Decryptie van Wahoo Kickr, de thuistrainers van Wahoo

Het uitrusten van vele professionele teams, Wahoo Fitness is een referentie geworden in fietsuitrusting en accessoires. Met name in de hometrainersector. Inderdaad, Wahoo biedt een reeks verbonden thuistrainers die op de markt worden gebracht onder het Wahoo Kickr-label. Maar uiteindelijk, Moet ik een Wahoo hometrainer kopen? En zo ja, welke Wahoo home trainer te kiezen? mtb-sport.nl Decodeert…

Welke Wahoo hometrainer kiezen we in 2023?

In tegenstelling tot Tacx of Elite, Wahoo Fitness heeft ervoor gekozen om een beperkt aantal hometrainers aan te bieden.. Dit vereenvoudigt de keuze voor gebruikers dus aanzienlijk. Wat, om eerlijk te zijn, geen slechte zaak is… Hier is een selectie van de 3 beste Wahoo bike home trainers van 2023.

Het beste

Wahoo Kickr V5
Kickr V5
5.0
5/5

Merken

Wahoo

Gewicht

22,0 kg

Type

Magnetisch

Macht

2200 Watt

Neiging

Tot 20%

Verbonden

Ja

Zwift

Ja

Opklapbaar

Ja

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Favoriet

Wahoo Kickr Kern
Kickr Kern
4.9
4.9/5

Merken

Wahoo

Gewicht

18,14 kg

Type

Magnetisch

Macht

1800 Watt

Neiging

Tot 16%

Verbonden

Ja

Zwift

Ja

Opklapbaar

Nee

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Goedkoop

Wahoo Kickr Snap
Kickr Snap
4.6
4.6/5

Merken

Wahoo

Gewicht

17,0 kg

Type

Magnetisch

Macht

1500 Watt

Neiging

Tot 12%

Verbonden

Ja

Zwift

Ja

Opklapbaar

Ja

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Overzicht van het Wahoo Kickr hometrainer assortiment

Op dit moment brengt Wahoo Fitness 4 modellen hometrainers op de markt: de Kickr Bike, de Kickr V5, de Kickr Core en de Kickr Snap. Hoewel alle aangesloten hometrainers, gewoonlijk aangeduid als “Smart Home Trainers” bij Wahoo, Elk van zijn apparaten heeft unieke functies. DecouLaten we meer in detail treden over het Wahoo Kickr-assortiment.

Wahoo Kickr Bike: Wahoo’s indoor fiets

De Wahoo Kickr Fiets Oosten Ontstaan uit een fusie tussen een indoorfiets en een hometrainer. Gereserveerd voor echte liefhebbers en professionals, wordt deze indoor-bike Kick gepresenteerd als de oplossing ” laatste« .

Lees ook:   achterwiel mountainbike 26 inch
Wahoo Kickr Fiets
Wahoo Kickr Fiets

De Wahoo Fitness Kickr Bike biedt een zeer dicht bij de realiteit gevoel. Inderdaad, naast het bieden van een weerstand tot 2200 watt, is deze Wahoo hometrainer in staat om te kantelen om een helling van 20% tot -15% te simuleren. Natuurlijk is deze Kickr Bike compatibel met applicaties zoals Zwift of Wahoo Fitness App. Merk op dat deze indoor fiets volledig verstelbaar is om een geometrie te hebben die vergelijkbaar is met die van je outdoor fiets. Aarzel niet om onze test van de Wahoo Kickr Bike te ontdekken voor meer informatie.

Eindelijk deze Wahoo Kickr Bike is een geweldige oplossing voor fietsers die een zeer high-end hometrainer willen en die natuurlijk bereid zijn de prijs te betalen.


Zicht op Alltricks

Wahoo Kickr V5: de beste Wahoo home trainer

De Kickr wordt door veel professionele teams gebruikt en is de nieuwste Wahoo-hometrainer. Dat Wahoo Kickr biedt een uniek gevoel voor steeds leukere en realistischere trainingen.

Wahoo Kickr V5
Wahoo Kickr V5

Deze Wahoo hometrainer met directe transmissie heeft uitstekende technische eigenschappen. Allereerst biedt het dankzij zijn gewicht van 22 kg en zijn statiefbasis een uitstekende stabiliteit, terwijl het een vrijheid van zijdelingse beweging van 5 ° laat om natuurlijke beweging te simuleren. Ondanks zijn weerstandsvermogen van 2200 watt blijft deze Wahoo Kickr V5 extreem stil. Tot slot is deze smart-trainer in staat om hellingen tot 20% te simuleren, ideaal voor fietsers met behulp van trainingstoepassingen. Je kunt alle functies van deze Wahoo Kickr V5 hometrainer vinden door hier te klikken.

In het kort deze Kickr V5 van Wahoo Fitness is een van de beste fiets hometrainers van 2023. Betrouwbaar, opvouwbaar en zeer nauwkeurig, deze Wahoo connected home trainer is ideaal voor fervente amateurwielrenners.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Wahoo Kickr Core: het ideale compromis

Geïnspireerd door de Kickr V5, dee Wahoo Kickr Core is een meer mainstream hometrainer. Inderdaad, hoewel betaalbaarder, is deze Wahoo smart home trainer toch een uitstekende keuze.

Wahoo Kickr Kern
Wahoo Kickr Kern

Ontworpen voor regelmatige en rigoureuze oefeningen, heeft de Wahoo Kickr Core hometrainer alle zogenaamde “essentiële” technologieën van de nieuwste generatie smart-trainers. Met een vliegwiel van 5,4 kg, een weerstand van 1800 watt en een hellingsimulatie tot 16% is deze Kickr Core in staat om je een zeer realistisch gevoel te geven. Bovendien is deze Wahoo hometrainer uitgerust met ANT + en Bluetooth-connectiviteit en compatibel met uw GPS-teller, uw trainingstoepassingen, maar ook met de elementen van het Wahoo Fitness-ecosysteem. Als je meer wilt weten, bekijk dan onze gedetailleerde beoordeling van deze Kickr Core.

Lees ook:   santa cruz mountainbike

Kortom, als u een aangesloten hometrainer wilt, stil, betrouwbaar en nauwkeurig, zonder de bank te hoeven breken, deze Wahoo Kickr Core is voor jou ! Dit is ongetwijfeld onze favoriet.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Wahoo Kickr Snap: de goedkope Wahoo hometrainer

Gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, De Wahoo Kickr Snap is de ideale hometrainer voor beginnende fietsers, Toevallig of de Beperkt budget.

Wahoo Kickr Snap
Wahoo Kickr Snap

Ondanks de aantrekkelijke prijs heeft deze Kickr Snap hometrainer niets om jaloers op te zijn op de Wahoo Kickr Core of de Kickr V5. Toegegeven, het is geen directe transmissie, maar het blijft intelligent. Inderdaad, deze hometrainer is compatibel met Zwift, TrainerRoad, Bkool, … Merk op dat de Kickr Snap naast een weerstand van 1500 watt ook een hellingsimulatiesysteem tot 12% heeft. Aan de nauwkeurigheidskant is de Wahoo Kickr Snap uiterst betrouwbaar en nauwkeurig, omdat de foutmarge slechts +/- 3% is. Aarzel niet om alle functies van deze hometrainer Kickr Snap te raadplegen.

Samenvattend: deze Wahoo Kickr Snap smart home trainer is ideaal voor beginners. Goedkoop, maar toch met zeer interessante functies, het is het ideale model voor kleine budgetten.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Waarom kiezen voor een Wahoo hometrainer?

We hebben net een kort overzicht gehad van de verschillende hometrainers van Wahoo en hun kenmerken. Toch blijven twee vragen onbeantwoord: waarom kiezen voor een Wahoo home trainer? En waarin verschillen ze van Tacx hometrainers en Elite hometrainers? Hier is 4 goede redenen om voor een Wahoo Kickr te kiezen.

Verhoogde betrouwbaarheid voor een uniek gevoel

De kwaliteit van Wahoo producten is goed ingeburgerd. Inderdaad, met zijn ervaring en knowhow geeft het Amerikaanse bedrijf de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit. Dit is de reden waarom de catalogus van Wahoo-producten vrij beperkt is, zowel aan de kant van de hometrainer als aan de kant van de GPS-teller. Opgemerkt moet worden dat Wahoo Fitness biedt uitstekende follow-up en after-sales service. Aarzel dus niet om in geval van problemen contact op te nemen met de klantenservice.

Slimme hometrainers

Zoals je misschien hebt gemerkt, biedt Wahoo Fitness alleen smart home trainers aan die algemeen bekend staan als connected hometrainers of smart-trainers. Zo zorgt het merk ervoor dat al zijn gebruikers hun Wahoo Krick kunnen aansluiten op hun fiets-GPS-teller, maar ook op interactieve trainingsapplicaties zoals Zwift, TrainerRoad, Strava, … maar ook Wahoo SUF Training.

Een uniek Wahoo-accessoire-ecosysteem

Naast het aanbieden van connected hometrainers, Wahoo biedt vele accessoires voor een steeds meeslependere ervaring. Wahoo biedt inderdaad de Kickr Climb, een accessoire om je voorwiel te vervangen door een hellingsimulator variërend van 20% tot -10%. Wahoo Fitness biedt ook de Kickr Headwind, een ventilator die is aangesloten op uw Wahoo smart home trainer om u af te koelen op basis van de inspanning. Kortom Wahoo Fitness is het enige merk dat zo’n ecosysteem van accessoires aanbiedt, voor een steeds realistischer gevoel.

Lees ook:   trek mountainbike 24 inch
Wahoo Kickr Core met Kickr Climb en Kickr Headwind
Wahoo Kickr Core met Kickr Climb en Kickr Headwind

Wahoo SUF Opleiding

Bij het kopen van een Wahoo hometrainer profiteert u van 2 maanden aangeboden bij Wahoo SUF Training. Dit exclusieve trainingsplatform in Wahoo, biedt u een volledige opvolging van uw training, zowel voor wielrenners als triatleten. Het aanbieden van oefeningen, fietstrainingsprogramma’s, krachttrainingsprogramma’s, yogalessen en mentale weerstandsoefeningen. Kort Volledige monitoring om uw prestaties drastisch te verbeteren.

Wahoo SUF Trainingsplatform
Wahoo SUF Trainingsplatform

Een paar woorden over Wahoo

Wahoo Fitness, opgericht in 2009 door Chip Hawkins, algemeen bekend als Wahoo, is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in sportuitrusting, waaronder fietsen. Wahoo, vooral bekend om zijn hometrainers, biedt ook fietscomputers, sensoren, hartslagmeters. Bekend als solide en betrouwbaar, Wahoo producten zijn vooral bedoeld voor reguliere fietsers die goede uitrusting willen en bereid zijn de prijs te betalen..

Uw vragen over Wahoo Kickr hometrainers

Zoals gewoonlijk hebben we uw meest relevante en terugkerende vragen geselecteerd en beantwoord. Dus hier is de tijd voor de Veelgestelde vragen over Wahoo smart-trainers.

Wat is de beste Wahoo home trainer?

Aan het einde van onze verschillende tests is de nieuwe Kickr V5 blijkt de beste Wahoo hometrainer te zijn!  Inderdaad, betrouwbaar en nauwkeurig, de smart-trainer Wahoo Kickr V5 is een concentraat van technologie en knowhow van Wahoo. Hoewel duur, is dit model een zeer goede investering voor gepassioneerde fietsers!

Welke Wahoo connected home trainer te kiezen?

Als je wilt trainen op toepassingen zoals Zwift of Komoot, weet dan dat alle modellen van Wahoo zijn CONN hometrainersEctés. Zo heb je de keuze! De Kickr Snap is uitstekend geschikt voor kleine budgetten, de Kickr Core blijkt een ideaal compromis voor amateurwielrenners en de Kickr V5 is de nummer 1 keuze!

Welke goedkope Wahoo hometrainer kiezen?

Als je de spaarpot niet wilt breken om jezelf uit te rusten met een hometrainer, is de Wahoo Kickr Snap zeker het model dat je zoekt. Toegegeven, het blijft vrij duur in vergelijking met sommige concurrenten. Toch is het uiterst precies, aangenaam, maar vooral stil. Aarzel niet om zijn gedetailleerde recensie te lezen om meer te weten te komen.