11. Adventskalender Deur: Paw – TWO-FACE composiet pedalen

Paw TWO-FACE – Optimale efficiëntie bergop en maximale veiligheid bergaf!

De TWO-FACE Composite is een extreem krachtig plat pedaal en tegelijkertijd een efficiënt klikpedaal. Om dit te bereiken hebben we de platte kant en de klikkant geoptimaliseerd voor schoenen met schoenplaatjes. Bovendien kan de pedaalzijde van de TWO-FACE eenvoudig worden geselecteerd en gewijzigd.

Aan de platte kant zit een iets lagere schuurbescherming voor de schoenplaat in het midden van het pedaal, waardoor er in principe nauwelijks contact ontstaat tussen het pedaal en de schoenplaat, maar in geval van twijfel is het pedaal ook beschermd. 10 gripvaste PIN’s zorgen voor een enorme grip op het grote en holle contactvlak, zelfs als er een schoenplaatje tussen zit.

De klikzijde zorgt met de grote contactvlakken voor een bijzonder sterke verbinding tussen pedaal en schoen en de endurokooi beschermt de binding tegen beschadiging door stenen.

Een welbepaalde keuze van de zijkanten is bijzonder belangrijk voor een combinatiepedaal. Bij de TWO-FACE blijft de zijde na het lossen behouden, zodat dezelfde pagina weer beschikbaar is wanneer deze weer verschijnt. Dit maakt het ook mogelijk om gericht van kant te wisselen tijdens het trappen.

Voor meer bodemvrijheid wordt de vlakke zijde 2,5° gedraaid in de vorm van een wig, zodat er aan de voorkant meer bodemvrijheid is wanneer deze wordt vastgeklikt. Bij gebruik als plat pedaal zorgt de 7 mm dunne uitkraging ervoor dat stenen en wortels eronder kunnen verdwijnen zonder contact te maken.

De specificaties op een rij:

Meer informatie vindt u hier:  POOT

Er wordt een PAW TWO-FACE composietpedaal ter waarde van 119 euro verloot.

Lees ook:   mountainbike schoenen winter heren

Vanaf 11.12.2023 is deelname hier mogelijk voor onze deur nummer 11: