Dolomiti Bike Galaxy: droomlandschap en toppaden voor fietsers

Drops, koele bochten, northshore elementen en pure flow: mountainbikers gaan aan de slag op de veelzijdige trails van de Dolomieten. Een echt galactisch aanbod wacht fietsfans op de Dolomiti Supersummer: de Dolomiti Bike Galaxy inspireert fietsliefhebbers met 3.000 vierkante kilometer bergen, meer dan 400 kilometer aan officiële mountainbikeroutes en meer dan 24.000 meter diepte, die allemaal met de lift kunnen worden bereikt. Dit alles transformeert de Dolomieten in de zomer in een Italiaans MTB Eldorado.

Op veelzijdige routes kunnen MTB-specialisten zich verheugen op een breed scala aan panoramische paden en natuurlijke tracks. Naast de bekende Sellaronda tour zijn er ook andere aantrekkelijke bestemmingen zoals bikeparks, enduro pistes of andere vloeiende trail afdalingen om uit te kiezen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en bestemming kun je zelf tochten en trails samenstellen.

Meer informatie is te vinden op dolomitibikegalaxy.com

Langs de fantastische tochten zijn er toevluchtsoorden en rustieke verfrissingsstops als onderdeel van het fietsaanbod, die heerlijk eten en overnachtingsmogelijkheden bieden. Natuurlijk is er hier ook de mogelijkheid voor e-mountainbikers om de accu’s van mens en machine op te laden.

Hoogtepunt: Dolomiti Supersummer Ticket

Harald Wisthaler

Het hoogtepunt van Dolomiti Supersummer: Meer dan 120 liften met een enkele kaart, de Supersummer Card, stellen fietsers in staat om hoog te klimmen en de toppen van de Dolomieten te bereiken. De MTBikes en e-bikes kunnen in de meeste kabelbanen, gondels en stoeltjesliften worden vervoerd. Er zijn dus geen grenzen aan het trailplezier.

Alle tickets voor Dolomiti Supersummer zijn ook online verkrijgbaar!

Source link