Wat is de nieuwe Garmin Edge 1030 Plus echt waard?

Het is alweer 3 jaar geleden dat fietsers en mountainbikers er zin in hadden. Aangekondigd in juni 2020, de nieuwe Garmin Edge 1030 Plus is de nieuwste Garmin Edge fiets GPS. Beschreven door Garmin als Een echte technologische evolutie, zal het naar verwachting aanzienlijke verbeteringen aanbrengen ten opzichte van zijn voorganger. Maar in werkelijkheid, wat is deze Garmin Edge 1030 Plus GPS echt waard? Zijn er echte verschillen tussen de Edge 1030 en 1030 Plus? We hadden de kans om het te testen, hier is ons oordeel.

Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus

Inhoudsopgave šŸ—‚

Maak kennis met de Garmin Edge 1030 Plus

De nieuwe Garmin Edge 1030 Plus van 2020, die veel functies van zijn voorganger de Garmin 1030 overneemt, is gepositioneerd als de high-end fiets GPS van Garmin. Het is logischerwijs een van de belangrijkste kandidaten voor de titel van beste fiets GPS van ! Voordat we onze definitieve mening onthullen, Laten we de functies en functionaliteit samenvatten.

Uitpakken en ontdekken van GPS

Voor ƩƩn keer biedt Garmin een simplistische maar meer dan genoeg verpakking. Merk op dat De Edge 1030 Plus is verkrijgbaar in twee versies : de klassieke bundel voor fietsers en een prestatiebundelpakket voor fietsers. De elementen en accessoires kunnen dus variƫren, afhankelijk van de gekozen versie.

Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus
 • RandĀ® 1030 Plus
 • Galgen ondersteuning
 • Ondersteuning op afstand
 • Veiligheidspolsband
 • Micro-USB-kabel (opladen en synchroniseren)
 • Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Ongewijzigd ontwerp maar toch wijzigingen

Op het eerste gezicht, deze nieuwe Garmin GPS Edge 1030 Plus neemt alle functies van de vorige Rand 1030. Inderdaad, esthetisch verandert er niets behalve de kleur. Dit nieuwe model heeft een matzwarte coating, veel minder rommelig dan het wit van de 1030. Het formaat blijft ongewijzigd, namelijk 58 x 114 x 19 millimeter. Toch is het echt in het hart van GPS dat de veranderingen plaatsvinden. Inderdaad, de Garmin 1030 Plus heeft een nieuwe processor van de nieuwste, waardoor de informatie twee keer zo snel kan worden verwerkt. Het geniet dan van een betere vloeibaarheid en responsiviteit. Het gewicht wordt slechts licht beĆÆnvloed, 124 gram voor de Edge 1030 Plus, vergeleken met 123 gram voor de Edge 1030. Tot slot is deze Garmin GPS teller duidelijk IPX7 gecertificeerd, d.w.z. waterdicht en luchtdicht.

Garmin Edge 1030 Plus
Garmin Edge 1030 Plus

Een groot scherm voor een intuĆÆtieve interface

De Garmin Edge 1030 Plus GPS, heeftOngelooflijke ergonomie, dit komt met name door het scherm dat het insluit. Inderdaad, hoewel genieten van dezelfde grootte (3,5 inch) en dezelfde schermdefinitie (282 x 470 pixels), die van de EdgeĀ® 1030 Plus is van veel betere kwaliteit. Responsiever, gevoeliger en met betere contrasten corrigeert dit scherm de fouten van de 1030 die slecht verouderden. Net als bij de Edge 830 bevat deze meter een omgevingslichtsensor, waarmee de helderheid van het scherm automatisch kan worden aangepast met behoud van de batterij.

Interface du Garmin Edge 1030 Plus
Interface du Garmin Edge 1030 Plus

Kortom, dankzij al deze kleine verbeteringen, de ergonomie van deze Garmin 1030 Plus is aanzienlijk verbeterd. De navigatie binnen de menu’s is vloeiend en intuĆÆtief. Daarnaast is het mogelijk om de interface naar wens te configureren. Door widgets, applicaties, specifieke instellingen, … toe te voegen Het is echt aangenaam in gebruik, zowel voor Garmin fans als beginners.

Verbeterde autonomie

De autonomie van de nieuwe Garmin 1030 Edge Plus is sinds de vorige versie naar boven bijgesteld. Inderdaad, deze GPS heeft een nieuwe lithium-ion batterij die het Een autonomie van 24 uur bij conventioneel gebruik, vergeleken met 20 uur voor de Edge 1030. Een aanzienlijke verbetering van 20%. Opgemerkt moet worden dat het Mogelijk om 48 uur autonomie te bereiken met behulp van de “energiebesparende” modus. Wat het opladen betreft, gebeurt dit via de meegeleverde micro-USB-kabel. Ten slotte is de Edge 1030 Plus compatibel met het Garmin Charge-accessoire, dat 24 uur extra batterijduur biedt.

Meer geheugen, maar geen micro-SD-kaart meer

Als het gaat om geheugen en opslag, onderscheidt de nieuwe Garmin Edge 1030 Plus-teller zich van zijn voorganger. Inderdaad, het heeft32 GB intern geheugen tegen 16 GB voor de Garmin 1030. Aan de andere kant deze nieuwe versie heeft geen poort om een extra microSD-kaartā„¢ toe te voegen. Niettemin is het geheugen voldoende om tot 100 routes, 200 waypoints, 5 kaarten en tot 200 uur geschiedenis op te slaan, met andere woorden meer dan genoeg voor de meerderheid van de fietsers.

Een verbeterde GPS-chip maar vergelijkbare connectiviteit

Wat de sensoren betreft, zijn die van de Garmin Edge 1030 Plus aanzienlijk vergelijkbaar met die van de vorige.

Edge 1030 Plus-connectiviteit
Edge 1030 Plus-connectiviteit

Inderdaad, deze meter is uitgerust meteen versnellingsmeter en een Barometrische hoogtemeter. Aan de connectiviteitskant, geen verandering, de Edge 1030 Plus is compatibel bluetoothĀ®, ANT+ Ā® en Wi-FiĀ®. Aan de zijkant van de GPS-chip is er echter een echte verandering. Inderdaad, de oude Mediatek GPS-chip is vervangen door de Sony GPS-chip, veel nauwkeuriger en responsiever. Merk op dat deze chip compatibel met GPS-technologie, maar ook Glonass en Galileo.

Gedetailleerd overzicht van garmin edge 1030 plus meter functies

Nu we de functies van deze Edge 1030 Plus hebben geĆÆntroduceerd, laten we eens kijken naar de functies. Tijdens onze review van de Garmin Edge 1030 Plus kregen we de kans om de nieuwe features van de Garmin Edge van uit te proberen. Een kort overzicht van innovatieve modi en functies van deze Garmin 1030 Plus.

Nauwkeurige en intuĆÆtieve mapping

De Garmin Edge 1030 GPS kaart- en geleidingssysteem Plus is grotendeels geĆÆnspireerd op die van de 1030. Niettemin is de interface enigszins herzien om een betere intuĆÆtiviteit te bieden. Daarnaast zijn er enkele extra functies geĆÆmplementeerd.

Cartographie Garmin Cycle Kaart
Cartographie Garmin Cycle Kaart

In tegenstelling tot de Edge 1030, die alleen de Europese kaart had, heeft de nieuwe Edge 1030 Plus een kaart van Europa, Afrika en Amerika, ideaal voor frequente reizigers. Van Garmin Fietskaart, deze vooraf geladen cartografie vermeldt wegen, paden, paden, maar ook hotels, restaurants, POI, … . Let wel op dat het natuurlijk mogelijk is om extra kaarten te importeren zoals die vanOpenStreetMap.

Route import via Strava
Route import via Strava

Met betrekking tot de configuratie, import en berekening van routes zijn er veel wijzigingen doorgevoerd. Allereerst is het mogelijk om Zoek direct vanuit de balie naar een bestemming zonder de applicatie te doorlopen. Natuurlijk, als u een specifieke route wilt definiƫren, is het altijd Mogelijkheid om een pad te maken vanuit de applicatie Garmin Connect of importeer het uit appskationen van derden zoals Strava of Komoot.

Trendline Route Bouwer
Trendline Route Bouwer

Voor avontuurlijke fietsers of mensen die nieuwe routes willen ontdekken, is de routegenerator Trendlijn is gemaakt voor jou! Door het aggregeren en analyseren van miljoenen routes en routes gemaakt door Garmin fietsers, Edge 1030 Plus stelt de beste routes voor afhankelijk van uw startpunt en de gewenste reisafstand.

Stapsgewijze begeleiding
Stapsgewijze begeleiding

Zodra de route is geselecteerd, Routeberekening is twee keer zo snel dan op andere Garmin Edge dankzij de nieuwe chip. Het enige wat overblijft is het volgen van de richtlijnen. Merk op dat dankzij de meegeleverde Garmin fietskaart, stembegeleiding is eindelijk beschikbaar op deze nieuwe 1030 Plus.

Alternatieve routeberekening
Alternatieve routeberekening

De Garmin Edge 1030 Plus GPS fietsteller biedt nauwkeurige en zeer responsieve begeleiding. Inderdaad, als je de verkeerde route krijgt, Het apparaat berekent automatisch een nieuwe alternatieve route opnieuw, om te voorkomen dat u zich gewoon omdraait. Bovendien, als u snel thuis wilt komen vanwege slecht weer of een mechanisch probleem, is de ” Terug naar het startpunt” stelt u in staat om eerder terug te keren dan verwacht.

Forksight-toewijzing
Forksight-toewijzing

Garmin vergeet mountainbikers niet! Inderdaad De Edge 1030 Plus is geschikt voor mountainbiken. Compatibel met de Trailforks-applicatie, deze GPS heeft een modus die exclusief is gereserveerd voor mountainbiken. De modus Vorksight stelt u in staat om een kaart van het trailnetwerk weer te geven, geeft de moeilijkheidsgraad van mountainbikeroutes weer en waarschuwt u stroomopwaarts tijdens kruispunten.

ClimbPro aan de Edge 1030 Plus
ClimbPro aan de Edge 1030 Plus

Hoewel al aanwezig op de Garmin Edge 530 en Edge 830, blijft ClimbPro een erg leuke functie. Ontworpen voor bergliefhebbers en klimmers, ClimbPro biedt u waardevolle informatie over uw beklimmingen. Dankzij de barometrische hoogtemeter berekent de Garmin 1030 Plus nauwkeurig de resterende afstand, hoogte, hellingspercentage, zodat u uw inspanning beter kunt beheren.

Een GPS-teller om de prestaties te volgen en te analyseren

Naast het feit dat het een ondersteuning is voor dynamische kaarten en topografieƫn, de Garmin Edge 1030 Plus is een echt concentraat van technologie. Inderdaad, deze GPS-teller verzamelt en analyseert een indrukwekkende hoeveelheid gegevens. Op basis van GPS-gegevens en sensoren bieden de geregistreerde statistieken u een gepersonaliseerde monitoring van uw prestaties. Laten we de functies met betrekking tot de Monitoring en analyse van de opleiding.

Prestatiebewaking
Prestatiebewaking

Allereerst biedt deze Garmin GPS Klassieke monitoring van uw prestaties. Namelijk: je snelheid, afstand en hoogteverschil, reistijd, hoogte, temperatuur, verbrande calorieĆ«n, percentage helling van de helling, … en vele andere statistieken. Al deze gegevens kunnen in real time geraadpleegd worden, maar ook aan het einde van de training.

Vermogensmeter pedalen
Vermogensmeter pedalen

Voor de meest kieskeurige onder u en fietsers die meer diepgaande analyse willen, is het uiteraard mogelijk om extra sensoren aan te sluiten (vermogen, cadans, snelheid, hartslagmeters, aangesloten pedalen, …). Uw analyses zullen dan vollediger en gedetailleerder zijn. In dit geval raden we het prestatiepakket ten zeerste aan.

Trainingsanalyse
Trainingsanalyse

Aan het einde van elke training of uitje heb je toegang tot een gedetailleerd overzicht van uw sessie. Door uw prestaties samen te vatten en uw route te volgen, kunt u uw prestaties bekijken en vergelijken met uw vorige sessies. Merk op dat al deze gegevens kunnen worden geƫxporteerd naar applicaties van derden, zoals Strava, om ze met je vrienden te delen.

Trainingsstatus
Trainingsstatus

Maar uiteindelijk vZijn onze trainingen echt effectief en efficiƫnt? Trainingsstatus is een programma ontwikkeld door Garmin omEvalueer je trainingen. Als gevolg hiervan, uw Garmin Edge 1030 Plus kan u een compleet trainingsprogramma aanbiedent om uw prestaties te verbeteren of gewoon in vorm te houden, afhankelijk van uw trainingsbelasting en dagelijkse activiteit.

TrainingPeaks
TrainingPeaks

Voor gebruikers van trainingsapps van derden zoals TrainingPeaks of TrainerRoad, raak niet in paniek. De Garmin 1030 Plus is compatibel met al deze toepassingen. Synchroniseer gewoon uw Edge met uw apps van Garmin Connecten Uw trainingsprogramma’s worden automatisch geĆÆmporteerd en gedownload.

Hydratatie tracking
Hydratatie tracking

De Garmin Edge 1030 Plus GPS kan u ook helpen met alle aspecten van uw trainingen, zelfs de meest onschuldige! Allereerst is hij in staat om u een Compleet voedings- en hydratatieprogramma, u waarschuwen wanneer tanken nodig is. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van een Gedetailleerde monitoring van warmte en hoogte acclimatisatie.

Mountainbike sprong analyse
Mountainbike sprong analyse

Tot slot worden mountainbikers niet verwaarloosd. Inderdaad, de Garmin 1030 Plus bevat veel statistieken die exclusief zijn gewijd aan de praktijk van mountainbiken en gravel. Net als bij de Garmin Edge 130 Plus, deze GPS-teller is in staat om uw sprongen te analyseren (het aantal sprongen, hun lengtes, de schorsingstijd, …).

Flowmeting
Constance Stroming

Daarnaast is dee GPS mountainbike Garmin Edge 1030 Plus is in staat om uw uitstapjes in hun geheel te analyseren via de metriek “Constance Stroming“. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je parcours, je snelheid, je vloeibaarheid en vele andere indicatoren, een score “Vloeien” wordt aan u toegeschreven, zodat u uw prestaties kunt vergelijken.

De veiligheid van deze GPS Garmin 1030 Plus

In de afgelopen jaren heeft Garmin vele technologieƫn en functies om de fysieke integriteit van de fietser of mountainbiker te behouden. De nieuwe Edge 1030 Plus integreert alle knowhow van Garmin op dit gebied en biedt een zeer aanzienlijke extra beveiliging.

Edge 1030 Plus en Garmin Varia
Edge 1030 Plus en Garmin Varia

Logischerwijs is deze nieuwe GPS Garmin 1030 Plus compatibel met alle accessoires en toestellen uit het Garmin Variaā„¢ assortiment. Zo is het mogelijk om je meter te koppelen en te koppelen met een van de nieuwe Garmin Varia achterlichten en radar, zoals de Varia RTL515 of RVR315. Kortom, hoewel deze accessoires niet essentieel zijn, raden we ze ten zeerste aan!

InReach-waarschuwing
InReach-waarschuwing

Voor avontuurlijke fietsers en mountainbikers of terughoudend om uw laptop mee te nemen op uw uitstapjes, de nieuwe compatibiliteit inReachĀ® is voor jou! Toestaan om koppel uw GPS met een compatibel baken, u hebt de mogelijkheid om sms, SOS te verzenden, gegevens te delen of het weer te controleren vanaf elke locatie en zonder een telefoon!

Detectie van incidenten
Detectie van incidenten

Toegegeven, al enkele jaren aanwezig, de Functionaliteit voor incidentdetectie is geen noviteit, maar het blijft zeer merkbaar! Inderdaad, wanneer de meter een val, een ongeval of een botsing detecteert, Een bericht en waarschuwing worden automatisch verzonden naar uw contactpersonen voor noodgevallen, met het delen van uw GPS-coƶrdinaten.

Livetracken
Livetracken

Vergelijkbaar met de vorige functie, de Livetracken stelt u in staat om deel uw GPS-locatie in realtime en continu op een vooraf gedefinieerde lijst met contactpersonen. Zo kunnen je vrienden en/of familie je op afstand volgen, maar ook je route en je geplande route visualiseren. Deze functie is erg praktisch als je met name alleen rijdt.

Alarm
Alarm

Net als bij de Edge 530 en Edge 830, deze nopen Garmin 1030 Plus is uitgerust metEen alarmsysteem om fietsdiefstal tegen te gaan. Dit alarm, beschermd door een pincode, geeft een schril geluid en stelt u in staat om door een melding op uw smartphone op de hoogte te worden gesteld wanneer uw fiets of GPS is verplaatst. Een zeer praktische functie wanneer u moet tanken of aan een natuurlijke behoefte moet voldoen.

Altijd verbonden GPS

Naast dat het veilig is, wil deze Garmin Edge 1030 Plus het hulpmiddel dat alle gerelateerde functionaliteiten aggregeert en concentreert tijdens je trainingen en wedstrijden. Dankzij zijn Drievoudige connectiviteit bluetooth, ANT+ en Wifi, deze Garmin fiets GPS biedt vele functies om uw gebruik van deze 1030 Plus meter verder te verrijken.

Garmin Connect
Garmin Connect

Ten eerste deze Garmin Edge 1030 Plus is onlosmakelijk verbonden met de Garmin Connect mobiele app. Gratis beschikbaar op iPhone en Android, deze applicatie is het zenuwcentrum van uw GPS. Hiermee kunt u uw Edge bijwerken, configureren en configureren, deze applicatie biedt toegang tot vele extra functies.

Bericht notificatie
Bericht notificatie

Eenmaal gekoppeld en geconfigureerd met deGarmin Connect app, krijgt u de mogelijkheid om ontvang uw sms’jes, berichten, e-mails en oproepen rechtstreeks vanaf uw Garmin 1030 Edge Plus. Met een kleine melding kunt u dan reageren via een vooraf ingesteld berichtenpaneel. Natuurlijk moet uw telefoon zijn verbonden om deze functie te kunnen krijgen.

GroupTrack-tracking
GroupTrack-tracking

Groepstrack is zeker een van de favoriete functies van fietsers die van Garmin GPS houden. Waardoor groepen van maximaal 50 fietsers kunnen worden gecreƫerd, Met GroupTrack kunt u in contact blijven met uw medereizigers, zelfs als u elkaar uit het oog verliest. Je kunt dan hun standpunten raadplegen, maar ook per bericht met hen uitwisselen en zelfs om hulp vragen.

Weer widget
Weer widget

Sinds deGarmin Connect IQ app, krijgt u de mogelijkheid importeren en downloaden van vele widgets, modi, interfaces, … om uw ervaring te verrijken maar ook te personaliseren. Bijvoorbeeld de “WeerU bent gratis beschikbaar en hebt toegang tot realtime weersvoorspellingen en waarschuwingen, rechtstreeks vanaf uw Garmin Edge.

Shimano Stappen
Shimano Stappen

Om geen enkele fietser te schaden, heeft Garmin zijn GPS-teller Edge 1030 Plus compatibel met Shimano Steps-groepen op elektrische fietsen en mountainbikes. Eenmaal gekoppeld, kunt u veel informatie raadplegen met betrekking tot uw elektrische apparatuur. In het bijzonder het batterijniveau, het niveau van de assistentie, de ingeschakelde snelheid, mechanische waarschuwingen, …

Compatibele hometrainer
Compatibele hometrainer

Tot slot, zelfs wanneer u thuis traint met een hometrainer, wordt de Garmin Edge 1030 Plus onmisbaar. Inderdaad, dankzij connectiviteit ANT+, deze Garmin GPS teller is compatibel met veel aangesloten hometrainers. Je kunt dan de moeilijkheidsgraad direct beheersen en je training volgen, vanaf je Edge.

Welk pakket van de Garmin 1030 Plus te kiezen?

Zoals met de meeste Garmin fiets GPS, de nieuwe Edge 1030 Plus wordt in verschillende bundels op de markt gebracht. Zo heb je de keuze tussen twee Garmin Edge 1030 Plus bundels, namelijk: het classic pack en het performance pack. Laten we de inhoud van elk van deze bundels in detail bekijken.

Het klassieke pakket van de Garmin Edge 1030 Plus GPS

Vooral bedoeld voor fietsers en amateurwielrenners, bevat dit pakket alleen de essentiƫle elementen en accessoires. Met deze bundel blijft deze bundel schaalbaar en wordt deze later verbeterd. Deze doos bevat:

 • RandĀ® 1030 Plus
 • Galgen ondersteuning
 • Ondersteuning op afstand
 • Veiligheidspolsband
 • Micro-USB-kabel (opladen en synchroniseren)
 • Installatiehandleiding en handleiding Gebruik

De Garmin Edge 1030 Plus performance pack bundel

Het opnemen van alle elementen van het klassieke pakket, de GPS-teller Garmin Edge 1030 Plus prestatiepakket, beweegt zich in de richting van Een cyclosportieve praktijk. Inderdaad, deze bundel bevat sensoren van derden om de functies en statistieken van deze Garmin 1030 Edge Plus te verrijken. Dat is de inhoud van dit performance pack.

 • RandĀ® 1030 Plus
 • Garmin Cadans Sensor 2
 • Snelheidssensor 2
 • Hartslagmeter (Garmin HRM)
 • Galgen ondersteuning
 • Ondersteuning op afstand
 • Veiligheidspolsband
 • Micro-USB-kabel (opladen en synchroniseren)
 • Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Garmin 1030 of 1030 Plus: wat te kiezen?

Eindelijk wat zijn de echte verschillen tussen de Garmin Edge 1030 en de 1030 Plus? Zoals we in dit artikel hebben gezien, is de nieuwe Edge 1030 Plus diep geĆÆnspireerd op de Garmin 1030, maar komt om verbeteringen en toevoegingen aan te brengen.

Edge 1030 Plus VS Edge 1030
Edge 1030 Plus VS Edge 1030

Hoewel merkbaar, zijn deze bijdragen verre van essentieel voor de meerderheid van de fietsers en mountainbikers. Dus, na onze vergelijking: Garmin Edge 1030 versus 1030 plus, concludeerden we dat deze twee Garmin GPS uitstekende fietstellers zijn, en de keuze tussen deze twee modellen zal voornamelijk afhangen van uw budget. Toch, eerlijk gezegd we raden de nieuwe Edge 1030 Plus aan, die waarschijnlijk zeer binnenkort zal profiteren van zeer interessante updates.

De technische kenmerken van de EdgeĀ® 1030 Plus

Grootte van de behuizing

5,80 x 11,40 x 1,90 cm

Gewicht

124 gram

Autonomie

Tot 24 uur

Maximale temperatuur

-20Ā°C tot 60Ā°C

Waterdicht (IPX7)

Schermgrootte

3,5 inch

Beeldschermresolutie

282 x 470 pixels

Kleur

Tactiele

Protocollen en technologieƫn

GPS, Glonass, Galilei

Wifi

bluetooth

ANT+

Applicatie compatibel

Over onze review van de Garmin 1030 Plus

Kort na de aankondiging van Garmin werd de mtb-sport.nl had de kans om een preview van de nieuwe 2020 Garmin Edge 1030 Plus te ontvangen. Dus De Edge 1030 Plus is meer dan 5 weken getest. Met meer dan 100 uur gebruik, voor meer dan 3100 kilometer op de teller, hadden we de mogelijkheid om het op alle terreinen te testen en te evalueren. Maar ook om hem met name te vergelijken met zijn voorganger de Edge 1030.

Wat moeten we onthouden over deze Garmin Edge 1030 Plus GPS?

Garmin Edge 1030 Plus


 • šŸ”‹ Autonomie


 • šŸ§­ Navigatie


 • šŸ“Ÿ Interface


 • šŸ“Š Prestatie-analyse


 • šŸ”— Connectiviteit


 • āš™ļø Instellingen & Installatie


 • šŸ’¬ Reviews van gebruikers

5

mtb-sport.nl’s review van de Garmin Edge 1030 Plus

Beslist deze Garmin Edge 1030 Plus komt al zijn beloftes na! Het maken van veel belangrijke verbeteringen en toevoegingen ten opzichte van zijn verouderde voorganger. Zijn precisie, autonomie, connectiviteit en intuĆÆtiviteit, maken het een GPS-fietsteller ideaal voor fietsers en fietsers. Kortom, onze mening over de Garmin 1030 Plus is zeer positief! Zo is de mtb-sport.nl aangewezen als de beste fiets GPS van !

Garmin Edge 1030 Plus


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Garmin Edge 1030 Plus Bundel


Zicht op Alltricks


Bekijk op Amazon

Lees ook:   mountainbike huren otterlo