Welke Polar GPS moet je kiezen?

Voor de komst van Garmin was Polar ongetwijfeld de leider op de fiets GPS markt! Toch verliest het bedrijf de laatste jaren momentum. Inderdaad Polar heeft besloten om de fietssector af te bouwen ten behoeve van hardloophorloges. Toch blijft het merk enkele modellen op de markt brengen. Daarom is het legitiem om de vraag te stellen: welke Polar-fietsteller te kiezen in ?

Het schrijven van mtb-sport.nl had de mogelijkheid om Polar tellers te testen en te vergelijken. Hier is Een vergelijking waarmee u de juiste keuze kunt maken !

Inhoudsopgave đź—‚

 

De beste Polar fiets GPS in

Momenteel brengt Polar twee modellen fiets-GPS op de markt: de Polar V650 voornamelijk bedoeld voor fietstoeristen en de Polar M460 ontworpen voor cyclosportgebruik.

Het beste

Polar V650
V650
4.5
 4.5/5

Merken

Polair

Autonomie

10 uur

Gewicht

120 gram

Middel

6,3 x 10,5 x 1,6

Scherm

Kleur

Ergonomie

Tactiele

Cartografie

Ja

ANT+

Nee

bluetooth

Ja

Ipx7

Ja

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Favoriet

Polar M460
M460
4.6
 4.6/5

Merken

Polair

Autonomie

16 uur

Gewicht

50 gram

Middel

4,9 x 7,3 x 1,4

Scherm

Monochroom

Ergonomie

Puistjes

Cartografie

Nee

ANT+

Nee

bluetooth

Ja

Ipx7

Ja

Garantie

2 jaar


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon


Gedetailleerde beoordeling

Polar V650: de ideale GPS om te wandelen

Hoewel uitgebracht in 2015, de Polar V650 blijft een referentie. Vooral onder fietsers die op zoek zijn naar een eenvoudige en intuĂŻtieve fiets-GPS met uitstekende dynamische mapping.

Lees ook:   zadeltas mountainbike
Polar V650
Polar V650

Uitgerust met een kleurrijk 2,6-inch touchscreen, heeft deze Polar V650 GPS een zeer merkbare ergonomie. Bovendien heeft deze fietsteller, in tegenstelling tot de M460, een ingebouwd GPS-kaart- en geleidingssysteem. Wat de andere kenmerken betreft, weegt deze boordcomputer slechts 120 gram voor afmetingen van 6,3 x 10,5 x 1,6 cm. In tegenstelling tot de Garmin Edge 530, zijn belangrijkste rivaal, heeft deze Polar echter geen ANT + -technologie. U kunt alle functies van deze GPS hier vinden.

Kortom deze Polar V650 fietsteller is een geweldig compromis ! Het biedt inderdaad het voordeel dat het bijzonder intuĂŻtief en zeer eenvoudig te configureren is, terwijl het zeer betaalbaar blijft.

Polar V650


Zicht op Alltricks

Polar V650 Bundel


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

De Polar M460: een meter ontworpen voor cyclo-sport gebruik

In tegenstelling tot de V650, Polar M460 bevat geen state-of-the-art technologieën. Inderdaad, deze fietsteller heeft de meeste functies en functionaliteiten, meer niet.

Polar M460
Polar M460

De M460 neemt de basis van de Polar M450 over en blijft zeers eenvoudig in zijn ontwerp. Geen state-of-the-art touchscreen, deze GPS is tevreden met een monochroom non-touch LCD scherm van 128 bij 128 pixels. Desondanks blijft de ergonomie zeer correct. Ook, net als de Edge 130 Plus, het compacte formaat van deze GPS is een echt voordeel ! Inderdaad, slechts 50 gram voor 4,9 x 7,3 x 1,4 cm. Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om onze gedetailleerde beoordeling van deze Polar M460 te bekijken.

Eindelijk deze Polar M460 fietsteller is onze favoriet. Goedkoop, eenvoudig, intuïtief, compact, de bijvoeglijke naamwoorden om dit apparaat te definiëren ontbreken niet. Kortom, het is de Polar GPS die we aanraden!

Waarom kiezen voor een Polar GPS?

Polar GPS biedt vele voordelen. Allereerst zijn Polar-tellers, net als Wahoo GPS, uiterst eenvoudig en intuĂŻtief. Dit alles is gedaan sinds dePolar Flow app. Daarnaast hebben Polar modellen zeer nauwkeurige en betrouwbare sensoren die het mogelijk maken om nauwkeurige en relevante data te verzamelen voor mogelijke analyses. Eindelijk Polar GPS biedt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

De geschiedenis van Polar

Polar is een Fins bedrijf, opgericht in 1977. Het is nu aanwezig in bijna 80 landen via meer dan 35.000 verkooppunten! Dit succesvolle bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van sport. Vooral wielrennen en triatlon. Het bedrijf is gebouwd rond de eenvoudige filosofie die wordt voorgesteld De best presterende modellen tegen onverslaanbare prijzen. In 2016 kocht Strava Polar voor 76 miljoen, om het merk opnieuw te lanceren. Momenteel is dit echter het geval: Polair is voornamelijk gericht op GPS horloges en stopt geleidelijk met fietsgerelateerd materiaal.