Dolomiti Bike Galaxy: trailplezier in het hart van de Dolomieten

Afdalingen met dalingen, stromen, bochten en bruggen, evenals goed uitgeruste bikeparks en vele wortelachtige en steenachtige panoramische paden die van de ene bestemming naar de andere leiden:

Een echt galactisch aanbod wacht op fietsfans. De Dolomiti Bike Galaxy verrukt fietsliefhebbers met 3.000 vierkante kilometer aan bergen, meer dan 400 kilometer aan officiƫle mountainbikeroutes en meer dan 24.000 meter diepte, die allemaal bereikbaar zijn met liften. Dit alles maakt de zomerse Dolomieten tot een Italiaans MTB Eldorado.

In het

Een heel universum van panoramische paden die van de ene bestemming naar de andere leiden, staat open voor fietsspecialisten – bijvoorbeeld de beroemde Sellaronda en vele andere tochten – veel trailafdalingen, endurohellingen en fietsparken. Dit zijn eindeloze mogelijkheden voor zowel nieuwkomers als professionals. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en bestemming kun je je eigen tochten en trails samenstellen, alle informatie en een nieuwe digitale fietskaart in 3D zijn beschikbaar.

Info Dolomiti Bike Galaxy

Als onderdeel van het fietsaanbod zijn er schuilplaatsen en rustieke verfrissingsstops langs de routes, die naast accommodatie en maaltijden ook diensten aanbieden zoals oplaadpunten voor e-mountainbikes.

Het hoogtepunt van de Dolomiti Supersummer: meer dan 120 liften met een enkele

, met de Supersummer Card, kunnen fietsers de toppen van de Dolomieten hoog bereiken. De MTB’s en e-bikes worden ingenomen door de meeste kabelbanen, gondels en stoeltjesliften. Er zijn dus geen grenzen aan het trailplezier.

De

geeft fietsers toegang tot al deze liften, inclusief fietstransport. Elke fietser kan zelf kiezen of het een dagliftpas, optioneel abonnement liftpas 3 tot 4 of 5 tot 7 dagen of zelfs een seizoensliftpas moet zijn.

Lees ook:   Optimale bescherming: 12 lichtgewicht MTB-kniebeschermers voor trail tot enduro in de test

Alle Dolomiti Supersummer liftpassen zijn

verkrijgbaar!