Wat heeft een bikepark te bieden? Neem nu deel aan de enquête!

BIKE-lezer Christian Rauter studeert Strategisch Management en Toerisme aan het Management Center Innsbruck. Met behulp van een enquête als onderdeel van zijn masterscriptie wil hij achterhalen welke behoeften bikeparkbezoekers hebben en wie zich beweegt op de verschillende paden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten en de enquête loopt tot bike-magazin.de eind mei 2023.

In zijn studie analyseert Christian Rauter verschillende soorten bezoekers van bikeparks om aanbevelingen voor actie voor operators af te leiden. Door deel te nemen aan de enquête kunt u helpen om het aanbod van bikeparks beter af te stemmen op uw persoonlijke behoeften. De focus van de enquête omvat de gebieden infrastructuur, motiverende factoren en reis- en risicogedrag.

Deelname aan deze enquête (externe link) is vrijwillig en kan op elk moment worden geannuleerd. Als de vragenlijst wordt onderbroken, worden de gegevens opgeslagen zodat deze op een later tijdstip kunnen worden voortgezet. De resultaten van de enquête worden uitsluitend gebruikt voor wetenschappelijke doeleinden en het is niet mogelijk om naar uw persoon te herleiden. Na afronding van de masterproef worden de gegevens verwijderd.

Source link

Lees ook:   Alle mountainbikes tot 5000 euro: YT Jeffsy Core 4 Review