Kids Ride Shotgun: MTB kleding voor kinderen – functioneel en stijlvol

Het merk Kids Ride Shotgun – ook bekend van zijn Shotgun MTB kinderzitjes – wil in kinderkleding stappen met technische truien. Dan Necklen, mede-oprichter van Kids Ride Shotgun, legt uit wat er speciaal zal zijn aan de truien: “Als het gaat om kinderkleding, wilden we echt iets ontwerpen dat kinderen zou aanmoedigen om te gaan mountainbiken. we wilden iets maken dat op MTB lijkt, maar waar kinderen zich in kunnen vinden, en het is niet alleen een verkleinde versie van een shirt voor volwassenen.”

Als de kleintjes het shotgun MTB-stoeltje zijn ontgroeid en zelf willen trappen, dan is de juiste collectie fietskleding voor kinderen geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De technische longsleeves met dierenmotieven houden de wind buiten en de warmte binnen. De reden hiervoor is de katoen-modale mix, die enerzijds goed is voor het milieu en anderzijds ademend en duurzaam. Daarnaast zorgt nylon aan de voorkant van de jerseys voor windbescherming. Een ander bijzonder kenmerk is de snit, waarbij het achterste deel van de longsleeve iets langer is en daardoor beter geschikt is om te fietsen.

De MTB kinderkleding van Kids Ride Shotgun is verkrijgbaar in drie maten voor 2-, 4- en 6-jarigen met drie motieven: de fietsende dinosaurus, leeuw of eenhoorn. Vanaf nu zijn de truien voor 40 euro verkrijgbaar in de winkel of online.

De technische truien zijn ook geschikt voor kinderen die zelf nog niet kunnen rijden, maar met de outfit hun ouders willen evenaren. Daarom is er het speciale shotgun kinderzitje.

Wat is de beste manier om de volgende generatie motorrijders te vervoeren als ze zelf niet kunnen rijden? En nog steeds plezier hebben? Kids Ride Shotgun heeft het antwoord op deze vragen gevonden. Met de aan de voorzijde gemonteerde kinderzitjes zorgt de fabrikant voor rijplezier voor zowel kinderen als ouders. Het verschil met een conventioneel kinderzitje is de bevestiging tussen stuurman en zadelpen. Het kinderstuur is gemonteerd op het stuur van de volwassenen. Zo krijgen de kinderen een echt rijgevoel tijdens het fietsen.

Lees ook:   Fazua Firmware Update: Fazua Ride 60 nu 2.0

Source link