830
Groepstrack

Net als op de Garmin Edge 1030 is de functionaliteit Livetracken is verkrijgbaar op deze Garmin Edge 830 teller. Toestaan om Deel uw real-time locatie met vrienden en familie, terwijl u uw geplande reisschema weergeeft. Hierdoor kunnen ze uw voortgang volgen. Merk op dat de Groepstrack is ook aanwezig en Hiermee kunt u in contact blijven met uw wegpartners ook als je jezelf uit het oog verliest.

Alarm op de Garmin Edge 830
Alarm op de Garmin Edge 830

Helaas blijft fietsdiefstal steeds vaker voorkomen. Daarom besloot Garmin omrust uw Edge 830 uit met een alarm dat wordt beschermd door een pincode. Dit helpt dieven af te schrikken, maar waarschuwt u ook met een melding op uw smartphone wanneer uw fiets of GPS wordt verplaatst, vooral wanneer u tankt of stopt voor een natuurlijke behoefte.

De Garmin Edge 830 ten opzichte van zijn concurrenten

De Garmin Edge 830 is gepositioneerd als het betaalbare topmodel in het Edge-assortiment. Inderdaad, gelegen tussen de Edge 530 en de Edge 1030, biedt deze Garmin 830 GPS-teller een uitstekend compromis, zowel voor fietsers als fietsers. Hoewel het misschien wel een van de beste fiets- en mountainbike-GPS van is, is het de moeite waard om het te vergelijken met zijn alternatieven.

Bekijk de dagprijs

Garmin Edge 830 versus 1030

De oude Garmin Edge 1030 uitgebracht in 2017 blijft de belangrijkste concurrent van de GPS Garmin fiets Edge 830. Vooral omdat in 2020 de Edge 1030 Plus ervoor kwam zorgen dat de 1030 in de plaats kwam. Dus de keuze tussen de Garmin 830 of 1030 kan ingewikkeld zijn. Toch zijn sommige Verschillen tussen de twee modellen zijn opmerkelijk.

Garmin Edge 830 vs 1030
Garmin Edge 830 vs 1030

Allereerst de schermgrootte, 2,6 inch voor de Edge 830 versus 3,0 inch voor de Edge 1030. Die van de Garmin 830 is echter van veel betere kwaliteit. Wat functies betreft, biedt de GPS 830 het voordeel van de integratie van TrailForks, essentieel voor veel mountainbikers. Aan de andere kant biedt de Edge 1030 de mogelijkheid om een micro-SD-kaart toe te voegen. Eindelijk de Edge 830 en 1030 lijken relatief veel op elkaar, maar de 830 is vooral bedoeld voor cyclosportief gebruik, terwijl de 1030 meer is ontworpen voor cyclotoeristen.

Garmin Edge 830 versus 1030 Plus

De Garmin Edge 1030 Plus, uitgebracht aan het einde van 2020, is de nieuwe high-end Garmin fiets-GPS.

Lees ook:   mountainbike boek
Garmin Edge 830 vs 1030+
Garmin Edge 830 vs 1030+

Vooral bedoeld voor echte liefhebbers, dit Edge 1030 Plus neemt de functies en componenten van de Garmin Edge 830 over, in een groter formaat, terwijl nieuwe functies worden geĆÆntegreerd. Toch zijn de technische evoluties te onbeduidend en rechtvaardigen ze het prijsverschil tussen deze twee Garmin Edge niet. We zouden dus de neiging hebben om de Edge 830 aanbevelen, tenzij u een groter scherm wilt.

Garmin Edge 830 versus 530

DeEdge 530 kan worden beschouwd als een vereenvoudigde versie van de Garmin 830 meter. In tegenstelling tot de laatste, De Garmin Edge 530 heeft geen touchscreen. Daarom is de bediening veel minder intuĆÆtief.

Garmin Edge 830 vs 530
Garmin Edge 830 vs 530

Toch blijft het zeer ergonomisch en zijn de technische verschillen tussen deze twee modellen minimaal. Daarom, als u niet noodzakelijkerwijs enthousiast bent over het idee om een aanraakscherm te gebruiken, of als u wilt aanschaffen een goedkope Garmin Edge 830, is het misschien de moeite waard om naar de Edge 530 te gaan, die een beetje betaalbaarder is.

Welke Garmin Edge 830 bundel kiezen?

Zoals met de meeste Garmin fiets GPS, de Edge 830 fietsteller is verkrijgbaar in verschillende bundels. Allemaal inclusief dezelfde GPS-teller, deze pakketten onderscheiden zich door de accessoires die erbij horen. Momenteel 3 versies van de Garmin Edge 830 op de markt worden gebracht, namelijk: het classic pack, het performance pack en het mountainbike pack. Laten we meer te weten komen in Details over de inhoud van elk van deze bundels.

De klassieke Garmin Edge 830: voor fietstoeristen

De Garmin Edge 830 GPS is uiteraard los verkrijgbaar. Deze versie bevat alleen de essentie. Namelijk:

Garmin Edge 830 Classic-pakket
Garmin Edge 830 Classic-pakket
 • Garmin Edge 830
 • Ondersteuning op afstand
 • Een steelsteun
 • Een veiligheidspolsband
 • Micro-USB-kabel
 • Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Dit pakket is voornamelijk bedoeld voor fietstoeristen, voor wie data- en prestatieanalyse geen absolute noodzaak is. Bovendien is het ideaal voor fietsers die al zijn uitgerust met sensoren.

Het Garmin Edge 830 performance pack: voor fietsers

De Garmin Edge 830 performance bundel is vooral bedoeld voor cyclosportieven. Inderdaad, dit pakket bevat naast het klassieke pakket, extra sensoren, om de functies en analyses van deze GPS te verrijken. Deze Garmin Edge 830-bundel bevat dus:

Garmin Edge 830 Pack Prestaties
Garmin Edge 830 Pack Prestaties
 • Een cadanssensor
 • Een snelheidssensor
 • Een hartslagmeter

Kortom we raden deze Garmin 830-bundel aan aan alle fietsers die zichzelf willen uitrusten met de beste apparatuur en willen profiteren van aanvullende analyse en meting om hun prestaties te evalueren.

Het Garmin Edge 830 mountainbikepakket: voor mountainbikers

Tot slot heeft Garmin een Edge 830 mountainbike pack voor mountainbiken, gravel en veldrijden. Dit Garmin 830 mountainbikepakket is ideaal voor mountainbikers en bevat essentiƫle accessoires voor het beoefenen van deze gevaarlijke en veeleisende disciplines. Deze bundel bevat naast het klassieke pakket:

Garmin Edge 830 Mountainbike Pakket
Garmin Edge 830 Mountainbike Pakket
 • Ondersteuning voor mountainbiken
 • Een Edge-afstandsbediening
 • Een beschermende siliconen hoes
 • Een snelheidssensor

Gewoonlijk aangeduid als “GPS Garmin Edge 830 MTB-pakket“, deEdge 830 MTB Bundel biedt een ideaal compromis voor alle mountainbikers. Deze bundel maakt het mogelijk om de ergonomie van deze meter aan te passen aan de praktijk van het mountainbiken.

De kenmerken van de Garmin Edge 830

Grootte van de behuizing

5,00 x 8,20 x 2,00 cm

Gewicht

79,1 gram

Autonomie

Tot 20 uur

Maximale temperatuur

-20Ā°C tot 55Ā°C

Waterdicht (IPX7)

Schermgrootte

2,6 inch

Beeldschermresolutie

246 x 322 pixels

Kleur

Tactiele

Protocollen en technologieƫn

GPS, Glonass, Galilei

Wifi

bluetooth

ANT+

Applicatie compatibel

Over onze review van de Garmin Edge 830

Verder naar onze review van de Garmin Edge 830, konden we deze fietsteller testen, evalueren, ontleden en vergelijken. Zo zijn wij in staat om u te leveren een constructieve en objectieve mening ten opzichte van de Garmin Edge 830 GPS. Met betrekking tot de omstandigheden van onze test van de Garmin 830, hebben we bijna 100 uur gebruik en meer dan 3000 afgelegde kilometers verzameld, en dit op verschillende praktijken. Namelijk wielrennen, mountainbiken en veldrijden. We willen graag verduidelijken dat we niet verbonden zijn met een merk, daarom, We zijn totaal neutraal in ons oordeel.

Op weg naar een nieuwe Garmin Edge 830 Plus?

Net als bij zijn voorganger zou de Garmin Edge 830 waarschijnlijk een Edge 830 Plus-versie moeten krijgen. Hoewel veel fietsers reikhalzend naar hun uitkeken, de Garmin Edge 830 Plus wordt naar verwachting pas eind uitgebracht. Inderdaad, uitgebracht in 2019, de huidige Edge 830, blijft relevant en integreert al alle bestaande technologieƫn. De aankondiging van een nieuwe Garmin 830 Plus zou dus waarschijnlijk worden verwacht en zou geen echte toegevoegde waarde tussen deze twee versies opleveren. Niettemin is de mtb-sport.nl zal niet nalaten om u op de hoogte te houden van de release van de volgende Garmin 830 Edge Plus.

Het oordeel ten opzichte van de Garmin Edge 830 GPS-teller

Garmin Edge 830


 • šŸ”‹ Autonomie


 • šŸ§­ Navigatie


 • šŸ“Ÿ Interface


 • šŸ“Š Prestatie-analyse


 • šŸ”— Connectiviteit


 • āš™ļø Instellingen & Installatie


 • šŸ’¬ Reviews van gebruikers

4.9

Mening van de redactie over de Garmin Edge 830

Eindelijk was het tijd om ons oordeel te vellen. Kortom, als resultaat van onze test, onze mening over de Garmin Edge 830 is zeer overtuigend ! Inderdaad, het brengen van aanzienlijke verbeteringen sinds de vorige versie, deze Garmin 830 is onbetwistbaar als een van de beste fiets- en mountainbike GPS van ! Betrouwbaar, nauwkeurig, duurzaam, zijn slechts enkele van de vele voordelen van deze GPS-teller, die snel een onmisbare metgezel zal worden tijdens uw volgende fietstochten.

Garmin Edge 830


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Garmin Edge 830 Bundel


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Garmin Edge 830 MTB Bundel


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon