Alltricks, de nummer 1 in de wereld van fietsen en hardlopen in Frankrijk

Een essentieel platform voor Franse e-commerce, deze Franse handelaar heeft snel een plaats voor zichzelf gemaakt en een uitstekende reputatie onder atleten gesmeed! Alltricks belooft een complete catalogussommige Aantrekkelijke prijzenEen Snelle levering en een After-sales service luisteren naar haar klanten. Niettemin, achter al zijn verleidelijke beloften, wat verbergt Alltricks eigenlijk? De mtb-sport.nl onderzocht, hier is het tijdstip van het vonnis.

Alltricks Logo

Inhoudsopgave 🗂

Alltricks, een Franse e-merchant die concurreert met reuzen

Gelanceerd in 2008 door Gary Anessens, Alltricks is een e-commerce site gespecialiseerd in outdoor sportuitrusting, inclusief fietsen, hardlopen en triatlon. Dankzij zijn goed gevulde catalogus en aantrekkelijke prijzen is het Franse bedrijf snel een belangrijke e-commercespeler in Frankrijk geworden en concurreert het dus met gerenommeerde e-commerceplatforms, waaronder Amazone. Vandaag brengt het bedrijf Alltricks uit Châteaudun in de Eure-et-Loir (28) bijna samen 200 medewerkers met een passie voor sport ! Merk op dat Alltricks sinds 2019 is overgenomen door Tienkamp, een bewijs van de ernst ervan.

Een catalogus en aantrekkelijke prijzen

Aanvankelijk gespecialiseerd in fietsuitrusting, diversifieerde Alltricks snel zijn activiteiten door zich te richten op een nieuw publiek, waaronder triatleten en hardlopers. Niettemin Alltricks is vandaag de dag nog steeds erg gefocust op fietsen en mountainbiken..

Website van Alltricks
Website van Alltricks

De De belangrijkste troef van Alltricks ligt in de indrukwekkende catalogus die wordt aangeboden. Inderdaad, dankzij het enorme magazijn van 17.000 m² in de buurt van Parijs, biedt Alltricks bijna 160.000 referenties en meer dan 600 merken. In het bijzonder erkende en gerenommeerde merken, Shimano, SRAM, Garmin, Mavic, Oakley, Kask, … . De catalogus is compleet en gevarieerd, Alltricks biedt complete fietsen en mountainbikes, onderhoudsproducten, accessoires, randapparatuur, textiel, …. Kortom, alle fietsers en mountainbikers zowel fietsers als cycloclosportives zullen hun geluk vinden.

Wat betreft prijzen, dankzij hun partners en hun bevoorrechte positie bij hun leveranciers, Alltricks biedt zeer scherpe tarieven. Zeker in vergelijking met sommige van zijn concurrenten. Bovendien, altijd de laagste prijs willen bieden, als u elders goedkoper vindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice om het nodige te doen.

Alltricks winkels in heel Frankrijk

Naast het aanbieden van een complete e-commerce site, heeft Alltricks 4 winkels in heel Frankrijk. U kunt enkele items in de catalogus komen ontdekken, gratis bestellingen ophalen, houdingsstudies uitvoeren, genieten van de workshop en alltricks technici.

Alltricks winkel in Issy-Les-Moulineaux
Alltricks winkel in Issy-Les-Moulineaux
 • Alltricks Coignières : Rue des Frères Lumière, 78310 Coignières
 • Alltricks Issy-Les-Moulineaux : Auguste Gervaisstraat 9, 92130 Issy-les-Moulineaux
 • Alltricks Bron : 332 Generaal-Laan van Gaulle, 69500 Bron
 • Alltricks Saint-Mitre : Saladellesstraat 12, 13920 Saint-Mitre-les-Remparts

Een vereenvoudigde en flexibele betaling

In tegenstelling tot veel concurrenten, Alltricks biedt een ruime keuze aan betaalmethoden, evenals verschillende manieren omBetaling en financieringstermijnen.

Betaalmethoden op Alltricks

Alltricks biedt verschillende betaalmethoden om iedereen in staat te stellen op de site te kopen. Momenteel 5 betaalmethoden worden geaccepteerdnamelijk:

 • Kredietkaart (CB, Visa, MasterCard, American Express, …)
 • PayPal
 • Bankcheque
 • Overschrijving
 • Alltricks cadeaubon

Financiering, ideaal voor grote aankopen

Als u uw betaling wilt spreiden, vooral als u een fiets of mountainbike wilt kopen op Alltricks of voor een mandje variërend van 80 € tot 600 €, biedt Alltricks Betalingen in 3x, 4x of 10x gratis. Houd er rekening mee dat natuurlijk elk krediet u bindt en moet worden terugbetaald.

Levering bij Alltricks

Net als bij betaalmethoden biedt Alltricks Talrijke leveringsoplossingen. Dus De prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen leveringsmethode en de gekozen snelheid. Zo is het mogelijk om thuis, in relaispunt of om de bestelling op te halen in een Alltricks-winkel. Niettemin, als indicatie, wordt de “standaard thuislevering” aangeboden vanaf 100 € van aankoop en 150 € voor een “thuislevering in 24 uur”. Houd er rekening mee dat als u een premium lid bent, de levering gratis is, ongeacht het bedrag van de bestelling.

Gratis Chronopost levering in 24 uur vanaf 150€
Gratis Chronopost levering in 24 uur vanaf 150€

Een “tevreden of terugbetaalde” garantie

Alltricks biedt een retourservice voor alle artikelen die door Alltricks worden verkocht en verzonden. Dus als een ontvangen product u niet tevreden stelt of als u van gedachten bent veranderd, Je hebt 30 dagen de tijd om het gratis te retourneren* uw product. Deze garantie “tevreden of terugbetaald” wordt verlengd tot 100 dagen voor premium leden.

*In sommige gevallen kan de retourservice € 2 per Mondial Relay in rekening worden gebracht.

Responsieve en klantvriendelijke klantenservice

De klantenservice van Alltricks hoeft zich niet meer te bewijzen ! Inderdaad, veel experts staan tot uw beschikking om u te begeleiden en te adviseren tijdens uw aankopen, maar ook om u te helpen in geval van problemen. Responsief en professioneel, de After-sales service biedt uitgebreide ondersteuning aan al hun klanten.

Alltricks dienst na verkoop
Alltricks dienst na verkoop

Een goed gevulde FAQ om terugkerende vragen te beantwoorden

Om de dienst na verkoop niet onnodig te overbelasten, heeft Alltricks een veelgestelde vraag opgesteld. Deze FAQ geeft een overzicht van alle veelgestelde vragen zoals “Hoe annuleer ik mijn bestelling?” of “Hoe kan ik een artikel retourneren?“. Goed geleverd en compleet, deze FAQ helpt meestal om de situatie op te lossen.

Hoe neem ik contact op met alltricks after-sales service?

Als u geen overtuigend antwoord vindt in de Alltricks FAQ, is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice. Momenteel worden er twee kanalen aangeboden: E-mail of door telefoon.

Allereerst is het mogelijk om op elk moment contact op te nemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen. Het Alltricks-team zal zo snel mogelijk reageren.

Of daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met de Alltricks dienst na verkoop telefonisch op 01 30 48 90 07. Beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 19 uur en zaterdag van 10 tot 19 uur. Let op: het gesprek is natuurlijk gratis!

Alltricks biedt vele voordelen

Naast het aanbieden van gereduceerde prijzen het hele jaar door op alle producten, Alltricks gaat verder door promoties en terugkerende opslag aan te bieden. Daarnaast biedt het platform een premium programma. Laten we samen alle voordelen en promoties bekijken die Alltricks biedt.

Alltricks Premium: het betaalde loyaliteitssysteem…

Geïnspireerd doorAmazon Prime, Alltricks Premium stelt vaste klanten in staat om te genieten van vele voordelen voor slechts 29,99€. In het bijzonder gratis levering in 24 uur, een loyaliteitssysteem door cashback kitty, 100 dagen “tevreden of terugbetaald”, een aanbod van -10% de week van uw verjaardag. Kortom, dit premium programma is zeer interessant voor klanten die regelmatig bestellen.

Ontdek Alltricks Premium

Destocking en aantrekkelijke promoties

Alltricks biedt een “Destock” op haar website. Verwijzend naar alle huidige promoties, is dit tabblad Ideaal voor het vinden van koopjes. Houd er rekening mee dat deze sectie het hele jaar door toegankelijk is en niet alleen beschikbaar is tijdens de verkoop. Neem gerust een kijkje van tijd tot tijd!

Ontdek alle Alltricks promoties

Alltricks klantrecensies

Wie beter dan de klanten zelf om Alltricks te beoordelen? Trustpilot heeft meer dan 120.000 reviews over Alltricks, met een TrustScore van 4,3 uit 5. Kortom, Alltricks geldt als het favoriete e-commerceplatform van de Fransen voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Trustpilot Alltricks
Trustpilot Alltricks

Onze mening over Alltricks

Alltricks


 • 📖 Catalogus


 • 💰 Prijs


 • 📦 Levering


 • 📞 Klantenservice


 • 💬 Reviews van gebruikers

4.9

Mening van de redactie

Tot slot, wat moeten we van Alltricks denken? Eerlijk Alltricks heeft niets meer te bewijzen. Een grandioze catalogus, onverslaanbare prijzen, een responsieve after-sales service, wat wil je nog meer? Kortom, u zult begrijpen, onze mening over Alltricks is zeer positief! Daarom wij raden Alltricks actief aan voor al uw buitenaankopen.


Ontdek Alltricks

Lees ook:   beste mountainbike voor beginners