Ga lang en hard: Maxxis BIKE Transalp webinar met professionele tips en Karl Platt

Op woensdag 1 maart, live vanaf 19 uur In het webinar van een uur geven onze BIKE Transalp pro’s en andere experts uit de fietsindustrie je alles wat je moet weten om door een race als de Maxxis BIKE Transalp te komen. En natuurlijk zijn er veel anekdotes, spannende details en indrukken uit de 25 jaar BIKE Transalp geschiedenis.

Karl Platt – onze oude metgezel, “Mister Transalp”, tweevoudig Duits kampioen in de MTB Marathon en vijfvoudig Cape Epic winnaar – zal er live bij zijn en je motiveren om samen met hem aan de startlijn van de 25e BIKE Transalp te staan. Als meervoudig winnaar en finisher van de race heeft hij ook enkele waardevolle tips voor je in zijn fietsrugzak.

Henri Lesewitz, BIKE hoofdredacteur, langeafstandsexpert en deelnemer aan de eerste BIKE Transalp Challenge in 1998, laat het je samen met Karen Eller, rijtechniekcoach en een van de eerste vrouwen op de Transalp-première, geven speciale tips uit de eerste hand en vertellen over de valkuilen van een zevendaagse uitdaging. Als meervoudig finishers van de legendarische rittenkoers heeft het duo genoeg anekdotes achter de hand.

David Voll, trainingsexpert voor BIKE en zesvoudig Transalp-deelnemer, staat tot uw beschikking voor marathonvoorbereiding met tips voor trainingscontrole.

Mike Hörner, MAXXIS Brand Manager, en Christoph Allwang, Hoofd van het BIKE testlaboratorium, adviseert u over vragen over fietskeuze, setup, verzorging, banden en Co. Kortom: Zo gaat je fiets de zeven dagen mee.

Na het webinar krijgt u de gelegenheid om onze sprekers vragen te stellen. Meld u nu aan voor de Vrij Live webinar!

Lees ook:   kinder mountainbike 18 inch

Source link