De Park Tool PRS-25: de werkplaatsvoet voor professionals

Met een sober en verfijnd ontwerp is de Park Tool PRS-25 fietswerkplaatsvoet een essentieel model van de PRS-serie van Park Tool. Deze ondersteuning is in het bijzonder voor professionele monteurs die een high-end fietswerkplaatsvoet willen aanschaffen, om onderhoud, aanpassingen en reparaties uit te voeren aan fietsen, mountainbikes en e-bikes in de beste omstandigheden.

Inhoudsopgave 🗂

De Park Tool PRS-25 in detail

Allereerst is de PRS-25 Park Tool werkplaatsstandaard alleen verkrijgbaar in het zwart. Het zal iedereen zeker bevallen. Ontworpen voor off-road gebruik, is het stabiel op zowel beton als aarde. Voor minder dan 6 kilogram heb je een robuust en uiterst stabiel werkplaatsgedeelte. De PRS-25 Park Tool werkplaatsstandaard heeft dan ook alle kenmerken die een Professionele werkplaatsvoet : robuust, functioneel, stabiel en lichtgewicht.

Park Gereedschap PRS-25
Park Gereedschap PRS-25

Deze werkplaatsvoet wordt uw onvergelijkbare partner voor alle manipulaties die u op uw fiets moet uitvoeren. Na het testen van de PRS-25 Park Tool vanuit alle hoeken, geven we u ons oordeel en ons gevoel van deze prachtige workshopondersteuning aangeboden door Park Tool.

Robuust maar gemakkelijk te vervoeren

Om een robuuste en stabiele voet op alle soorten vloeren te verkrijgen, heeft Park Tool hoogwaardige materialen gebruikt. Inderdaad, de PRS-25 werkplaatsvoet die door Park Tool op de markt wordt gebracht, is gebouwd van aluminium. Het exclusieve systeem Park HexatudeTM wordt ook gebruikt voor zeshoekige buizen om een vlekkeloze stijfheid te garanderen en ongecontroleerde rotaties te voorkomen. Aluminium maakt het mogelijk om een werkplaatsvoet te verkrijgen met een totaal gewicht van 6 kilogram voor een maximaal ondersteund gewicht van 45 kilogram. Deze maximale belasting is uitzonderlijk voor een werkplaatsvoet en maakt het mogelijk om deze te gebruiken voor alle fietsen, mountainbikes en e-bikes zonder risico op kantelen van de steun waardoor de fiets valt. De structuur is ontworpen om gemakkelijk op te vouwen en dus gemakkelijk in uw huis op te bergen dankzij een minimale afmeting: 119 cm x 23 cm x 23 cm.

Een verstelbare en modulaire Park Tool stand

Om uw fiets zo goed mogelijk te onderhouden, is de Werkplaatsvoet PRS-25 Park Tool gebruikt professionele tang Micro-Adjust 100-25D |. Deze klem maakt een volledige rotatie mogelijk van 360 ° van uw fiets in vering. Dit vergemakkelijkt reparaties, aanpassingen met precisie en comfort. De klem kan worden aangepast aan een hoogte van 114,3 cm tot 152,4 cm om aan de meerderheid van de gebruikers te voldoen. Tot slot, dankzij een driehoekige basis met een afmeting van 92cm x 92cm x 115cm, zal je fiets extreem goed gestabiliseerd zijn op de steun om elk risico op vallen te voorkomen.

Park Gereedschap PRS-25
Park Gereedschap PRS-25

U zult in staat zijn om Voer uw reparaties met een gerust hart uit. De driehoekige basis op de grond interfereert op geen enkele manier bij het hanteren van de fiets. Opslag zou nog steeds welkom zijn op deze werkplaatsondersteuning om in de buurt van de fiets al het gereedschap te plaatsen dat nodig is voor de reparatie ervan. Het is noodzakelijk om een werklade als accessoire te krijgen.

Een revolutionaire klem voor maximale belasting

De klem 100-25 D micro-adjust Hiermee kunt u alle buizen, variërend van 23 mm tot 76 mm, inclusief aerodynamische buizen, vastpakken. Daarnaast met zijn Maximale belasting actief tot 45 kilogram, 10 kilogram meer dan de Park Tool PCS-10.2 en Park Tool PCS-9.2 werkplaatssteunen, kan de PRS-25 standaard aangeboden door Park Tool een zeer breed scala aan fietsen ondersteunen, variërend van racefietsen tot VTC uitgerust met een batterij. Tijdens de test uitgevoerd op de PRS-25 werkplaatsvoet met een elektrische mountainbike, zagen we geen destabilisatie van de ondersteuning die geruststellend is wanneer u de fiets lange tijd op de werkplaatsvoet wilt laten staan.

De Park Tool PRS-25 werkplaatsstand in video

Ons oordeel over de Park Tool PRS-25 workshopvoet

Park Gereedschap PRS-25


  • 🚲 Maximale belasting


  • 🔧 Tang


  • 🕳 Driepoot


  • 🖐 Ergonomie


  • ⚙️ Modulariteit

4.6

De mening van mtb-sport.nl

De Park Tool PRS-25 fiets workshop voet is ongetwijfeld een van de meest robuuste en functionele. We werden verleid door de kwaliteit van het product en de professionele 100-25 D Micro-Adjust klem die geschikt is voor de meeste fietsen. De belangrijkste troef blijft de maximale belasting (45 kilogram) die deze werkplaatsvoet kan ondersteunen. U zult geen probleem hebben met het repareren van een kinderfiets of een elektrische fiets. Desalniettemin is deze PRS-25 bedoeld voor professionals, we zouden geneigd zijn om de Park Tool PCS-10.2 aan te bevelen.


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Lees ook:   achterwiel mountainbike 24 inch