BIKE Academy Roadshow: De profs komen naar je toe

Tot nu toe kon alleen op de BIKE Festivals in Riva, Willingen en Leogang worden geprofiteerd van de professionele knowhow van het merk BIKE. Samen met de Stadler Zweirad-Centers toert de BIKE Academy door het land met zijn grote roadshow in juni en juli, en iedereen kan meedoen. Exclusief Monteurswerkplaatsen bieden de unieke kans om in kleine groepen idee├źn uit te wisselen met het beste van het beste. De hele dag door! Omdat we ons kamp opzetten in de respectievelijke Stadler-vestiging – een Mini-BIKE-festival, zeg maar.

Naast de meest voorkomende reparaties gaat het ook om een goede fietsverzorging en de vraag: Hoe krijg ik mijn fiets weer fit? Onze adventure experts adviseren over de Bikepacking workshops aan de juiste uitrusting voor individuele fietstochten. Speciaal voor toerrijders is er een Workshop routeplanning op het programma, en boekpresentaties en veldverslagen, bijvoorbeeld over de Transalp-ervaring, zijn ook gepland. Naast de workshoptent kunt u heerlijk ontspannen op de Hindernissenbaan kunnen worden aangescherpt op hun eigen rijtechniek. Helemaal alleen – of nog beter: onder begeleiding van professionele BIKE-rijtechniektrainers biedt de hindernisbaan van pallets tal van uitdagingen voor elk vaardigheidsniveau. Afhankelijk van de locatie worden er ook gezamenlijke ritten met de mountainbike of gravelbike aangeboden. Om ervoor te zorgen dat elke stop van de BIKE Academy Roadshow een allround geslaagde dag wordt, worden de workshops begeleid door barbecue en drankjes.

De BIKE Academy Roadshow wordt gehouden in negen Stadler-winkels in heel Duitsland. Deelname aan de evenementen is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven bij de betreffende Stadler-vestigingen, maar moeten snel zijn omdat het aantal deelnemers beperkt is.

Lees ook:   BIKE Mission 3000: Bikefitting voor lezer Albert

Source link