24. Adventskalender deur: BH Bikes – BH Ultimate 7.7 MTB

BH Ultimate 7.7 – Soepel lopende racemachine met uitgebalanceerde geometrie

Met de Ultimate 7.7 biedt het Spaanse familiebedrijf BH Bikes een hoogwaardige XC carbon hardtail aan. De Baskische fietsenfabrikant heeft meer dan 100 jaar geschiedenis in het ontwerpen en vervaardigen van fietsen en heeft een lange geschiedenis in het professionele wielrennen.

Momenteel zijn topatleten in alle disciplines van het wielrennen op BH, zoals het BH Coloma-team rond Olympisch bronzen medaillewinnaar David Valero en het Burgos BH-team, dat onlangs nog agressief was in de Vuelta a España. Tegenwoordig bestrijken de Spanjaarden niet alleen het sportieve segment met MTB, racefiets en gravel, maar zijn ze ook sterk vertegenwoordigd in het e-bike-segment, waar ze zich vooral onderscheiden door hun innovatieve oplossingen in lichte e-MTB en e-MTB.

Ook liefhebbers van e-gravel-, e-racefiets- en e-stadsfietsen komen hier aan hun trekken. Naast de ontwikkeling van fietsen van hoge kwaliteit hecht BH veel belang aan individualiseringsmogelijkheden door middel van individueel selecteerbare lakafwerkingen in de BH-Unique-configurator. De voortdurende ontwikkeling van de XC-reeks in samenwerking met het BH Coloma-team wordt niet alleen doorgevoerd in de topmodellen, maar wordt toegepast op alle varianten van de modellen.

De Ultimate 7.7 met P-CL carbon frame is een prestatiegerichte XC-racer die vooral opvalt door zijn lichte, stijve frame. De Ultimate zet elke watt om in voortstuwing, schittert bergafwaarts maar met een hoge mate van soepelheid en veiligheid. De hoogwaardige Fox-vering met 100 mm veerweg en de betrouwbare Shimano XT-uitrusting maken de BH Ultimate 7.7 tot een betrouwbaar sportapparaat voor veelzijdige tochten of wedstrijden.

De maximale bandenspeling van maximaal 2,4″ maakt het mogelijk om een breed scala aan banden te selecteren in een breed scala aan omstandigheden en biedt een hoog niveau van rijcomfort. De fijne lijnen samen met de kabels die intern door het balhoofd worden geleid en een zadelpenklem die in de bovenbuis is geïntegreerd en afgedekt, dragen bij aan een strak ontwerp.

Lees ook:   Update MTB Kleding & Accessoires: Fietsaccessoires die in Europa worden gemaakt

Om het frame te beschermen bij een val, heeft BH de Ultimate een BlockLock van Acros gegeven, die de stuurhoek beperkt tot 120°. Het hele modellengamma is ook uitgerust met een UDH-derailleurhanger en flat-mount rembevestiging.

Win vandaag nog onze hoofdprijs BH voor een totale waarde van € 3.099,90.

Vanaf 01.12.2023 is het mogelijk om hier deel te nemen voor onze deur nummer 24: