13. Adventskalender Deur: owayo – Softshell jas om zelf te ontwerpen

Fietskleding precies zoals jij het wilt: Personaliseer je softshelljack nu of ontwerp het helemaal zelf. De owayo 3D-configurator biedt het juiste hulpmiddel.

Owayo is een toonaangevende fabrikant van individueel sporttextiel op het gebied van wielrennen, motorcross, voetbal, hardlopen, basketbal, ijshockey en handbal. Met aandacht voor detail, compromisloze materialen en hoogwaardige afwerking levert het bedrijf uit Regensburg al meer dan 20 jaar aan clubs, bedrijven en individuele atleten over de hele wereld. Al het sporttextiel van owayo wordt speciaal voor jou gemaakt uit 1 stuk.

Wil je je fietsoutfit verfijnen met een bijpassend jack? Wat dacht je van een gepersonaliseerd ontwerp? Of misschien heb je een originele look in gedachten die je niet van de plank krijgt?

In 3D-configurator op owayo.de Je kunt je eigen fietskleding ontwerpen. Met slechts een paar klikken kunt u uw idee omzetten in een afgewerkt product. Als basis heb je een breed scala aan basisontwerpen, kleuren, patronen en logo’s tot je beschikking. U kunt deze hoogwaardige ontwerpelementen naar wens kleuren en vergroten/verkleinen. Dit opent onbeperkte mogelijkheden voor u om uw fietskleding te individualiseren. Wil je je eigen logo integreren in het ontwerp? Geen probleem. Download het gewoon in de 3D-configurator en plaats het vrij op uw Owayo-product.

Functionaliteit en duurzaamheid

De owayo softshell fietsjack CJS5 Pro, geoptimaliseerd voor temperaturen van -10°C tot +10°C, beschermt je effectief tegen wind en kou dankzij de 3-laags laminaatstof en de opstaande kraag. Een langwerpig rugpand en de siliconenrubberen coating aan de zoom zorgen voor de perfecte pasvorm. Vier reflecterende strips zorgen voor een goede zichtbaarheid, terwijl twee zakken ruimte bieden voor persoonlijke bezittingen.

Lees ook:   E-fullys onder de 5500 euro: Rose Root Miller 1+ in de test

Verantwoord geproduceerd

Dankzij de hoofdproductielocatie in Duitsland zijn zowel ethische als de hoogste kwaliteits- en milieunormen gewaarborgd bij de productie van uw fietskleding. Naast het gebruik van Oeko-Tex materialen en groene stroom is het algemene bedrijfsmodel een verademing voor het milieu: de productie gebeurt pas na bestelling. Dit betekent dat alleen wordt geproduceerd wat later zal worden gebruikt.

Volg owayo op Naar Instagram en blijf op de hoogte.

Er worden 4 softshell fietsjassen verloot CJS5 Pro Heren die u zelf kunt ontwerpen. Totale waarde van de prijs: 540,- € (Eenheidsprijs voor losse bestelling: 135,- €)

Vanaf 13.12.2023 is het mogelijk om hier deel te nemen voor onze deur nummer 13: