Test > mening over de beste mountainbikes wandelen

Als u van plan bent om te gaan wandelen en nieuwe fietservaringen op te doen, dan is elektrisch mountainbiken iets voor u. Inderdaad, het vertegenwoordigt deIdeale uitrusting om zich in bergachtige gebieden of bossen te wagen. Daarnaast biedt het veel mogelijkheden op het gebied van prestaties en gebruik. Het stelt de mountainbiker in staat om moeilijke paden aan te pakken en langer te rijden met de grootste eenvoud. Dat gezegd hebbende, als u besluit om voor een van deze fietsen te kiezen, moet u nadenken voordat u een keuze maakt. Hier is een complete gids, op elektrische mountainbikes, die u zullen helpen kiezen om te gaan wandelen.

elektrische mountainbike tour in groep

Top 10 beste modellen voor elektrisch mountainbiken in 2023

Waarom kiezen voor een elektrische mountainbike om te gaan wandelen?

Elektrisch ondersteunde mountainbikes zijn lang niet de enige fietsen op de markt. Ze zijn echter het meest geschikt voor ga wandelen, wandelen in het bos of in de bergen.

Hun voordelen hebben vooral te maken met de elektrische ondersteuning waarmee ze zijn uitgerust. Dit begeleidt de fietser in de mountainbiken door zijn inspanningen te verminderen. Zo kan de elektrische mountainbike worden gebruikt door mensen van alle leeftijden.

Bovendien hoef je om de beklimmingen te beklimmen geen grote inspanningen te leveren. Het is dus mogelijk voor beginners of senioren om ervaren mountainbikers te volgen tijdens groepswandelingen.

Lees ook:   liv mountainbike

De elektromotor die meestal in het midden van de fiets wordt geplaatst, geeft hem een zekere stabiliteit. Dit verhoogt de veiligheid van de piloot en stelt hem in staat om met veel vertrouwen de hellingen af te dalen.

Daarnaast is mountainbiken een activiteit die meestal kan leiden tot kortademigheid. Trappen op de fiets kan ook pijn in de benen veroorzaken. De elektrisch ondersteunde mountainbike garandeert u echter Een groot gebruikscomfort doordat u uw inspanningen kunt beheersen. Dit maakt het de ideale uitrusting voor het rijden in de bergen, in het bos en op het platteland.

Elektrische mountainbiketocht

Hoe kies je een elektrische mountainbike wandelen?

Om een elektrische mountainbike te kiezen om te wandelen, is de eerste stap om uw niveau van mountainbiken in twijfel te trekken. In het juiste niveau kiezen, zet je tAlle kansen aan uw kant voor een comfortabele en veilige rit. We kunnen drie soorten mountainbikes onderscheiden, afhankelijk van het niveau:

  • de mountainbike voor beginners,
  • de mountainbike voor bevestigd
  • en wandelen mountainbiken voor experts.

Beginnende mountainbikes zijn ontworpen om de confrontatie aan te gaan met deRuw terrein gedurende 30 tot 90 minuten. Ze zijn gemakkelijk te vliegen met accessoires die het comfort van de bestuurder garanderen.

Bevestigde mountainbikes zijn bedoeld voor Matig ruig terrein. Ze hebben meestal een Autonomie van 1u30 tot 3u ongeveer. Hun voordeel ligt in het feit dat ze tijdens alle seizoenen van het jaar kunnen worden gebruikt. Ze stellen u ook in staat om meer land te bezoeken met Betere prestaties in vergelijking met beginnersfietsen.

Tot slot is de deskundige wandelende elektrische mountainbike gereserveerd voor terrein zwaar beschadigd met een autonomie van meer dan 3 uur. Hier heb je geen grenzen qua terrein, prestaties of rijtijd.

Kenmerken van een elektrische mountainbike rando

Elektrische mountainbikes worden vooral gekenmerkt door een elektromotor die de fietser helpt bij het rijden. Het motorvermogen van een elektrische ATV kan groter zijn dan 250 watt. Daarnaast is de elektrische mountainbike kan worden uitgerust met een motorhelm, een plaat en een bromfietsverzekering. Het moet ook voldoen aan bepaalde normen op het gebied van gewicht, wendbaarheid en prestaties.

Beste modellen voor natuuruitjes

Ontdek onze selectie en beoordelingen van de beste modellen elektrische mountainbike rando:

Elektrische mountainbike E-ST 900 Grijs 27.5 Plus

De E-ST 900 elektrische mountainbike is ontworpen om te gaan wandelen in de bergen en in het bos. Het heeft een 500 Wh batterij en een elektromotor die zorgt voor een 70 Nm koppel. Deze fiets wordt vooral gewaardeerd om zijn veelzijdigheid en prestaties.

E-ST 900 Grijs 27.5 Plus

4.7 van de 5 sterren (4,7 / 5)

Decathlon E-ST 900 elektrische mountainbike

Elektrische ATV Giant Talon E+ 2

Dit is een model dat combineert Moderniteit naar prestaties. Uitgerust met een motor die in staat is om een 50 Nm koppel, het biedt onmiddellijke elektrische ondersteuning die het effectief maakt op alle soorten terrein.  Zijn 500 Wh batterij stelt u in staat om buiten de gebaande paden te denken met een Actieradius tot 90 km.

Reuzen talon E+ 2

4.6 van de 5 sterren (4,6 / 5)

Elektrische mountainbiketocht - Giant Talon E+2

Waarom elektrische mountainbike-uitjes doen?

Het voordeel van de elektrische fietstocht is dat je geniet van de cursussen en het landschap door minder moeite te doen. U kunt beginnen met het gezin en reizen door Frankrijk en zijn regio’s om Ontdekkingen doen. Tijdens je uitje zal de moeilijkheidsgraad geen deel meer uitmaken van het spel.

Met behulp van een mountainbike kun je een weg, een berg, een massief, een circuit getraceerd, rond een meer lopen op verschillende plaatsen in het land. U heeft het voordeel dat u geniet van totale vrijheid. Waarom niet proberen de Alpen te beklimmen, de Vogezen over te steken, door de valleien van Queyras te wandelen of naar Mont-Saint-Michel te gaan?

Als je naar Familievakanties, kunt u naar een gespecialiseerde winkel gaan om een Reservering om materiaal te huren. Ze kunnen u zelfs informatie geven over uitstapjes en activiteiten om rond te doen om u te helpen. Het voordeel van deze verhuurwinkels is dat je boek uw ATV voor één dag.

Wacht dus niet langer, Pak een kaart en ga wandelen om de wereld te ontdekken !

Natuur en fietstocht

Zijn mountainbiketochten effectief voor fysieke fitheid?

Een elektrische fietstocht is natuurlijk goed voor je gezondheid. Motor- en accuhulp zijn er alleen om je een boost te geven tijdens je rit. Er mag niet worden vergeten dat de batterij uiteindelijk ontlaadt en dat u Gebruik de kracht van je benen om klaar te komen uw familiereis.

Zelfs als je iets minder moeite doet, zijn de wandelingen goed voor lichaam en geest. Het beoefenen van een sportactiviteit, zelfs met een elektrische fiets, levert u alleen maar voordeel op naast onbekende plaatsen en landen bezoeken.

Het gebruik van een Volledig geveerde ATV kan u ook toelaten om te wandelen, terwijl schokken efficiënter opvangen om gewrichtsproblemen te voorkomen. De praktijk van enduro kan je ook helpen om voor je lichaam en geest te zorgen!

Als u op vakantie gaat, kunt u informeren naar de plaatsen om een mountainbike verhuur. Je kunt ook gaan bij Go-Sport om uw fiets of mountainbike te huren.