De beste goedkope fiets workshop voet: de Neatt Classic

Het merk Neatt biedt een werkplaatsvoet voor kleine budgetten. Inderdaad, voor minder dan 50 euro, de Neatt Classic workshopvoet is een uitstekend compromis om de bank niet te breken. Als u wilt investeren in een eerste workshopvoet of voor incidenteel gebruik, zal de Neatt Classic workshopvoet aan uw verwachtingen voldoen.

Inhoudsopgave 🗂

Presentatie en kenmerken van de Neatt Classic workshop stand

Om te beginnen is de Neatt Classic werkplaatsstandaard eenvoudig te monteren en te gebruiken. Om geschikt te zijn voor persoonlijk gebruik is deze werkplaatsstandaard opvouwbaar zodat hij eenmaal opgeborgen weinig ruimte inneemt en overal kan worden opgeborgen. Deze werkplaatsvoet is geschikt voor het uitvoeren van alle reparaties, aanpassingen, onderhoud die nodig zijn om aan uw fiets te doen. Het wordt bijvoorbeeld onmisbaar als het gaat om het reguleren van transmissies. We hebben deze werkplaatsvoet in het bijzonder getest op zijn stevigheid, de functies die hij biedt of zijn aanpassingsvermogen aan verschillende fietsen. Wij geven u boven onze mening over de Neatt Classic workshopvoet voor kleine budgetten.

Een eenvoudige maar robuuste structuur

Neatt Klassiek
Neatt Klassiek

De Neatt Classic werkplaatsstand is alleen verkrijgbaar in zwart, sobere kleur en mat. Zijn structuur is ontworpen in staal om de sterkte van het product te garanderen. Sommige onderdelen zoals de opbergplank of de grijper zijn gemaakt van kunststof om aantasting van je fietsframe te voorkomen. De basis van deze werkplaatsvoet wordt gevormd door een driehoek van 75 °. De opening van deze hoek garandeert stabiliteit van de ondersteuning tijdens het gebruik. Opgemerkt moet echter worden dat deze door Neatt voorgestelde werkplaatsvoet niet ondersteuning van een maximaal gewicht van slechts 20 kilogram.

Neatt Classic gevouwen
Neatt Classic gevouwen

Je moet dus voorzichtig zijn met het gewicht van je fiets, vooral als je een mountainbike of een e-bike hebt. Deze werkplaatsstand is eerder bedoeld voor racefietsen, kinderfietsen of lichte mountainbikes. Bedacht en ontworpen voor amateurgebruik, deze werkplaatsvoet is uiterst eenvoudig te monteren en de lichtheid is een echte aanwinst voor de Dragen tijdens uw reizen Zoals wat.

Een verstelbare werkplaatsvoet

Wat betreft het ondersteuningssysteem van uw fiets, heeft de Neatt Classic werkplaatsvoeteen kaakclip waarmee u uw fiets kunt ophangen aan bijna elk onderdeel dat u wilt (frame, zadelpen, enz.). De klem is compatibel met buizen met een diameter van 25 mm tot 40 mm. Zo past deze werkplaatsvoet zich aan ronde, ovale of platte buizen aan. Om de klem aan te draaien staat een klemschroef tot uw beschikking.

Opbergplank - Neatt Classic
Opbergplank – Neatt Classic

Net als bij de Neatt Attack workshopvoet en de Neatt Oxygen workshopvoet, is de Neatt Classic werkplaatsstandaard heeft een opbergplank. Deze is uiterst praktisch om geen kleine onderdelen te verliezen of alle gereedschappen die nodig zijn voor het onderhoud van uw fiets dicht bij u te houden. Voor een groot deel van het publiek past deze werkplaatsvoet, eenmaal gemonteerd, zich met precisie in hoogte aan om alle manipulaties in een comfortabele positie uit te voeren.

Een workshopvoet voor fiets en mountainbike

Uitgerust met een aanpasbare klem, kan de Neatt Classic werkplaatsvoet zich aanpassen aan vele frames en zadelpennen. Inderdaad, met een Klem compatibel met buizen van 25 mm tot 40 mm, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan bij het installeren van uw fiets.

Neatt Classic werkplaats voetklem
Neatt Classic werkplaats voetklem

Het enige nadeel dat we kunnen tillen is de maximale belasting die het kan dragen. In tegenstelling tot de Neatt Oxygen of Neatt Attack werkplaatsstandaard die tot 25 kilogram kan dragen, is deied workshop Neatt Classic is alleen geschikt voor fietsen tot 20 kilogram. Toegegeven, de meeste racefietsen en mountainbikes wegen minder dan 20 kilogram, maar het is helaas niet geschikt voor elektrische fietsen.

Beoordelingen aan de voet van eenNeatt Classic telier

Neatt Klassiek


  • 🚲 Maximale belasting


  • 🔧 Tang


  • 🕳 Driepoot


  • 🖐 Ergonomie


  • ⚙️ Modulariteit

4.3

De mening van mtb-sport.nl

De voettest workshop Natt Classic was zeer overtuigend. Voor minder dan 50 euro krijgt u een hoogwaardige werkplaatsvoet die compatibel is met de meeste fietsen. U kunt al uw manipulaties uitvoeren zonder te bukken dankzij het hoogteverstellingssysteem. Het gewicht en de opslagcapaciteit maken het gemakkelijk om het te verplaatsen en te dragen waar u het nodig hebt. Gemakkelijk te gebruiken, stabiel en robuust, het is Een uitstekende keuze als u een werkplaatsvoet wilt zonder de bank te breken.


Zicht op Alltricks

Lees ook:   remblokken mountainbike