“Radlroas”: E-bike tour door Bodenmais en Zellertal

De “Radlroas ILE Zellertal Genusstour” wordt georganiseerd met de gemeenten Arnbruck, Drachselsried, Bodenmais en Langdorf. Met de e-mountainbike vertrokken de deelnemers vanuit Langdorf via Bodenmais naar het Zellertal. Onderweg wordt er voor eten en muzikaal entertainment gezorgd.

De e-bike pleziertocht start om 8.30 uur voor het gemeentehuis in Langdorf. De Langdorfer Waldvereinskapelle zorgt voor muzikale begeleiding terwijl de deelnemers hun starterskit ophalen. Vanaf 9.30 uur gaan we naar de Schwellweiher, waar weer een muzikale stop plaatsvindt. De route voert over boswegen naar Bodenmais en vandaar naar het Gutsgasthof Frath. Hier volgt nog een muzikale stop.

Daarna gaat het via Drachselsried naar Arnbruck, waar van ongeveer 12.30-13.30 uur een lunchpauze wordt gehouden op het dorpsfeest met Beierse lekkernijen en muziek. Na de middag leidt de route naar de Waldbergh├╝tte Schareben. Hier speelt Johanna Saller weer muziek tijdens een korte pauze.

Daarna gaat het weer naar Bodenmais, waar de “Radlroas” rond 16.00 uur eindigt in de biertuin in de JOSKA Glasparadies op een Beiers-gezellige manier.

Deelname aan de “Radlroas” is alleen mogelijk met e-mountainbikes – mountainbikes alleen op aanvraag. Het dragen van een helm is verplicht. Bij zeer slecht weer wordt de tour geannuleerd. De deelnameprijs bedraagt 45 euro inclusief starterskit, diverse stations voor catering en eet- en drinkbonnen. De verloting met aantrekkelijke prijzen is inbegrepen voor de deelnemers.

Registratie online op: www.bodenmais.de/radlroas

Lees ook:   Lapierre Overvolt GLP III Team: Test de nieuwe E-Race Enduro