BIKE Mission 3000: Beginners en gevorderden gezocht – solliciteer nu!

>> Uw toepassing verzenden met het trefwoord Missie 3000 met een korte tekst over u per e-mail naar: bikeMag@bike-magazin.de <<

Je moet dit expliciet doen niet zijn:

Mountainbiken betekent voor jou: De natuur, heuvels, bergen en paden in. Maar ook: training, prestaties, verbetering. Je doel is nu om vanaf het voorjaar echt te gaan mountainbiken – of het nu beginner of gemiddeld is. En dan in de zomer de eerste grote tocht met de MTB!

Zodat je vanaf het begin aan de slag gaat en plezier hebt op de lange afstanden, willen we je ondersteunen. Want naast de aandoening spelen ook andere aspecten een belangrijke rol wanneer je de nawerkronde verlaat. Ergonomie en wat rijtechniek aan de ene kant maken het makkelijker om lang in het zadel te blijven zitten. Maar bovenal vereist de onbekende houding over lange afstanden een speciale training. Daarom maken wij u en uw fiets geschikt voor de grote BIKE Missie 3000. Een tocht met je mountainbike met 3000 meter hoogteverschil – op één dag – een ambitieus doel!

Binnen twee maanden willen we je van top tot teen fit maken. Te beginnen met professionele montage, waarbij wij uw fiets optimaal voor u afstellen. Op gezamenlijke rondleidingen en een Basis Rijtechniek Coaching we bereiden je voor, pakken eventuele probleemgebieden gericht aan. En ook in de Voeding onze BIKE experts kijken naar wat je kunt optimaliseren. Heb je er zin in, neem je tijd en ambitie mee en woon je ook idealiter in de omgeving van München? Stuur ons dan een informele e-mail.

Lees ook:   Sram Eagle Transmission op de E-MTB: Zorgeloos e-biken nu?

>> Uw toepassing verzenden onder het trefwoord Missie 3000 tot: bikeMag@bike-magazin.de <<

Source link