10. Adventskalender Deur: Variolube – Geschenkdoos en kettingbundel

Als je goed smeert, rijd je goed.

In de Variolube geschenkdoos krijg je alles wat je nodig hebt voor je fiets. De Chain Cleaner helpt u om de ketting schoon te maken en ontvankelijk te maken voor onze kettingsmeermiddelen. Met de Variolube D200 beschikt u over een functioneel druksmeerapparaat om de ketting zeer efficiënt te smeren, en met de Variolube S200 Allround Spray kunt u de ketting, uw ophangingscomponenten of andere wrijvingscontacten op uw fiets van stroom voorzien.

De Ultimate Chain Bundle is jouw allround pakket voor kettingverzorging. Het bevat Chain Cleaner inclusief microvezeldoek, D200 en de bijbehorende Variolube N200 navulverpakking – zodat je nooit zonder smeermiddel komt te zitten.

De state-of-the-art Variolube polyether smeermiddelen bieden u de laagste wrijvingscoëfficiënt en minimale slijtage van alle vloeibare smeermiddelen. Voor de motorrijder is de vermindering van wrijving merkbaar, loopt de ketting super comfortabel en kunnen de versnellingen precies werken. De wattagebesparing is een genot voor de wielrenner en voor de mountainbiker is de reinheid van de hele aandrijflijn nog belangrijker dan de voortstuwing.

De Variolube wordt niet harsachtig en trekt nauwelijks vuil aan. Daarom wordt de ketting niet zwart en is het schoonmaken van de aandrijving fantastisch eenvoudig en zonder veel moeite gedaan. Vrij van giftige toevoegingen zoals PFAS/PTFE en biologisch afbreekbaar, is Variolube een van de meest geavanceerde smeermiddelen van onze tijd.

Win vandaag nog een fietsverzorgingsset van Variolube ter waarde van ongeveer 36 of 55 euro.

Vanaf 10.12.2023 is het mogelijk om hier deel te nemen voor onze deur nummer 10:

Lees ook:   Duurzame fietsbanden: visnetten in gerecyclede fietsbanden van Schwalbe