Het nieuwe nummer: EMTB 01/2023 – lees nu!

Lees nu: EMTB 01/2023, het nieuwe magazine voor e-mountainbikers, is nu beschikbaar. Bestel het gedrukte nummer direct bij u thuis, blader door de digitale editie op het web of lees EMTB altijd en overal in de DK Kiosk-app voor iOS of Android.

EMTB is ook verkrijgbaar bij de kiosk bij u in de buurt of tegen een bijzonder lage prijs en handig abonnement.

Test: 8 lichte trailfietsen voor 10000 Euro

Ze zijn handig, wendbaar en erg leuk: E-MTB’s van de nieuwe Light-klasse willen inspireren met een laag gewicht en een slanke uitstraling. Deze acht kandidaten doen dit echter op heel verschillende manieren.

Onder de 20 kilo: 8 all-mountain e-bikes uit de nieuwe lichtcategorie in de grote vergelijkingstest. Fazua, TQ of Shimano? Van minimalisten tot allrounders.Foto: Max Fuchs

Onder de 20 kilo: 8 all-mountain e-bikes uit de nieuwe lichtcategorie in de grote vergelijkingstest. Fazua, TQ of Shimano? Van minimalisten tot allrounders.

E-bike kennis: 20 feiten over de E-MTB

Als je inspraak wilt hebben, moet je de weg weten. En dat is niet zo eenvoudig. Want e-mountainbiken is even complex als fascinerend. We hebben antwoorden op de 20 belangrijkste vragen over E-MTB, die je naar voren brengen aan de stamtafel en op tournee.

E-bike know-how: Alles wat je altijd al wilde weten over e-MTB's. De meest prangende vragen over accu, wet en motorvermogen.Foto: Thomas Thiesen

E-bike know-how: Alles wat je altijd al wilde weten over e-MTB’s. De meest prangende vragen over accu, wet en motorvermogen.

Lees ook:   Waalse schatkist: op de UNESCO-fietsroute door het zuiden van België

E-Enduros: Cube &Haibike in een duel

In Enduro segment hoogwaardig chassis en robuuste add-on onderdelen zijn vereist. Kan dit werken in de prijsklasse rond de 5500 euro? Cube Stereo Hybrid 160 en Haibike NDuro 6 bewijzen het – twee fietsen met fundamenteel verschillende karaktereigenschappen.

Goedkope enduro's in een duel: Wat kunnen Cube Stereo Hybrid 160 en Haibike NDuro doen voor zo'n 5500 euro? Zijn ze klaar voor zwaar terrein?Foto: Max Fuchs

Goedkope enduro’s in een duel: Wat kunnen Cube Stereo Hybrid 160 en Haibike NDuro doen voor zo’n 5500 euro? Zijn ze klaar voor zwaar terrein?

Pole Voima: Exclusieve e-bike met gefreesd aluminium frame

“Schoonheid is in het oog van de toeschouwer” – dit inzicht wordt toegeschreven aan de Griekse filosoof Thucydides (454 v.Chr.). Door de Paal Voima Dit geldt net als bijna geen enkele andere e-bike. Visueel is het sensatie, of nachtmerrie. Maar er zijn geen twee meningen als het gaat om rijprestaties: ze zijn fantastisch!

De meest extravagante E-MTB op de markt? Het Finse freeskunstwerk Pole Voima is niet alleen visueel bijzonder.Foto: Max Fuchs

De meest extravagante E-MTB op de markt? Het Finse freeskunstwerk Pole Voima is niet alleen visueel bijzonder.

Nieuw: Focus Jam² – Trail allrounder met Bosch’s Smart System

De Focus Jam² is een klassieker onder de E-All-Mountains. Heeft de nieuwe editie met Bosch-aandrijving, ondanks zijn overgewicht en enduro-DNA, nog steeds wat nodig is om een blockbuster te zijn?

Trail allrounder uit Stuttgart: De nieuwe Focus Jam² met Bosch' Smart-systeem in de eerste test. Aluminium bolide met enorme batterij en trail honger.Foto: Max Fuchs

Trail allrounder uit Stuttgart: De nieuwe Focus Jam² met Bosch’ Smart-systeem in de eerste test. Aluminium bolide met enorme batterij en trail honger.

Fietssloten op de proef gesteld

16 fietssloten in de EMTBTest: Welk model is echt veilig?Foto: Georg Grieshaber

16 fietssloten in de EMTB-test: Welk model is echt veilig?

Duitsland: 6 topplekken in het middelgebergte

Niet veel langer, en de lente ontspruit uit de grond en bomen. Het is hoog tijd om op te warmen: zes Duitse bergtochten voor een trailstart van het nieuwe seizoen.

Waar Duitsland het mooist is: 6 trail highlights van de republiek tussen het Zwarte Woud, Ruhrgebied en Thüringen.Foto: Wolfgang Watzke

Waar Duitsland het mooist is: 6 trail highlights van de republiek tussen het Zwarte Woud, Ruhrgebied en Thüringen.

Panoramatocht in Tirol: Bernina rondreis in 2 etappes

In de herfst vertrokken vier Innsbruckers opnieuw op een vierdaagse tocht door de Alpenhoofdkam. Hun missie: maximaal panorama en zoveel paden als de provinciale wet van Tirol officieel toestaat.

Vierdaagse tocht door Tirol: rustieke hutten, legale paden en adembenemende bergreuzen – van Innsbruck tot de Brenner-grenskam.Foto: Johannes Bitter

Vierdaagse tocht door Tirol: rustieke hutten, legale paden en adembenemende bergreuzen – van Innsbruck tot de Brenner-grenskam.

Inhoud: Overzicht onderwerpen EMTB 01/2023

Inhoud EMTB 01/2023Foto: EMTB Magazine

Inhoud EMTB 01/2023

EMTB verschijnt dit jaar zes keer. Mis geen problemen en krijg alle problemen in de Abonnementsaanbieding – klik hier en bestel nu uw EMTB abonnement

Lees EMTB Magazine digitaal op het web of in de gratis Delius Klasing kiosk app voor Ios en Androïde. Of bestel de gedrukte editie online op DK-Winkel, bezorgen wij het magazine direct bij u thuis – zolang de voorraad strekt!

EMTB 01/2023 – nu te koopFoto: EMTB Magazine

EMTB 01/2023 – nu te koop

Source link