Rose Xlite Unltd: Limited Edition van de Rose Xlite

“Jouw tijd om te schitteren is nu – één fiets voor alle racemomenten.” Dit is de slogan voor de Roos Xlite Unltd Edition – een speciale editie van de Rose Xlite gelimiteerd tot 100 racefietsen. Daarnaast is de Geclassificeerde Kittel Edition van Rose.

Het bijzondere aan de Unltd Edition zijn de uitrustingsmogelijkheden en het lakwerk. Bovenal zorgen de componenten ervoor dat je rechtop gaat zitten en opvalt. Er worden twee varianten aangeboden: één met Shimano Dura Ace Di2, één met Sram Red eTap AXS. Daarnaast geeft Rose de racefiets wielen van Zipp of DT Swiss en een 3D-geprint zadel met de Fizik Antares Versus Evo 00. Voor vermogensmeting is een vermogensmeter geïntegreerd. Bovendien zou de Rose Xlite Unltd met zijn kenmerkende kleur “plasmacloud” zich onderscheiden van andere racefietsen.

Een “clean look” in “supersonic grey” zou deel uitmaken van de Xlite Unltd Classified Kittel Edition, die werd ontworpen in samenwerking met de voormalige Duitse profwielrenner Marcel Kittel. Het beschikt over een Classified Powershift naaf, ROTOR 52T ALDHU crank en Classified CF R50 carbon wielen.

De Xlite Unltd wordt aangeboden in twee opties: 50 eenheden met Shimano Dura Ace Di2 en 50 met de Sram Red eTap AXS-apparatuur. Beide varianten zijn elk voorzien van een eigen vermogensmeter. De Xlite Unltd Dura Ace Di2 wordt geleverd met DT Swiss ARC 1100 62DB wielen, terwijl de Xlite Unltd Red eTap AXS is uitgerust met de Zipp 454 NSW wielen. Elke versie wordt gecompleteerd door het Fizik Antares Versus Evo 00 zadel. De prijs van de Xlite Unltd Dura Ace Di2 is 9.999 euro, terwijl de Xlite Unltd Red eTap AXS aan 10.999 euro leugens. De Rose Xlite Unltd is hier beschikbaar.

Lees ook:   Fontane-fietsroute | Brandenburg: fietstocht in het Ruppin Merengebied