Kan ik hulp krijgen om een elektrische mountainbike te kopen?

Elektrisch mountainbiken is een geweldige manier om te sporten en de paden naast je af te leggen. De ATV is ook een handig vervoermiddel. Je verplaatsen met een elektrische fiets is een echt alternatief voor de auto. Je genereert geen broeikasgassen. De elektrische fiets is echter niet voor iedereen toegankelijk vanwege de zeer hoge prijs. Om dit te verhelpen, de staat en de lokale overheden steun bieden.

Kan ik subsidie krijgen voor de aanschaf van een elektrische mountainbike?

elektrische mountainbike premiumJa, u kunt profiteren van overheidssteun en subsidies want er is geen Geen beperkingen op het type fiets dat wordt gekocht. Je hebt de mogelijkheid om een stadsfiets, een elektrische VTC of een mountainbike te kopen.  De enige voorwaarde is dat de fiets is uitgerust met een elektromotor waarvan het vermogen niet hoger is dan 250 watt.

 

De elektrische mountainbike is Een milieuvriendelijk vervoermiddel. Ze helpen verkeersopstoppingen en vervuiling in steden te verminderen. De ATV is zeer veelzijdig en kun je gebruiken om de woon/werkreizen te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een elektrische mountainbike te gebruiken voor uw recreatieve activiteiten.

Wie zijn de mensen die in aanmerking komen voor de elektrische fietspremie?

Meerderjarige natuurlijke personen

premium elektrische mountainbike met een zwarte ATVDe eerste categorie personen die in aanmerking komt voor de elektrische fietspremie is die van volwassenen. Met andere woorden, je moet 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast moet je aan andere voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de premie. Dit zijn:

  • Permanent in Frankrijk verblijven ;
  • Heb een Belastinginkomsten referentie per eenheid, minder dan of gelijk aan € 13.489 ;
  • Hebben steun ontving die vergelijkbaar is met die van de premie voor elektrische fietsen. Dit moet een toeschrijving zijn van de territoriale collectiviteit of de groepering van territoriale collectiviteiten.
Lees ook:   Elektrische enduro mountainbike - Top MTB modellen van 2023!

Zodra aan deze voorwaarden is voldaan, heeft u de mogelijkheid om de premie aan te vragen. Bovendien Wielrennen die u moet verwerven moet nieuw zijn met een batterij die voldoet aan de milieunormen. Dat gezegd hebbende, loodzuurbatterijen moeten worden vermeden. De apparatuur moet uitgerust met een extra elektromotor met een maximaal continu nominaal vermogen van 0,25 kilowatt. Om alle voorwaarden op de elektrische fietsbonus te zien, bezoek de pagina volto-velo.com/subvention/

Dus wanneer het draait, wordt de voeding geleidelijk verminderd naarmate de snelheid van de voortgang toeneemt. Dan, zodra hij een snelheid van 25 km/ h, stopt de stroom. De eigenaar van de machine heeft niet niet het recht om het over te dragen aan de dealer in het jaar na de aankoop. Hij mag het niet ook aan een derde verkopen.

Mensen met een handicap

Naast volwassenen hebben ook mensen met een handicap recht op de premie voor elektrische fietsen. Maar het is verplicht om bewijs van uw handicap overleggen. De overige voorwaarden voor de haalbaarheid van deze toepassing zijn in alle opzichten vergelijkbaar met die van een volwassen natuurlijke persoon. Het volstaat echter om aan de eerder gestelde voorwaarden te voldoen om recht te hebben op de premie.

Het bedrag dat moet worden ontvangen door degenen die in aanmerking komen, varieert echter afhankelijk van de inkomsten uit de referentiebelasting en de begunstigde. Mensen met een handicap krijgen een Bedrag van 400 €. Hetzelfde geldt voor een persoon met een referentiebelastingwinst per aandeel, gelijk aan of minder dan € 6.300. Personen met een inkomen uit de referentiebelasting gelijk aan of lager dan € 13.489 ontvang 300 €.

Lees ook:   beste budget mountainbike

Wat zijn de grenzen van de overheidssubsidie?

De belangrijkste beperkingen betreffen de inkomensgrens. Als u belastbaar bent, heeft u niet de mogelijkheid om deze premie van de staat te krijgen. De fietspremie van de overheident is dus vrij restrictief. Aan de andere kant bieden sommige agglomeraties bredere voorwaarden met hogere inkomensplafonds.

Conversiepremie: tot 1500 € bij vernietiging van een thermisch voertuig

Als u uw ATV als uw belangrijkste reismodus wilt gebruiken, is het ook mogelijk om de conversiepremie aanvragen naast de ecologische bonus. Aan de andere kant wordt deze toeslag alleen toegekend als je sloopt een vervuilende auto. Het is mogelijk om een benzineauto voor 2006 of een dieselvoertuig voor 2011 te vernietigen.

Tot slot, als u andere goede deals wilt om minder te betalen voor uw elektrische mountainbike, dan onze pagina’s op ATV’s te koop of Black Friday elektrische mountainbikes kan voor u interessant zijn.