MYBIKE, BIKE, EMTB en FREERIDE nu onder één dak

Wat is er gebeurd met de website van MYBIKE? Deze en soortgelijke lezersmails hebben ons de afgelopen tijd meerdere malen bereikt. Ons antwoord: MYBIKE is, net als zijn zusterbladen ervoor, Emtb en FREERIDE, is onder de paraplu van de BIKE-website geglipt. Daarmee is bike-magazin.de het grootste Duitstalige fietsportaal!

De website behandelt alle facetten van fietsen – van spectaculaire downhill fietsen tot dagelijks woon-werkverkeer met de fiets. Elk type fiets heeft zijn eigen gebied, waar u gedetailleerde tests, gidsen, veel tourtips en nog veel meer kunt vinden. De homepage geeft een overzicht van de nieuwste artikelen uit alle gebieden.

Op veel punten hebben de verschillende sporten gemeenschappelijke thema’s: Een goede regenjas is even belangrijk voor fietsen, in het dagelijks leven en tijdens een fietstocht, de technische ontwikkeling in framebouw, motoren en andere componenten is ook relevant voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in fietstechnologie. Een goede tool is essentieel voor elke fietser, evenals de beste tips over fietsonderhoud en -onderhoud. Tal van toergebieden zijn geschikt voor zowel toerfietsen als mountainbiken, ten laatste als het gaat om de nieuwe Onderwerp: Gravelfiets en bikepacking, men ontmoet lezersinteresse uit alle gebieden van het fietsen.

Volgens de MYBIKE-lezersenquête is de belangstelling voor de onderwerpen e-mountainbikes en gravelbikes de afgelopen jaren voortdurend toegenomen. De vernieuwde BIKE website herbergt de vele overeenkomsten. Wie al veelzijdig is, vindt nu alle onderwerpen onder één dak. Als je je tot nu toe op één sport hebt geconcentreerd, wil je misschien e-mountainbiken uitproberen, bijvoorbeeld door buiten de gebaande paden te denken.

Heb je vragen of suggesties over de nieuwe fietswebsite? Stuur gerust een e-mail naar info@mybike-magazin.de!

Lees ook:   winter mountainbike schoenen

Er wordt op sommige plekken nog wat geknutseld, waardoor het hier en daar misschien niet helemaal past. Maar we zijn ermee bezig!