Restrap: Hoe flessen en flessenhouders in kleine frames te passen

Het probleem dat waterflessen niet overweg kunnen met frametassen is bekend. Hoe kleiner het frame, hoe minder ruimte in de framedriehoek. Maar dit geldt ook voor mountainbikes, waarvan de schuine frames nauwelijks ruimte bieden naast de schokdemper. De oplossing: de Restrap bidonhouders, waarbij de bidon aan de zijkant verwijderd kan worden. Hoe een lust voor het oog is het als er ook bijpassende drinkflessen zijn in het typische Restrap-design.

Door de zijopening van de Restrap bidonhouder kun je nu ook op frames met weinig ruimte een bidon meenemen.Foto: RestrapDoor de zijopening van de Restrap bidonhouder kun je nu ook op frames met weinig ruimte een bidon meenemen.

Opnieuw vastbinden bidonhouder

De bidonhouder voor het verwijderen van de waterfles aan de zijkant is een nieuwe toevoeging aan het Restrap-assortiment. Bijzonder handig voor fietsen met een compact frame of voor gebruik met frametassen, die de ruimte voor bidons kunnen beperken. De opvouwbare bodem, die zich aan de boven- en onderkant van de houder bevindt, is praktisch, omdat de opening hierdoor links of rechts kan worden geplaatst. Als framebescherming wordt een gripstrip meegeleverd, met 25 mm verstelmogelijkheden voor de perfecte pasvorm. De kooi heeft ook een rubberen lus om de fles vast te zetten, vooral op ruw terrein of op de paden. Naast de onderbuis of zitbuis kan de bidonhouder ook op verschillende plaatsen op de fiets worden gemonteerd als er schroefdraad in het frame zit – bijvoorbeeld op de vork.

  • Prijs: 17.99 euro
  • Gewicht: 51 gram

Oranje mondstuk en elastiek, zo herken je het Restrap design.Foto: RestrapOranje mondstuk en elastiek, zo herken je het Restrap design.

Drinkflessen in Restrap-design

Restrap merkflessen met contourontwerp, verkrijgbaar in zowel 500 ml als 750 ml maten. De kenmerkende oranje afsluitbare tuit voegt een vleugje kleur toe en zorgt voor gemakkelijke toegang tot uw favoriete drankjes. De lekvrije constructie zorgt ervoor dat je hydratatie blijft waar het hoort: in je fles, niet op je uitrusting. Gemakkelijk in te knijpen plastic maakt het lessen van je dorst een fluitje van een cent, zodat je gefocust blijft op je rit. De aerodynamische, ergonomische dop verbetert de algehele slankheid van de bidon, maar zorgt ook voor een comfortabele grip tijdens je ritten. Door een brede opening is deze fles gemakkelijk schoon te maken, bij te vullen en elektrolyttabletten en -poeders toe te voegen. Onze Restrap Bottles zijn met trots gemaakt van 100% recyclebaar, BPA/F/S en PET(E)-vrij polyethyleen.

Lees ook:   EMTB-Transalp: Met de e-bike van Innsbruck naar de Brenner-grenskam

Isohypsen - d.w.z. geografische contourlijnen - sieren de nieuwe Restrap-flessen en het Restrap-logo.Foto: RestrapIsohypsen – d.w.z. geografische contourlijnen – sieren de nieuwe Restrap-flessen en het Restrap-logo.

De fles van het merk Restrap is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 500 milliliter en 750 milliliter. Natuurlijk mag de typische sinaasappel niet ontbreken in een Restrap fles. Dit is verwerkt op het mondstuk en geeft de fles een klein vleugje kleur. Restrap geeft aan dat de fles lekvrij is. Het plastic is gemakkelijk in te knijpen en maakt het gemakkelijk om te drinken. Door de brede opening is deze fles eenvoudig schoon te maken, bij te vullen en te vullen met bijvoorbeeld elektrolyttabletten en poeder. De Restrap-flessen zijn gemaakt van 100 procent recyclebaar polyethyleen (PE), dat ook BPA/F/S- en PET(E)-vrij is.

  • Materiaal: : BPA/F/S en PET(E)-vrij polyethyleen
  • Maten: 500 en 750 ml
  • Dimensies: 75 mm diameter, 196 of 250 mm hoog
  • Gewicht: 74 gram (500 ml), 94 gram (750 ml)
  • Prijs: 14,99 Euro (500 ml), 15,99 Euro (750 ml)