EMTB Challenge 3000: Beginners gezocht – meld je nu aan!

>> Stuur uw aanvraag voor de EMTB Challenge 3000 met een korte tekst per e-mail naar u: info@emtb-magazin.de <<

Je moet dit expliciet doen niet zijn:

E-mountainbiken betekent vrijheid op twee wielen. Verlangen naar natuur, bergen en paden. En dat is precies wat je opwindt? Daarom is uw beslissing genomen: Vanaf de lente begint het, op het zadel, het terrein in. En dan in de zomer de eerste grote tocht met de E-MTB!

Zodat je vanaf het begin aan de slag gaat en plezier hebt op de lange afstanden, willen we je ondersteunen. Want ook bij e-mountainbiken mogen de fysieke eisen niet onderschat worden: fitness en wat rijtechniek aan de ene kant, maar vooral de onbekende houding over lange afstanden. Daarom maken wij u en uw fiets geschikt voor de grote EMTB Uitdaging 3000. Een tocht met je e-bike met 3000 meter hoogteverschil – op één dag – een ambitieus doel!

En daar helpen wij u bij. Met professionele montage wij passen uw fiets optimaal voor u af, bereiden ons voor met gezamenlijke rondleidingen en een Basis Rijtechniek Coaching Heb je er zin in, breng je wat tijd en veel ambitie mee, en woon je ook ideaal in de omgeving van München? Stuur ons dan een informele e-mail.

>> Uw toepassing verzenden onder het trefwoord EMTB Uitdaging 3000 tot: info@emtb-magazin.de <<

Source link

Lees ook:   mountainbike frames