Prijs elektrische mountainbike – MTB tegen de beste prijzen voor uw budget!

De Kosten van een elektrische ATV is een van de belangrijkste criteria om te overwegen voordat u een aankoop doet. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten off-road elektrische fietsen tegen verschillende prijzen. Deze tarieven variëren afhankelijk van een aantal technische kenmerken die de prestaties van de apparatuur garanderen. In dit opzicht kan het kiezen van een elektrische mountainbike een probleem worden vanwege de Diversiteit aan prijzen. Als u van plan bent om een elektrische mountainbike aan te schaffen, moet u informeren naar Het te verstrekken budget. Ontdek hier de prijs van elektrische mountainbikes en de factoren die deze kunnen beïnvloeden.

Off-road elektrische fietsen tegen de beste prijzen in 2023

Wat zijn de factoren die van invloed zijn op de kosten van een elektrische mountainbike?

Op de markt kunnen we verschillende modellen elektrische mountainbikes vinden die van elkaar verschillen door eenvoudige technische details. Over het algemeen wordt het verschil tussen ATV’s gemaakt in relatie tot de gebruikte motor of het type ophanging.

De verschillende soorten off-road elektrische fietsmotoren

Volledig geveerde elektrische fietsen, ongeacht hun aard of merk, zijn uitgerust met een elektromotor die de bestuurder helpt tijdens het trappen. Dit laatste wordt gekenmerkt door een variabel koppel en een vermogen van ongeveer 250 watt of meer. Bovendien, afhankelijk van de productietechnologie, De locatie van de motor kan verschillen. De motor kan zich inderdaad op de achternaaf of in de trapas bevinden.

De elektrische mountainbike met een motor op het achterwiel, is uitgerust met een Motor geïntegreerd in de achternaaf. Met deze technologie voelen we een duidelijk verschil, vooral met de versnellingswisselingen die een stuwkracht van achteren genereren. Dit geeft een sportiever en ruiger rijden. Toch roepen sommige mountainbikers een mogelijke onevenwichtigheid van de mountainbike in het rijden op, veroorzaakt door het gewicht van de motor aan de achterkant.

Elektrische mountainbike prijs - Bostest

Deze technologie is niet noodzakelijkerwijs een slechte keuze, afhankelijk van waar het moet worden gebruikt. Het is echter niet altijd geschikt voor professionals en is nogal beperkt in termen van prestaties. Dit is de reden waarom de pedaalmotoroplossing over het algemeen wordt aanbevolen. In het algemeen is de kosten van ATV is goedkoper in relatie tot de locatie in het pedalboard.

Lees ook:   orbea elektrische mountainbike

In tegenstelling tot de motor op de achternaaf, is de pedaalmotor (of centraal) is geplaatst bij de pedalen van de mountainbike. Dit is een oplossing voor de onbalans die wordt gegenereerd door de locatie van de motoren op het wiel.

Het maakt het mogelijk om ervoor te zorgen dat, De perfecte balans tussen mountainbiken en het bevorderen van een meer natuurlijke goede rit. Naast het garanderen van evenwicht, zijn de prestaties ten opzichte van de eerste aanzienlijk verbeterd. De kwaliteit van de motor is dan ook een sterk punt om rekening mee te houden voor de prijs van een elektrische mountainbike. Inderdaad, de prijs van een Off-road elektrische fiets met een motor in de trapas kost meer.

De ophangingen van off-road elektrische fietsen

In werkelijkheid is een elektrische mountainbike een terreinfiets die op elke ondergrond past. Voor sensatiezoekers die op ruwe paden evolueren, is schokdemping een zeer belangrijk punt. Op elektrische mountainbikes spotten we twee soorten suspensie, namelijk:

 • Semi-stijve ophanging
 • en een volledig hangende ophanging.

De semi-stijve vering op een elektrische mountainbike bestaat uit een vork aan de voorzijde en een frame aan de achterzijde. Met deze technologie worden semi-stijve ATV’s effectief op laag of matig ruig terrein. Ze kunnen worden gebruikt op ruw terrein, maar schokabsorberend is niet het meest effectief.

Aan de andere kant het volledig verende mountainbikemodel Bevat een dubbele dempingsvering. De wielen en zelfs de stoel zijn voorzien van vering om het comfort van de rijder te garanderen. Het valt niet te ontkennen dat voor stadsgebruik deze opgeschorte functie bijna nutteloos is. Bij tegen het rijden op ruwe parcoursen als voor wandelen in de bergen, volledig verende elektrische mountainbikes vinden hun nut.

Elektrische mountainbike prijs - Weeling

Elektrische mountainbike prijs – Welke prijs voor welke mountainbike?

We ontdekken verschillende associaties van all-terrain elektrische fietsen op basis van de verschillen die hen kenmerken. Ongeacht het type off-road elektrische fiets, zijn er Prijzen die passen bij alle budgetten. Het is nog steeds noodzakelijk om een budget van 1000 € of meer te plannen om een goed model te betalen.

Deze prijs is echter niet standaard en varieert van merk tot merk. Inderdaad, om een model te betalen dat kan worden omschreven als Goede prijs-kwaliteitverhouding, moet u gemiddeld betalen tussen 1500-2000€.

Prijzen elektrische mountainbike: andere kosten om rekening mee te houden

Vanuit een wereldwijd oogpunt is het duidelijk dat de prijs van een ATV meer varieert, afhankelijk van de gebruikte technologie dan voor de vervaardiging ervan. Bovendien moeten, afgezien van deze parameters, andere punten in aanmerking worden genomen bij het evalueren van de prijs van een van deze modellen. We kunnen onder andere vermelden

 • Het kader,
 • De grootte van de ATV,
 • Het remsysteem,
 • Het gebruikte scherm,
 • De kleur: zwart, grijs, wit, etc …

De eerder genoemde punten zijn subtiele details om rekening mee te houden bij het kiezen van een elektrische mountainbike.

Electric Mountain Bike Award – Veelgestelde vragen

Vind een antwoord op veelgestelde vragen over zoekmachines:

Wat is de beste prijs-kwaliteit elektrische fiets?

Je moet weten dat een goede volledig geveerde elektrische mountainbike dat niet is Niet binnen ieders bereik en dat je een vrij fors budget moet hebben. U kunt De eerste modellen toegankelijk vanaf 2500 euro.

Als je een echt competitieve off-road elektrische fiets wilt bezitten, moet je rekenen ten minste EUR 4000. Dit lijkt misschien overdreven, maar je bent er zeker van dat je een Kwaliteit e-bikes voor vele jaren.

Er is Meerdere merken die u kunt raadplegen om een volledig geveerde elektrische fiets te vinden:

 • Zigeuner
 • Haibike
 • Kubus
 • Overvolt
 • Kanondale
 • Trek
 • Elops
 • O2-gevoel

Als je zelf een mooi merk ATV wilt kopen, kun je wachten De verkoopperiode om goede zaken te doen.

Wat is de beste prijs-kwaliteit elektrische fiets?

Na veel producten te hebben rondgekeken, leunt ons hart op de zijkant van de Sunn Gordon S1 volledig geveerde elektrische fiets. We hebben het al gescreend op onze comparator en het heeft een Onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Deze ATV is gemaakt voor alle obstakels. Je kunt Grote wandelingen in het bos en de bergen, maar het is net zo leuk om in de stad te rijden. Op verharde wegen of ruwe wegen, Het comfort zal u tevreden stellen. De autonomie stelt u in staat om te doen 45km op volle kracht op steile wegen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten.

Het is uitgerust met Shimano hydraulische schijfremmeneen derailleur Sram 12 versnellingen, en een Shimano 250W centrale motor. Met behulp van het stevige frame en de voor- en achterwielophanging kun je alle schokken opvangen.

Tot slot is dit product toegankelijk voor minder dan 4000 euro.

Welke goedkope elektrische mountainbike?

Als je een off-road e-bike wilt hebben zonder al te veel geld uit te gevenU kunt ga naar Decathlon. Het is een winkel gespecialiseerd in sport met echt aantrekkelijke prijzen. Alle elektrische fietsen worden geleverd met goede accessoires, zoals remmen, batterij, motor, wielen.

U kunt een bereik van Elektrische fietsen voor het hele gezin, omdat hij een consequente keuze heeft voor vrouwen, man, en kind. De grootte van het frame is ontworpen om zich aan te passen aan alle morfologieën.

Het voordeel van dit teken is dat je Vind je geluk voor minder dan 3000 euro. Als uw elektrische fiets op voorraad en beschikbaar is, kunt u deze online bestellen, en Profiteer van gratis thuisbezorging.

U hebt de mogelijkheid om te gebruiken Oney services om in 3 of 4 keer te kunnen betalen.

Welke mountainbike voor minder dan 4000 euro?

Er zijn veel volledig verende elektrische fietsen die je kunt vinden onder de 4000 euro. We hebben er een paar voor je geselecteerd:

 • De Haibike Sduro Fullnine 5
 • Le Sunn Gordon S2
 • Bij Decathlon de E-AM Stilus V2 die we hebben getest
 • De Shimano Powerfly 4 Trek
 • De e-KOBALT 27.5+STePS Gypsy
 • U kunt het volledige assortiment en de opties van de merken Elops en Rockrider bekijken

Als u op zoek bent naar een elektrische fiets voor uw kind, weet u zeker dat Uw aankoop zal lager zijn dan 4000 euro.

U kunt al deze modellen online vindenop de Decathlon website of nog beter, op de site gespecialiseerd in de verkoop van elektrische fietsen Alltricks. Wetende dat elke bestelling u in staat stelt om Profiteer van gratis levering.

Als u op zoek bent naar een Goedkope elektrische mountainbike, bieden wij een ruime keuze aan modellen op onze site.