Welke fietscamera kiezen ?

U wilt uzelf uitrusten met een Ingebouwde camera voor uw fiets of mountainbike, maar weet u niet zeker welke camera u moet kiezen? Onze uitgebreide en gedetailleerde gids is hier om u te helpen de juiste keuze te maken. Het is inderdaad belangrijk om een fietscamera te kiezen die voldoet aan uw behoeften en de specifieke kenmerken met betrekking tot uw praktijk. Mountainbikers zullen bijvoorbeeld niet dezelfde behoeften hebben als wielrenners.

In dit artikel vindt u een Selectie van de beste fietscamera’s van het jaar, maar ook waardevol advies om uw toekomstige sportcamera te kiezen die is gewijd aan fietsen en mountainbiken.

Inhoudsopgave 🗂

 

De beste fietscamera’s in

Goedkoop, ultrabestendig of biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: het schrijven van velo-critique.com heeft vermeld De beste fiets- en MTB-camera’s van , om al je heldendaden op wegen en paden te filmen.

Het beste

GoPro Hero 8 Zwart
GoPro Hero 8 Zwart
4.9
4.9/5

Autonomie

2 uur

Gewicht

124 gram

Resolutie

4K

FPS

60

Stabilisatie

Ja

Waterdicht

Ja

Toepassing

Ja

Garantie

2 jaar


Niet beschikbaar op Alltricks


Gedetailleerde beoordeling

Favoriet

Akaso Brave 7 LE
Akaso Brave 7 LE
4.8
4.8/5

Autonomie

2 uur

Gewicht

68 gram

Resolutie

4K

FPS

30

Stabilisatie

Ja

Waterdicht

Ja

Toepassing

Ja

Garantie

2 jaar


Niet beschikbaar op Alltricks


Gedetailleerde beoordeling

Goedkoop

Crosstour CT9000 Sport 4K |
Crosstour CT9000
4.4
4.4/5

Autonomie

1,5 uur

Gewicht

64 gram

Resolutie

4K

FPS

30

Stabilisatie

Nee

Waterdicht

Ja

Toepassing

Ja

Garantie

2 jaar


Niet beschikbaar op Alltricks


Gedetailleerde beoordeling

GoPro Hero 8 Black: zonder twijfel de beste fiets- en mountainbikecamera

Als we het hebben over “Ingebouwde camera” of “Actiecamera“, we hebben het vaak over het merk GoPro. Inderdaad, al jaren goed aanwezig op het circuit en wielerevenementen, GoPro heeft zich kunnen vestigen als Het toonaangevende merk in de wereld van fietscamera’s, vooral onder mountainbikers.

GoPro Hero 8 Zwart
GoPro Hero 8 Zwart

Bekijk de dagprijs

GoPro heeft een breed scala aan producten die uw fiets- en mountainbikesessies kunnen filmen. Sommige GoPro-camera’s zijn echter niet per se geschikt om te fietsen. Vooral omdat, te omvangrijk of niet voldoende stabilisatie heeft. Daarom hebben we alle functies van alle GoPro-camera’s geanalyseerd. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen dat de GoPro Hero 8 Black is de Beste GoPro-camera voor fietsen en mountainbiken.

Inderdaad, dit model biedt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Hiermee kunt u uw ritten en fietstochten filmen in 4K (zeer hoge resolutie) met 60 FPS (frames per seconde). De De kwaliteit van de opgenomen video’s en foto’s is verbluffend en laat je je beste uitjes herbeleven alsof je er zelf bij bent!

Als je een iets meer high-end model wilt, raden we de GoPro Hero 9 Black aan. En als je een goedkoper model van het merk GoPro wilt, ga dan naar de GoPro Hero 7 Silver.

🔋 Autonomie📷 Video en foto🤳 Slag💿 Opslag🛠️ Accessoires
Allereerst de GoPro Hero 8 Zwart heeft een interne batterij die een Batterijduur tot 2 uur. Dit maakt het mogelijk om lange uitjes zonder onderbreking te filmen. De camera laadt in slechts 30 minuten op via de meegeleverde USB-kabel. Wat betreft de camerabehuizing is deze zeer robuust en solide. Ook bij een val blijft de camera 100% operationeel. Daarnaast is het IPX7 gecertificeerd, impliciet, volledig waterdicht. Je kunt het gebruiken in de regen en modder, vooral tijdens je mountainbike-uitjes. De camera heeft een GPS-chip, waarmee je je route kunt traceren als een fiets-GPS. De koffer weegt 124 gram en is 6,19 x 4,44 x 2,79 cm groot.
De GoPro Hero 8 Black, biedt Verbluffende beeldkwaliteit. Het heeft een 12-megapixellens, waarmee het kan vastleggen Ongeëvenaarde afbeeldingen. Wat video betreft, heeft de camera verschillende modi en beelddefinitie. Het is mogelijk om je fietstochten te filmen in 4K met 60 frames per seconde, maar ook in 1440p met 120 frames per seconde. Daarnaast beschikt de GoPro Hero 8 Black fietscamera over revolutionaire beeldstabilisatietechnologie. HyperSmooth 2,0. Hierdoor kan hij het beeld stabiliseren tijdens je hectische uitstapjes zoals bij mountainbiken. U zult dus genieten van een vloeiend, stabiel en niet-schokkerig beeld. Ten slotte biedt het modi: versneld, slow-motion, timelapses,…
De Hero 8 Black heeft een touchscreen, waardoor hij onder alle omstandigheden goed bruikbaar is. Je kunt je video’s aan het einde van je sessie rechtstreeks op je GoPro bekijken. Daarnaast is het mogelijk om je GoPro fietscamera via Bluetooth te verbinden met je smartphone via de GoPro app. Hiermee kunt u alle functies van uw camera bedienen. Tot slot heeft de GoPro Hero 8 Black de Spraakherkenningstechnologie. Je kunt een opname starten of een foto maken zonder je handen van het stuur van de fiets te halen en simpelweg te zeggen: “GoPro, begint met opnemen” !
Helaas, zoals alle GoPro’s, de Hero 8 Black heeft geen interne opslag. Het is daarom noodzakelijk om uzelf uit te rusten met een extra Micro-SD-kaart. Wij raden deze SD-kaart aan, om optimaal van je camera te kunnen genieten. U kunt verschillende van uw ritten opnemen en vastleggen zonder dat u uw afbeeldingen en video’s aan het einde van elke fietstocht hoeft over te zetten. Toch is het, net als alle andere GoPro-camera’s, mogelijk om je video’s en foto’s direct naar je telefoon te exporteren via de GoPro-app.

Akaso Brave 7 LE: onze favoriete fietscamera

De nieuwe Akaso Brave 7 LE camera, biedt ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding in de fiets- en mountainbikecameramarkt. Inderdaad, dit kleine ingebedde camerajuweel van technologieën is uitgerust met alle technische nieuwigheden van camera’s zoals GoPro. Maar het wordt aangeboden tegen een betaalbare prijs. Deze camera is dan ook Onze favoriet van het jaar !

Akaso Brave 7 LE
Akaso Brave 7 LE

Bekijk de dagprijs

Akaso biedt veel minicamera’s aan tegen verschillende prijzen. Maar we besloten om het meest high-end model te kiezen: de Brave 7 LE Akaso camera. Inderdaad, dit model biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding in de Akaso-serie. Daarnaast heeft deze camera alle functies om te gebruiken als fietscamera, maar ook als mountainbike camera.

We hadden de kans om het te testen tijdens verschillende uitstapjes, zowel op kleine steile paden als op bergwegen. En we kunnen dat bevestigen Deze fiets onboard camera is fantastisch !

🔋 Autonomie📷 Video en foto🤳 Slag💿 Opslag🛠️ Accessoires
Om te beginnen wordt de Brave 7 LE Akaso sportcamera geleverd met 2 oplaadbare modulaire batterijen van elk 1350mAh. Dit geeft een Totale levensduur van de batterij van ongeveer 2 uur bij 4K-opname en tot 3u30 in 1080p. Hierdoor kun je zonder zorgen je hele fiets- of mountainbiketocht filmen. De bijgeleverde accu’s kunnen in ongeveer 45 minuten worden opgeladen via de lader die in de verpakking zit. De camera is IPX7 gecertificeerd, en is daarom waterdicht en luchtdicht. Het kan tot 40 meter diep worden gedoken. Bovendien is het zorgeloos voor regen en modder, waardoor het Een ideale ATV camera ! Ten slotte maakt de ultrabestendige plastic behuizing het mogelijk om schokken als gevolg van vallen te absorberen zonder breuk of krassen. En dit ondanks het gewicht van slechts 68 gram.
Videokwaliteit is een van de sterke punten van deze camera. Inderdaad, het biedt een breed scala aan zeer diverse modi. Dit maakt het mogelijk om zijn manier van filmen aan te passen aan de situatie. Allereerst biedt het een resolutie van maximaal 4K bij 30 frames per secondeen 2.7K bij 60 FPSen hoge definitiekwaliteit (1080p) bij 120 FPS. Hierdoor kan hij adembenemende video’s en foto’s maken. De Brave 7 LE Akaso camera biedt vele opnamemodi zoals timelapse, time-lapse, maar ook slow motion (tot 240 FPS in 720p). Maar het echte hoogtepunt van dit juweel is het beeldstabilisatiesysteem. De Geavanceerde elektronische beeldstabilisatie (EIS 2.0) ingebouwd stelt de camera in staat om stabiele en vloeiende video op te nemen bij het fotograferen van snel bewegende objecten. Zoals bijvoorbeeld tijdens je mountainbike afdalingen! Deze technologie is vergelijkbaar met die van de GoPro Hero 8 Black, maar veel duurder.
Akaso maakt er een erezaak van dat zijn camera’s gemakkelijk te gebruiken en intuïtief zijn voor iedereen! Allereerst heeft de Brave 7 LE een 2-inch touchscreen aan de achterkant van de camera. Met dit scherm hebt u toegang tot instellingen, voorbeelden en opnamen. Bovendien De camera wordt geleverd met een afstandsbediening, waardoor het mogelijk is om eenvoudig te beginnen met opnemen. De afstandsbediening kan worden bevestigd aan het stuur van de fiets of aan uw pols. Tot slot is de camera voorzien van wifi-technologie. Het kan dus verbinding maken met je smartphone, en meer bepaald via de applicatie”AKASO DV” om u in staat te stellen Bedien deze fietscamera op afstand.
Net als deze concurrenten besloot Akaso omBesteed opslag uit via micro-SD-kaarten. Je zult jezelf dus moeten uitrusten met een micro-SD-kaart. Maak je echter geen zorgen, er zijn modellen die speciaal zijn ontworpen voor actiecamera’s. Wij co-vousnseillons om u naar een SD-kaart te leiden met een minimale opslag van 32 GB, om zonder zorgen al uw uitgangen te kunnen opnemen. Wil je echter meerdere opnames achter elkaar kunnen maken dan moet je voor een 64GB kaart gaan.

De Akaso Brave 7 LE camera is Wordt geleverd met veel accessoires. Het pakket bevat:

  • Akaso Brave 7 LE camera |
  • Afstandsbediening
  • 2 Batterijen
  • Batterijlader
  • USB-kabel
  • Beschermende behuizing
  • 17 montageaccessoires (waaronder 2 fietsen)
  • Schoonmaakset
  • Gebruikershandleiding (100% Frans)

De goedkope fietscamera: de Crosstour CT9000 Sport 4K

Laten we eerlijk zijn, deze fietscamera zal niet kunnen concurreren met de kwaliteit van een GoPro. Toch biedt het voldoende kwaliteit om als dashcam voor je fiets te fungeren. En is meestal verkrijgbaar bij Een betaalbare prijs, wat niet het geval is met GoPro-fietscamera’s.

Crosstour CT9000 Sport 4K |
Crosstour CT9000 Sport 4K |

Bekijk de dagprijs

We hebben besloten om hiervoor te kiezen Crosstour CT9000 camera | :de Beste goedkope fietscamera van het jaar! Inderdaad, hoewel het beschikbaar is voor aankoop tegen een relatief betaalbare prijs, is het nog steeds een effectieve fietscamera. Hiermee kunt u film en maak foto’s van goede kwaliteit en heeft een batterij waardoor het na verloop van tijd effectief kan zijn.

Crosstour is een bekend merk in de sector van minicamera’s gewijd aan sport. Het biedt een breed scala aan goedkope camera’s. Toch hebben de camera’s van het merk Crosstour een zeer goede reputatie onder amateursporters, vooral dankzij hun onverslaanbare prijs/kwaliteitverhoudingen.

Wij raden de mid-range camera aan: de Crosstour CT9000 4K Sport Camera ! Omdat het een breed scala aan modi en opties biedt, voor een redelijke prijs! Als u op zoek bent naar een goedkope fietscamera of mountainbikecamera, het is gewoon de camera die je nodig hebt!

🔋 Autonomie📷 Video en foto🤳 Slag💿 Opslag🛠️ Accessoires
De Crosstour 4K Sport-camera wordt geleverd met twee oplaadbare 1050 mAh-batterijen om elk ongeveer 90 minuten te fotograferen. Wees een Totale levensduur van de batterij van 3 uur ! Een onmiskenbaar voordeel. De batterijen worden in slechts 45 minuten opgeladen via een kabel in de verpakking (wees voorzichtig, u moet de batterijen in de camera opladen.). Wat de behuizing betreft, deze is gemaakt van PVC, een ultrabestendig plastic. Hierdoor kan het bestand tegen mogelijke valpartijen, vooral met de mountainbike. Daarnaast is de camera IPX7 gecertificeerd, wat betekent dat hij tot 30 meter diep waterdicht maakt. De kastgrootte is 5,9 x 2,5 x 4,1 cm voor een gewicht van 64 gram.
Op het productinformatieblad biedt de Crosstour 4K-sportcamera een resolutie tot 4K bij 30 frames per seconde. Het beeld is dan ook van een kwaliteit die ruim genoeg is om je fietstochten te filmen. Toch blijven de kleuren saaier dan die van de GoPro Hero 8 Black. Helaas De camera heeft geen beeldstabilisatiesysteem. Zo kan het beeld in bepaalde situaties instabiel zijn, vooral wanneer het terrein ruw is. Als je op een racefiets rijdt, raden we je aan om deze op het frame van de fiets te plaatsen. En op je helm als je mountainbiket. Echter, de Kwaliteit van video’s en foto’s blijft zeer correct ! Daarnaast biedt de Crosstour CT9000 camera vele modi, zoals slow motion, timelapse, timelapse,… Dit vergroot de kansen.
Om uw Crosstour-camera op uw fiets te bedienen, zijn er drie oplossingen voor u beschikbaar. Allereerst is het mogelijk om Bedien je camera via het touchscreen op de achterkant van het scherm. U kunt de instellingen wijzigen, de opgeslagen video’s en foto’s bekijken, beginnen met opnemen, … Daarnaast bevat het pakket een afstandsbediening waarmee u op afstand kunt beginnen met opnemen of een foto kunt maken. Dat is erg handig op een fiets, als je camera op je helm of achterop je fiets zit! Inderdaad, het is aan jou Mogelijk om deze afstandsbediening op je stuur te bevestigen. Ten slotte heeft de camera de “Wifi” waarmee u het op afstand kunt bedienen dankzij de applicatie “DV KING 4K | » beschikbaar op telefoon.
Net als de meeste sportcamera’s, de Crosstour CT9000 heeft geen interne opslag. Daarom is het essentieel voor u om uzelf uit te rusten met een Micro-SD-kaart om uw uitgangen op te nemen. Wij adviseren u om te kiezen voor een SD kaart met een geheugen van 32GB zodat u langer dan 3 uur onafgebroken kunt opnemen. Dit is ook het formaat dat door de fabrikant wordt aanbevolen om optimaal te profiteren van het potentieel van de Crosstour fietscamera. Wij kunnen u adviseren over dit type SD-kaart.

Waarom een fietscamera gebruiken?

Steeds meer fietsers besluiten zich uit te rusten met een camera voor de fiets. Sommigen roepen een Veiligheidswinst, maar ook de mogelijkheid van macht Leg unieke momenten en memorabele heldendaden vast. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een camera tijdens het fietsen en mountainbiken?

Bescherm uzelf tijdens uw reizen met een fiets dashcam

Het eerste punt, dat de interesse van het gebruik van een fiets dashcam benadrukt, is: Veiligheid. In geval van een aanrijding of ongeval worden de door de camera opgenomen beelden immers geacht Onweerlegbaar bewijs. Huidige wetgeving accepteert video’s en afbeeldingen als toelaatbaar bewijs, zowel via de rechter als via de verzekering. Dit verklaart waarom zoveel fietsers zichzelf uitrusten met een dashcam voor hun fiets.

Bovendien, bij het zien van een Flitsfiets camera, algemeen bekend als fiets dashcam, automobilisten en motorrijders weten dat ze worden gefilmd, zijn over het algemeen veel respectvoller voor de regels van de weg en veiligheidsafstanden. Daarnaast kunt u in geval van onbeschaafdheid of niet-naleving van de regels nu een klacht indienen, als de fietscamera voldoende kwaliteit heeft om Duidelijk en nauwkeurig kentekens identificeren van de gewraakte voertuigen.

Over het algemeen rusten fietsers die zichzelf echt willen beschermen zichzelf uit met twee camera’s. Een camera aan de voorkant en een camera aan de achterkant, want de gevaren zijn talrijk en komen overal vandaan.

Leg je heldendaden, je uitstapjes, maar ook je valpartijen vast

Met behulp van een fietscamera kunt u ook hoogtepunten van uw activiteiten opnemen en vastleggen. Die er nooit van heeft gedroomd om zijn uitstapjes, zijn afdalingen, zijn mountainbikesprongen, met zijn vrienden te delen via sociale netwerken. Of gewoon in staat zijn om Maak prachtige foto’s en video’s, om herinneringen op te kunnen roepen, maar ook om prachtige video’s te maken. Net als GoPro, dat GoPro fietscamera’s voor fietsers tijdens de Tour De France. Maak tot slot een video waarin je je onderdompelt in het hart van de pelotonen en ontsnappingen van de grote lus.

Hoe kies je je toekomstige camera om je fiets / mountainbike uit te rusten?

Het kiezen van een ingebouwde camera voor fietsen kan ingewikkeld en vervelend zijn. We hebben daarom besloten om u te informeren, door u een gids aan te bieden voor Criteria om rekening mee te houden bij het kiezen van een fietscamera of een Mountainbike camera aangepast aan uw behoeften.

Kwaliteit en resolutie van video’s en foto’s

De Kwaliteit van video’s en afbeeldingen die zijn vastgelegd met de ingebouwde camera op uw fiets is heel belangrijk. Inderdaad, als de kwaliteit te laag is, is het voor u onmogelijk om de kentekenplaten van de voertuigen te lezen en zo de video als bewijs te kunnen gebruiken. Wij raden u daarom aan om uzelf uit te rusten metEen camera met een minimale resolutie van 1080p, d.w.z. “Hoge definitie“. Ook het aantal frames per seconde (FPS) staat voorop. De basisregel is om de mogelijkheid te hebben omopnemen met minimaal 30 FPSm, om een vloeiend en exploiteerbaar imago te hebben.

Batterij en cameraduur

Deautonomie is een van de belangrijkste criteria in de keuze van zijn toekomstige camera. Het kiezen van een model dat autonomie heeft om al zijn reizen te filmen, is een noodzaak. We raden daarom af om te kiezen voor een camera op batterijen. U moet de voorkeur geven aan modellen met interne of modulaire batterijen. De meeste camera’s voor fietsen of mountainbikes bieden een autonomie van ongeveer 2 uur.

Een stevige behuizing die bestand is tegen vallen en weersinvloeden

Heb een Robuuste en waterdichte fietscamera zorgt voor een goed leven voor uw nieuwe gereedschap. Inderdaad, als de zaak niet resistent is, zal deze breken bij uw eerste val. Dit gebeurt vaak tijdens mountainbike-uitstapjes, op steile en onbegaanbare paden. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de camera waterdicht is, vooral door de certificering “IPX“. Gewicht is ook belangrijk, vooral voor cylisten die dat willen Rust jezelf uit met een lichtgewicht fietscamera.

Opslagcapaciteit

De Opslag van opnames wordt meestal gedaan op een extern medium, zoals een SD-kaart. We hebben het over een capaciteit van 32 GB voor de meeste camera’s. Dit komt ongeveer overeen, afhankelijk van het video-opnameformaat, met ongeveer 2 uur opname in 4K en 3 tot 4 uur opname in 1080p. Wij adviseren u om uzelf uit te rusten met een klasse 10 SD- of micro SD-kaart, waardoor een grotere schrijfsnelheid en dus een betere beeldkwaliteit mogelijk is.

Connectiviteit en compatibele toepassingen

On-board camera’s hebben nuVerbeterde connectiviteit. Ze zijn compatibel met wifi- en bluetooth-apparaten, waarmee u ze kunt verbinden met uw smartphones via mobiele applicaties van de fabrikant, maar ook via uw GPS fiets.

Hoeveel kost een fietscamera of mountainbikecamera?

Ten slotte is de prijs het laatste criterium dat de balans tussen 2 modellen zal doen kantelen. Er zijn high-end fietscamera’s met de nieuwste technologieën zoals GoPro, maar verkocht voor enkele honderden euro’s. Maar er zijn ook camera’s aan boord met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding beschikbaar rond 100 €.

Lees ook:   mountainbike jongens
GoPro ATV-camera
GoPro ATV-camera

Waar installeer je je fietscamera of mountainbikecamera?

Moet je de camera op het frame van je fiets plaatsen, aan je helm bevestigen of buste? Er zijn verschillende oplossingen om je camera op je fiets te installeren, elk heeft verschillende voor- en nadelen. Daarom zijn er verschillende invalshoeken. Hier is Ons advies om uw boordcamera goed te positioneren tijdens uw fiets- en mountainbike-uitjes.

Installeer de fietscamera op je helm

Zoals in alle extreme sporten geven mountainbikers de voorkeur aan een camera bevestigd aan hun fietshelm. Camera’s voor fietshelmen maken het inderdaad mogelijk om Stabiliseer je video’s op natuurlijke wijze. Bovendien kun je met deze positie dynamische video’s maken die de kijker alle energie van je afdalingen laten voelen, alsof hij op je zadel zit. Het zal echter nodig zijn om jezelf uit te rusten met een helm die compatibel is met een fietscamera voor helm.

Film de rug door deze op de zitbuis te installeren

Om de achterkant van je fiets te filmen, vooral de dashcams, is er maar één oplossing. Bevestig gewoon de achteruitrijcamera als een fietsradar, dat wil zeggen op de zadelbuis van je fiets. Deze configuratie hiermee kunt u de camera zoveel mogelijk beschermen in het geval van een val. Terwijl het een brede kijkhoek biedt, waardoor opname enRegistreer alle actie die plaatsvindt buiten het gezichtsveld van de fietser.

Plaats je fietscamera op je stuur

De meest gebruikte oplossing op racefietsen is om de camera rechtstreeks aan het frame van de fiets te bevestigen. Met name op de hanger (stuur). Deze positie biedt veel voordelen. Allereerst, wanneer u op de weg rijdt, is het beeld perfect gestabiliseerd en daarom van onberispelijke kwaliteit. Bovendien is de camera gemakkelijk verwijderbaar en binnen handbereike van de hand, om snel te beginnen met opnemen of bepaalde parameters aan te passen.

Bevestig je camera aan je buste met een harnas

Tot slot is het mogelijk om je camera op je buste te bevestigen, via een harnas dat zich aanpast aan je morfologie. Niettemin is dit middel van fixatie steeds meer ontmoedigd door professionals. Want bij een val kan de zaak tegen je ribbenkast komen botsen, en daardoor je de adem benemen of erger nog, je ribben breken.

Waar koop je een on-board camera voor je fiets?

Zoals met alle high-tech producten, zijn high-end fietscamera’s verkrijgbaar in fysieke winkels zoals Fnac of Darty. Goedkope fietscamera’s zijn echter alleen beschikbaar op e-commerceplatforms zoals Amazon of Alltricks. Toch maakt het niet uit welk model u kiest, u vindt altijd de beste prijzen online. De Prijsverschil kan oplopen tot 40%, wat niet te verwaarlozen is.

Bekijk de dagprijs

De meeste sites bieden gratis verzending in slechts een paar dagen. Bovendien zijn online aankopen onderworpen aan een 30 dagen geld-terug-garantie.

VEELGESTELDE VRAGEN over fiets- en mountainbikecamera’s

Zoals gewoonlijk worden de leden van velo-critique.com beantwoord uw vragen. Hier is een selectie van Relevante terugkerende vragen over fietscamera’s en mountainbikecamera’s.

Wat is de beste fietscamera?

In heeft de Beste fietscamera blijft zonder twijfel de GoPro Hero 8 Black! Met optische stabilisatie legt het vloeiende, scherpe video’s vast. De prijs blijft echter hoog. Daarom raden we de Akaso Brave 7 LE camera aan. Veelzijdig en compact, deze kleine action-cam heeft ons letterlijk weggeblazen, het is ideaal als fietscamera, maar ook als fiets dashcam!

Wat is de beste mountainbike camera?

De praktijk van mountainbiken vereist specifieke technische kenmerken. Vooral Verhoogde stabilisatie, maar ook een camera om te filmen op donkere plekken zoals in het bos of de vegetatie. Daarom is de GoPro Hero 8 Black ontegenzeggelijk de beste mountainbike camera van ! Heb je echter een beperkt budget, dan raden we de Akaso Brave 7 LE of de CrossTour CT9000 aan.

Welke GoPro camera voor de fiets?

GoPro is een must-have merk Als we het hebben over fietscamera. Inderdaad, sinds een paar jaar GoPro-camera’s zijn ingebed in het hart van het pakket in wedstrijden zoals de Tour de France. Bij deze evenementen gebruiken fietsers de GoPro Hero 8 Black of de Hero 9 Black.

Welke GoPro camera voor mountainbiken?

De GoPro ATV-camera’s behoren tot de meest gebruikte door amateur- en professionele mountainbikers. Inderdaad, de GoPro biedt ongeëvenaarde beeldstabilisatie, wat zorgt voor een vloeiende en gestabiliseerde video. Als je op zoek bent naar een GoPro camera voor mountainbiken, raden we de GoPro Hero 8 Black aan!