Park Tool PCS-9.2: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bent u op zoek naar een betrouwbare, robuuste en gemakkelijk te vervoeren werkplaatsvoet, allemaal zonder de bank te breken? De nieuwe Park Tool PCS-9.2 werkplaatsstand zal u tevreden stellen! Solide en extreem modulair, het is een ideale ondersteuning om aan je fiets te sleutelen zonder je rug te beschadigen.

Een lid van mtb-sport.nl had de gelegenheid om het te testen. Hij onthult u door middel van dit artikel zijn mening en zijn oordeel over deze Park Tool Amateur PCS-9.2.

Inhoudsopgave 🗂

Presentatie van de Park Tool PCS-9.2 in video

Wat is er mooier dan de PCS-9.2 fietswerkplaatsvoet anders dan in video te presenteren? Hier is de presentatievideo gemaakt door Park Tool.

Kenmerken van de Park Tool Amateur PCS-9.2

Alvorens de mening van mtb-sport.nl, laten we de kenmerken van deze Park Tool Nieuwe PCS-9.2 samenvatten. Bekend om de kracht en betrouwbaarheid van zijn producten, heeft het merk Park Tool een werkplaatsvoet ontworpen die speciaal is ontworpen voor amateurfietsers die voor hun uitrusting willen zorgen.

Een robuuste en toch draagbare structuur

Om te beginnen gebruikt Park Tool, zoals gewoonlijk, robuuste materialen om 100% levensvatbaarheid van het product te garanderen. Ontworpen in staal, vandaar het gewicht van 7,2 kilogram, de PCS-9.2 bike shop stand is sterk en ondersteunt een maximale belasting van 36 kilogram.

Park Gereedschap PCS-9.2
Park Gereedschap PCS-9.2

Zo zal de PCS-9.2 amateur Park Tool zowel een carbon racefiets als een elektrische fiets kunnen ondersteunen. Met nylon fittingen en ook glasvezel composiet bovenbuis binnenkant, bevorderen deze materialen extra stijfheid en levensduur voor uw ondersteuning. De PCS-9.2 werkplaatsstandaard kan zich eenvoudig aanpassen aan de gebruiker dankzij een instelhoogte van 99 cm tot 145 cm. Hij weet ook hoe discreet en klein te zijn tussen elk gebruik sinds eenmaal opgevouwen, het is nu slechts 104 cm hoog. Het is daarom gemakkelijk om er een plek voor te vinden om het op te slaan.

Stabiele ondersteuning voor goede ondersteuning

Uitgerust met een 360° draaiklem, kunt u met de PCS-9.2 van Park Tool uw fiets zonder enige moeite in de gewenste positie bekijken en draaien. Wat het stabiliteitssysteem betreft, is de Werkplaatsvoet PCS-9.2 heeft 2 poten om uit te vouwen om een driehoekige basis te vormen. Eenmaal geopend, is de afmeting van de driehoek gevormd op de grond 92 cm x 92 cm x 121 cm, wat zorgt voor een goede stabiliteit van de ondersteuning om kantelen van uw fiets te voorkomen. De duurzame getextureerde poederafwerkingen zorgen voor een hoge levensvatbaarheid van de PCS-9.2 werkplaatsvoet, ongeacht de blootstellingen waarmee deze te maken krijgt. Zoals met veel werkplaatspoten, mist de PCS-9.2 opslag en kleine planken, handig om de gereedschappen in de buurt te hebben. Deze functies zijn aanwezig in het Park Tool PCS-10.2 werkplaatsstandmodel.

Een modulaire klem voor veelzijdigheid

Park Gereedschap PCS-9.2
Park Gereedschap PCS-9.2

U hoeft niet te twijfelen aan het aanpassingsvermogen van de werkplaatsvoet aan uw fiets, omdat PCS-9.2 werkplaatsstandaard past op alle fietsen. Dankzij de smalle klemkaken van 7 cm en de volledig verstelbare klem voor buizen met een diameter variërend van 25 mm tot 76 mm, is de PCS-9.2 werkplaatsvoet geschikt voor alle soorten fietsen. Het past zich ook aan zadelpennen in alle vormen en materialen aan.

De werkplaatsvoet is extreem Eenvoudig te monteren of te demonteren en het instellen van de fiets op de structuur is kinderspel. Pas gewoon de hoogte van de voorklem aan. Dan moet je de fiets optillen en het te houden deel tussen de kaken van de klem plaatsen en gewoon aanspannen met behulp van de crank.

Onze mening over de Park Tool Amateur PCS-9.2

Park Gereedschap PCS-9.2


  • 🚲 Maximale belasting


  • 🔧 Tang


  • 🕳 Driepoot


  • 🖐 ErgonOMIE


  • ⚙️ Modulariteit

4.7

De mening van mtb-sport.nl

Tot slot, na het testen van deze Park Tool PCS-9.2, Ons oordeel is vrij positief ! Inderdaad, met deze werkplaatsvoet kunt u uw fiets, mountainbike, e-bike stabiliseren en onderhouden zonder deze te beschadigen. Praktisch om te werken, schoon te maken en uw apparatuur aan te passen in de beste omstandigheden, allemaal voor een prijs van minder dan 200 €. Onweerstaanbaar, nietwaar? Kortom, de Park Tool Amateur PCS-9.2 is Een uitstekende keuze !


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Lees ook:   mountainbike huren drunense duinen