Kortingen op Prime Deal Day: fietsproducten met korting vandaag

Zoals elk jaar in de herfst ligt de focus in de fietsindustrie op het weer. De lange, warme dagen lopen ten einde en het is tijd om je weerbestendige fietskleding uit de kast te trekken. Vaak is de weersverandering echter ook een goede reden om nieuwe fietsspullen in te slaan. Natuurlijk is het des te mooier wanneer deze producten ook nog eens tegen een lage prijs worden aangeboden.

Tegenwoordig, tijdens Amazon Prime Deal Days, worden veel fietskledingproducten voorzien van vette kortingen. Van klassieke fietsbroeken tot functionele doeken tot thermische handschoenen voor koude dagen, er is veel om uit te kiezen. Zelfs een Fox fietshelm is sterk gereduceerd.

Als je zegt dat je genoeg herfst/winterkleding hebt voor een fietstocht in het koude seizoen, ben je misschien enthousiast over afgeprijsde fietsaccessoires. Of het nu gaat om een mini-tool, een sporthorloge of een fietscomputer – er moet hier voor elk wat wils zijn. Maar je kunt niet te lang wachten. De Prime Deal Days eindigen morgen (12.10.2023) om 00:00 uur.

Lees ook:   shimano mountainbike groepen