BIKE Transalp-Challenge: Win nu je startplaatsen en topvoorbereiding!

Al een kwart eeuw brengt de etappekoers van de BIKE Transalp de MTB-wereld wereldwijd in vervoering. In de kalender van de Internationale Wielerfederatie (UCI) staat het vermeld als een wedstrijd in de categorie S1.

Altijd al eens willen deelnemen aan de legendarische rittenkoers over de Alpen? Dit is de kans! Samen met onze partner Diasporal zijn we op zoek naar een Transalp team van twee mannen, twee vrouwen of gemengd.

Wij geven dit team een Professionele bikefitting, een gerichte Analyse van de opleiding inclusief ingenieus Opleiding En natuurlijk een Teamkleding plus helm. Wij zullen dan verslag doen van uw voorbereiding op de BIKE Transalp Challenge in BIKE en op onze website.

We hebben echter één voorwaarde: het moet uw eerste Deelname aan BIKE-Transalp. Heb je interesse? U kunt hier deelnemen aan de wedstrijd

Zeven dagen, drie landen en een nieuwe horizon na elke passage – de zwaarste etappekoers van Europa volgt elk jaar een nieuwe route over de Alpen.

De FIETS Transalp 2024 begint op zondag 14 juli en eindigt op zaterdag 20 juli 2024. De exacte route wordt in november bekend gemaakt. Het is echter nu al duidelijk dat de oversteek van de Alpen in zeven etappes door drie landen van Duitsland naar Italië zal leiden. Over een afstand van ongeveer 500 kilometer moet ongeveer 16.000 meter hoogteverschil worden overwonnen.

Lees ook:   Fietshelmen in de crashtest: 19 helmen voor trail en tour in vergelijking