Wahoo GPS: de N°1 fiets GPS onder professionals

Nog steeds ongewoon bij amateurwielrenners, Wahoo bike GPS blijft democratiseren onder fietsers, vooral in professionele teams, zoals de ploegen Bora-Hansgrohe en Deceuninck-Quick Step. Eenvoudig maar intuïtief, de fiets GPS-tellers willen een revolutie teweegbrengen in de markt. Wat als Wahoo GPS geleidelijk Garmin fiets GPS zou onttronen?

De mtb-sport.nl ontsleutelt en onthult je de geheimen van Wahoo counters, namelijk de Wahoo Elemnt Bolt en de Elemnt Roam.

Inhoudsopgave 🗂

De beste Wahoo-meters van

Momenteel Wahoo biedt twee fiets GPS-tellers : de Wahoo Elemnt Roam, voornamelijk bedoeld voor fietsers en de Wahoo Elmnt Bolt gericht op een meer cyclosportief gebruik.

Het beste

Wahoo Elemnt Zwerven
Elemnt Zwerven

4.9
4.9/5

Merken

Wahoo

Autonomie

17 uur

Gewicht

93,5 gram

Middel

5,44 x 8,90 x 1,78

Scherm

Kleur

Ergonomie

Puistjes

Cartografie

Ja

ANT+

Ja

bluetooth

Ja

Ipx7

Ja

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Favoriet

Overzicht van de nieuwe Wahoo Elemnt Bolt van 2021
Elemnt Bout

4.8
4.8/5

Merken

Wahoo

Autonomie

15 uur

Gewicht

68,38 gram

Middel

4,70 x 7,70 x 3,10

Scherm

Kleur

Ergonomie

Puistjes

Cartografie

Ja

ANT+

Ja

bluetooth

Ja

Ipx7

Ja

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

De Wahoo Elemnt Roam GPS: de ideale reisgenoot

De Wahoo Elemnt Zwerven is de GPS fiets voornamelijk Bedoeld voor fietstoeristen op lange uitjes of wandelen.

Wahoo Elemnt Zwerven
Wahoo Elemnt Zwerven

Met een 2,7-inch scherm Gorilla glass©, is deze GPS voorbereid op alle eventualiteiten, zowel in de praktijk van het wielrennen op de weg als in het mountainbiken. Met dynamische mapping brengt het u waar u wilt door een begaanbare en veilige route aan te geven. Bovendien kunt u dankzij de autonomie van 17 uur lange uitstapjes maken, zonder u zorgen te maken over de batterij. Aarzel niet om de gedetailleerde beoordeling te raadplegen om alles te weten te komen over deze Wahoo Elemnt Roam.

Samengevat is deze Elemnt Wahoo een geweldige keuze voor alle fietsers die willen genieten van GPS-kaarten en -begeleiding waardoor je mooie uitstapjes kunt maken door precieze routes te volgen.

Wahoo Elemnt Zwerven


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Wahoo Elemnt Roam Bundel


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

De Wahoo Elemnt Bolt: eenvoudig maar intuïtief

De nieuwe Wahoo Elemnt Bolt teller vrijgegevenn 2021 is het model gewijd aan een cyclosportieve praktijk. Het wordt met name gebruikt door de wereldkampioen Julian Alaphilippe.

Overzicht van de nieuwe Wahoo Elemnt Bolt van 2021
Overzicht van de nieuwe Wahoo Elemnt Bolt van 2021

Compacter dan de Roam weegt de Wahoo Elemnt Bolt GPS slechts 68,38 gram, een vedergewicht dus. Uitgerust met een 2,2-inch kleurenscherm, blijft de interface zeer leesbaar en intuïtief. Het heeft ook geïntegreerde mapping en uitgebreide prestatiemonitoring en -analyse. U vindt alle technische kenmerken van deze Wahoo Bolt in onze gedetailleerde test.

Tot slot de GPS Wahoo Elemnt Bout is GPS Perfect voor koeriers ! Eenvoudig, compact, compleet en aangesloten deze kleine fietscomputer stelt u in staat om uw prestaties bij te houden.

Wahoo Elemnt Bout


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Wahoo Elemnt Bolt Bundel


Zicht op Alltricks

Eenvoudige maar krachtige GPS

In tegenstelling tot sommige concurrenten biedt Wahoo eenvoudige maar krachtige GPS. Inderdaad, geen franje, geen gadgets, geen innovatieve technologieën, geen touchscreen, geen ultra-HD-scherm, … de Wahoo GPS zijn rudimentair maar compleet, dit is het compromis voorgesteld door het merk! Daarom is tVeel professionele teams besluiten zich ermee uit te rusten. Het gaat onder meer om Bora-Hansgrohe, Deceuninck-Quick Step, AG2R Citroën en Arkéa Samsic, …

Wahoo Elemnt Zwerven
Wahoo Elemnt Zwerven

De Wahoo Companion-app

Wahoo’s Elemnt GPS zijn letterlijk onafscheidelijk van de Wahoo Elemnt Companion applicatie. Deze gratis mobiele app is beschikbaar in de Apple Store en Google Play en stelt u in staat om uw Wahoo GPS te configureren en bij te werken. U kunt uw prestaties uit het verleden raadplegen, vergelijken en exporteren, maar ook om uw toekomstige releases voor te bereiden.

Bovendien Met deze applicatie kunt u een brug slaan met toepassingen van derden. Bijvoorbeeld Strava, Komoot, Today’s Plan, Training Peaks of RideWithGPS. Om dit te doen, synchroniseert u eenvoudig uw account met uw Elemnt GPS.

Wahoo Elemnt Companion-app
Wahoo Elemnt Companion-app

Een paar woorden over Wahoo

Wahoo Fitness, opgericht in 2009 door Chip Hawkins, algemeen bekend als Wahoo, is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in sportuitrusting, waaronder fietsen. Wahoo, vooral bekend om zijn hometrainers, biedt ook fietscomputers, sensoren, hartslagmeters. Beschouwd als solide en betrouwbaar, wahoo producten zijn voornamelijk bedoeld voor regelmatige fietsers die goed materiaal willen en bereid zijn de prijs te betalen.

Veelgestelde vragen – GPS Wahoo Elemnt

Om u te overtuigen, hebben we de tijd genomen om te antwoorden uw veelgestelde vragen over Wahoo GPS.

Wahoo Elemnt Roam of Wahoo Elemnt Bolt: wat te kiezen?

Het hangt af van uw praktijk en dus van uw behoeften. De Wahoo Elemnt Roam beschikt over een groot, kleurrijk display, met gedetailleerde dynamische kaarten. Het is dus, Ideaal voor fietstoeristen. Integendeel, de Elemnt Bolt is Bedoeld voor fietsers, inderdaad compacter, lichter en aerodynamischer, biedt het de essentiële eigenschappen voor een concurrent.

Wahoo of Garmin GPS wat te kiezen?

Alles hangt dus af van uw voorkeuren. Inderdaad, Garmin fiets GPS hebben de bijzonderheid van zijn zeer technologisch en zeer licht. Integendeel, Wahoo Elemnt GPS zijn erg simplistisch, maar bieden het voordeel dat ze zeer resistent en intuïtief. Geen hoofdpijn voor configuratie, alles wordt gedaan vanuit de Wahoo Elemnt Companion-applicatie.
Lees ook:   Rode ube mountainbike