EMTB Camp 2024: Schrijf je nu in voor het EMTB Trail Camp in april 2024

Vier dagen professioneel begeleid trailplezier staan op het programma. Van vloeiende tochten in het sfeervolle Monticolo-bos tot lange excursies in het hooggebergte van de Dolomieten tot technische uitdagingen op veeleisende paden.

Het begint op maandagmiddag met de ontvangst en een daaropvolgende opzetcontrole. Past de zitpositie? Werken de remmen goed? Hoeveel druk hebben het chassis en de banden nodig? ’s Middags beginnen we samen op te rollen. Hier checken de gidsen voor de komende dagen wie het beste af is in welke groep.

Op dinsdag en woensdag staan de E-MTB tochten vanaf 10.00 uur ’s ochtends op het programma. Trailplezier of panorama, korte of lange ronde, elke groep bepaalt voor zichzelf. Maar als het op de avond aankomt, zal iedereen het zeker leuk vinden om weer bij elkaar te komen. Want aan het einde van de dag of de laatste BBQ aan het meer, blikken we terug op de dag. En natuurlijk is er ook tijd voor de een of de ander (hoppige) verfrissing, praatjes tussen gelijkgestemden of gewoon de benen strekken. Donderdag kan weer gebruikt worden om een tour van een halve dag op een ontspannen manier uit te rollen – dan staat de reis naar huis helaas al op de agenda.

De inschrijving opent nu, de plaatsen zijn beperkt. Daarom moet je nu een plek bemachtigen op het EMTB Trail Camp van 22 tot 25 april 2024!

Lees ook:   Waterflessen in de test: 3 fietsflessen voor lange MTB-tochten