23. Adventskalender deur: Goal Zero – Zonnelader en powerbank

Perfect voor langere reizen waarbij je meer energie nodig hebt zonder dat dit ten koste gaat van een kleine pakmaat.

Dankzij het ontwerp kan de Nomad 50 eenvoudig worden geopend en weer gesloten, waardoor je de mogelijkheid hebt om tijdens het reizen voldoende stroom beschikbaar te hebben en deze daarna op een ruimtebesparende manier weer op te bergen. Koppel hem met een Yeti om laptops op te laden, draagbare koelkasten van stroom te voorzien en essentiële elektronische apparaten van stroom te voorzien.

Met de ingebouwde lussen kunt u het paneel aan voertuigen, tenten en meer bevestigen. De ingebouwde oplaadkabels zijn geschikt voor gebruik met Goal Zero Yeti Power Stations, Sherpa Power Banks en andere USB-apparaten. De geïntegreerde 8 mm kabel maakt het ook mogelijk om extra zonnepanelen aan te sluiten voor kortere oplaadtijden.

*Oplaadtijden variëren en zijn afhankelijk van vele factoren, zoals hoogte, temperatuur, seizoen, hoek en positie ten opzichte van de zon.

Goal zero Sherpa 100AC Powerbank

De Sherpa 100AC is de ultieme powerbank voor al uw behoeften onderweg, en het is de grootste powerbank die is goedgekeurd voor reizen met alle luchtvaartmaatschappijen.

De AC-aansluiting en extra oplaadmogelijkheden bieden een bijna onbeperkt scala aan stroomopties en kunnen zelfs worden aangesloten op de Goal Zero Nomad 50 zonnepanelen voor probleemloos opladen door de zon.

Inclusief een uitgang van 100 W op een van de USB-C-poorten voor het nog sneller opladen van apparaten. Verbeterd draadloos opladen van 5W naar 15W, zodat je nog sneller kunt opladen met je smartphone. Nieuw LCD-kleurenscherm voor een betere leesbaarheid van gebruiks- en statusgegevens. Inclusief keuze voor het toewijzen van invoer-, uitvoer- en automatische modi voor de USB-C-poorten.

Lees ook:   lidl mountainbike

Dimensies: 19.53 x 2.59 x 13.99 cm

Inbegrepen in de levering:

Win vandaag nog het Goal Zero Nomad 50 zonnepaneel en de Goal Zero Sherpa 100AC GEN4 powerbank met een totale waarde van 550 euro.

Vanaf 23.12.2023 is het mogelijk om hier deel te nemen voor onze deur nummer 23: