BIKE Transalp 2023: Team Maxxis met grappige, sportieve en zeer subjectieve inzichten

Als het officiële Maxxis BIKE Transalp team, de twee volbloed mountainbikers Petra Zeller en Nico Endler uit Oostenrijk dit jaar op de 25e editie van de Maxxis BIKE Transalp aan de start. In de MTB-scene zijn de twee niet helemaal onbekend: As Freeide Inc. Oostenrijk de twee kijken (samen met andere MTB-fans) al enkele jaren verfrissend naar de fietsscene met hun video’s en blogposts.

Voor hun volgers op alle kanalen ontdekken ze paden en rondleidingen, bekijken ze materiaal van dichtbij en vertellen ze hun communitytips en -trucs over wat je nodig hebt, kunt doen en moet weten. De twee hebben al deelgenomen aan talloze edities van de BIKE Transalps en hebben ze verrijkt met opvallende video’s, posts en rollen – velen kennen de twee als een ongewoon duo met dirndl, lederhosen en muziek op de mountainbike. De twee zijn niet alleen echte garanten voor een goed humeur, maar ook ambitieuze mountainbikers met kracht en technische vaardigheden.

Voor de 25ste editie van onze MTB-etappekoers duikt het duo nog dieper in de wereld van de Transalp als het Maxxis BIKE Transalp Team. Petra: “Voor Transalp-fans zullen er een aantal heel bijzondere videohoogtepunten op ons kanaal staan, enerzijds om zich voor te bereiden op de Transalp maar anderzijds zal er ook een inkijkje zijn in de trail highlights en daarmee het perfecte voorproefje.”

Aanbevolen redactionele inhoud

Op dit punt vindt u een externe inhoud die het artikel aanvult. U kunt het met één klik weergeven en opnieuw verbergen.

Externe inhoud

Ik ga ermee akkoord dat externe inhoud aan mij wordt getoond. Dit maakt het mogelijk
persoonsgegevens kunnen worden doorgegeven aan platforms van derden. Lees meer in ons Privacybeleid.

Lees ook:   Titanium gravelbikes in de test: de Poison Mescaline Titan Gravel - een atleet voor dagelijks gebruik

Meer dan voorheen vallen haar ogen op de voorbereidingen voor de BIKE Transalp, de “moeder” van alle MTB-etappekoersen. Dit kan een bandencheck zijn met Maxxis – inclusief een bijbehorende aanbeveling – een trailcheck op de crèmestukken van de 2023-editie met epische video’s. En nog veel meer dat voor en tijdens het evenement gebeurt. Dit zal grappig, opwindend, informatief zijn en hun zeer persoonlijke kijk op de Maxxis BIKE Transalp 2023 beschrijven.

Petra Zeller is een integraal onderdeel geworden van de gelederen van de BIKE Transalp-deelnemers en valt in ieder geval op in de massa mountainbikers: ze rijdt al vele jaren op de BIKE Transalp – in plaats van een slabbetje en functioneel shirt te dragen, rijdt ze de zeven etappes elke keer in een dirndl en draagt ze ook graag een paar elfenvleugels op haar rug. Is dat niet super ongemakkelijk? “Natuurlijk is het warmer en wat ongemakkelijker, maar de funfactor maakt alles goed”, zegt Petra. “Met de dirndl is het gewoon twee keer zo leuk, de toeschouwers lachen je uit en de andere deelnemers kletsen veel opener met je dan in race-outfits.”

De Oostenrijker rijdt sinds 2002 op mountainbikes en heeft ook meerdere keren met verschillende partners op de BIKE Transalp gereden. En hoe reageren de anderen op haar speciale outfit? “De meeste mensen vinden het geweldig en we lachen samen, natuurlijk zijn er ook af en toe een paar mensen die gewoon hun hoofd schudden, maar ik zal ze toch op het parcours inhalen.”

Source link