12e Adventskalender Deur: SKS Duitsland – Racing Compressor NXT

Innovatie ontmoet traditie – de nieuwe RACING COMPRESSOR NXT

Sommige beslissingen worden maar één keer in je leven genomen. De aanschaf van een racecompressor is er daar één van. Met de doorontwikkelde versie tilt SKS GERMANY de vloerpomp uit de jaren ’60 naar een nieuw tijdperk. Het resultaat: de NXT RACING COMPRESSOR. Ontwikkeld met bewezen principes maar met eigen accenten. Met verbeterde kerneigenschappen, maar nog steeds diep geworteld in het DNA van de racecompressor. Authentiek, degelijk, betrouwbaar.

De RACING COMPRESSOR NXT combineert de basiselementen van het originele model met de eisen van de moderne wereld. Met zijn robuuste uiterlijk blijft de nieuwe vloerpomp trouw aan het gereedschapskarakter van het origineel.

Enkele onderscheidende ontwerpkenmerken van de originele racecompressor zijn ook terug te vinden in het NXT-model, zoals de gecanneleerde vorm van de meterbezel. Het strakke stealth-ontwerp met hoekige details komt daarentegen overeen met de huidige tijdgeest en is gebaseerd op het huidige SKS-vloerpompassortiment.

Naast het chique design heeft de RACING COMPRESSOR NXT nog zoveel meer te bieden.

Net als de racecompressor is zijn opvolger het resultaat van Duitse techniek. Elke vloerpomp wordt op de locatie in Sundern/Sauerland geproduceerd. De duurzaamheid dankzij de hoge kwaliteitsnormen en de uitwisselbaarheid van de reserveonderdelen maken van de RACING COMPRESSOR NXT een metgezel die zelfs in de drukte van de tijd niet zonder lucht komt te zitten. Het is een beslissing voor het leven.

Vandaag worden er 4 NXT-racecompressoren verloot ter waarde van 99,99 euro per stuk.

Vanaf 12.12.2023 is het mogelijk om hier deel te nemen voor onze deur nummer 12:

Lees ook:   E-MTB Unno IKKI: Nieuwe lichte e-enduro van een Spaanse edelsmederij