Hoe huur ik een mountainbike? Gids

Receptie » Elektrische mountainbike verhuur

Elektrische mountainbike verhuurAls je in vorm wilt blijven en wilt afvallen terwijl je plezier hebt, is mountainbiken je beste vriend. Het is ook een geweldig hulpmiddel om zonder schaamte een lange wandeling te maken. Je vraagt je zeker af waar je er een kunt vinden. Wist je dat? Sinds 2012 is het mogelijk om huur een elektrische mountainbike, en gebruik het voor een speciale gelegenheid.

In dit artikel zien we alles Redenen om een elektrische mountainbike te huren en al Belangrijke punten voordat u huurt.

Waarom een elektrische mountainbike huren?

Elektrische mountainbike verhuur heeft vele voordelen. Stel dat je op vakantie gaat naar een stad aan de andere kant van het land. Je kunt je fiets niet meenemen met u tijdens de reis. Eenmaal ter plaatse heb je echter een ATV nodig om Ontdek de stad en haar omgeving met vertrouwen. In dit geval is fietsverhuur uw beste optie. Met mountainbiken kunt u de steegjes van de stad langer verkennen terwijl u uw energie behoudt. Bovendien Fietsen in de stad heeft een aardige kant. Als u een lange wandeling in het bos of op een gevaarlijk pad wilt maken, kunnen wij u adviseren om te huren een volledig verende elektrische mountainbike, of een Elektrische fatbike.

De andere Voordeel van huren Elektrische mountainbike is dat je Helpt verkeer te vermijden geconcentreerd in het stadscentrum. En dus om makkelijker en sneller te bewegen dan een automobilist. Daarnaast is fietsverhuur een Goedkope oplossing. Met mountainbiken hoef je je geen zorgen te maken over brandstof, reparatiekosten of duur parkeren. Ook de verhuur zelf wordt gedaan tegen een lager tarief kosten en bespaart u de kosten voor onderhoud en verzekering. Ten slotte vertegenwoordigt mountainbiken een Milieualternatief in die zin dat het geen microdeeltjes of broeikasgassen uitstoot.

Vakantie

Het voordeel van huren als je op vakantie gaat is dat je niet U hoeft niet met uw fietsen te vertrekken. Op deze manier, als u zorgt voor Reserveer van tevoren, je kunt het delen met de groten zoals Kinderen. Als u kiest voor off-road elektrische fietsen, en ze zijn beschikbaar, kunt u Profiteer van elektrische ondersteuning om u te helpen bij uw wandelingen.

Lees ook:   Polar M460 GPS: de essentie voor fietsers

In badplaatsen heb je de mogelijkheid om Een dagreservering, waardoor u niet te veel geld hoeft uit te geven als u het niet meer tijd wilt gebruiken.

Groepsuitjes

Sommige merken organiseren groepsuitjes voor de dag of in het weekend. U kunt boeken met een groep vrienden om een wandeling te maken in de vallei of bergwandelen. Op dit soort uitvoer, U kunt zich laten begeleiden door een gids om routes te ontdekken zonder markeringen en zelden genomen door niet-ingewijden.

Wanneer u gaat wandelen in de Pyreneeën of in de Alpen, moet u:

 • Focus op veiligheid,
 • Hebben het bereik en het aangepaste model,
 • Bereid goede routeroutes voor
 • Wees zeker van de autonomie van de fiets
 • Laat je omringen door een goed team

Lange termijn verhuur

Tot slot kun je ook huur een lange termijn ATV. Dat wil zeggen huur het voor enkele maanden of jaren, afhankelijk van uw behoeften. De kosten zijn veel minder en je hebt de hele tijd een ATV zonder al te veel geld in één keer te hoeven betalen.

Het voordeel van lange termijn is dat u kunt echt een ATV selecteren die u interesseert. U kunt de grootte van het frame, de grootte van de banden en wielen kiezen. Uiteraard heb je naast mountainbikes de keuze tussen:

 • Fat bikes
 • Volledig geveerde mountainbikes
 • Les VTC

In de regel, met deze methode, U profiteert ook van het onderhoud van uw ATV omdat deze bij de prijs is inbegrepen. Bezoek Decathlon als u gebruik wilt maken van hun diensten. Het zal nog steeds nodig zijn geef een aanbetaling in geval van verslechtering van de fiets, op het moment van terugkeer.

Trouwens Go-sport lanceert in verhuur met optie tot aankoop.

Lange termijn verhuur bij DECATHLON

4.8 van de 5 sterren (4,8 / 5)

Logo Tienkamp

Je kunt ook onze volledige beoordeling bekijken op het merk Decathlon om u te helpen uw ATV te vinden.

Wat zijn de verschillende soorten elektrische mountainbike huurcontracten?

Elektrische mountainbike verhuur - stadsfietsEr is geen contract specifiek gewijd aan MTB fietsverhuur. Het ondertekenen van een fietsverhuurcontract brengt echter bepaalde wettelijke verplichtingen met zich mee.

De huurder moet immers controleer de huurinformatie van het type uitrusting dat overweegt hij. Deze omvatten de voorwaarden voor het leveren van de service en de methoden voor het berekenen van de huurprijzen.

De door de leverancier verlangde voorschotten moeten ook worden geverifieerd. De consument moet ook informeren naar de annuleringsvoorwaarden en de daaraan verbonden kosten.

Tot slot is het raadzaam om de principes te lezen die van toepassing zijn in geval van late teruggave van de fiets. Er moet aan worden herinnerd dat deze verschillende parameters variëren van de ene verhuurder tot de andere. De Huurovereenkomst kan alleen worden ondertekend als de voorwaarden geschikt zijn voor de klant. Daarnaast wordt de leverancier opgeroepen om Lever een huurofferte aan zijn klant. Citaat dat door hem wordt gelezen en gevalideerd voordat hij het contract ondertekent.

Voor Elektrische fiets huren, moet u eerst een verhuurplatform kiezen. Er zijn inderdaad veel sites gewijd aan de verhuur van tweewielig rollend materieel. Hiervoor is het noodzakelijk om Bekijk de aanbiedingen van elk van hen, om degene te kiezen die het beste bij u past.

Zodra het platform is geïdentificeerd, moet u een gebruikersaccount aanmaken. Het openen van dit account vereist een e-mailadres en uw persoonlijke gegevens. Over het algemeen hebben deze platforms een mobiele applicatie die kan worden gedownload op Android of iOS. Deze laatste geeft u toegang tot een GPS-navigatiesysteem en vele andere functies.

De volgende stap na het openen van het account is om Abonneer u op een huuraanbieding. Deze procedure vereist een aantal administratieve documenten, waaronder een bewijs van adres, een identiteitsbewijs, een bankafschrift en mogelijk ouderlijke toestemming voor minderjarigen.

U kunt dan neem een abonnement om uw elektrische mountainbike te huren. Ten slotte is het noodzakelijk om over te gaan tot de betaling van de service en om de levering van de gekozen fiets te starten.

Lange termijn verhuur bij BOULANGER

4.7 van de 5 sterren (4,7 / 5)

Elektrische mountainbike verhuur - Boulanger

Hoeveel kost een elektrische mountainbike huren?

De Huurprijzen variëren afhankelijk van het gekozen type fiets, de regio en natuurlijk het bezorgplatform. Elke leverancier past zijn tarieven immers toe op basis van de aanbiedingen die hij aan zijn klanten aanbiedt. Over het algemeen zijn de dagelijkse kosten voor een elektrische mountainbike verhuur varieert tussen de 8 en 10 euro. Er zijn nog steeds platforms die een van de maandelijkse tarieven in rekening brengen, variërend van van 50 tot 60 euro.

U kunt ook weten hoe goed kies een gebruikte elektrische mountainbike als huren niet meer bij je past dan dat.

Dit zijn de voordelen van het huren van een elektrische fiets. Namelijk dat je in de meeste grote steden de mogelijkheid hebt om in stations zelfbedienings-e-bikes te huren.

Wanneer een fiets huren?

De fiets is inmiddels uitgegroeid tot de onbetwiste ster van de stedelijke mobiliteit. Het kopen van een fiets is echter niet noodzakelijkerwijs de meest kosteneffectieve oplossing die voor u beschikbaar is. Elektrische fietsverhuur kan ook een geweldig alternatief zijn.

Je moet immers weten dat de prijs van een kwalitatieve elektrische fiets tussen de 1500 en 2.000 euro ligt. Bovendien is het noodzakelijk om de kosten voor het opladen van de batterij toe te voegen, evenals de verschillende accessoires om deze te beveiligen. Ter informatie, alleen al in Parijs in januari, zijn er Maar liefst 4350 fietsdiefstallen.

Je hebt het net gelezen, de huur van een elektrische fiets wordt zo’n tien euro per dag in rekening gebracht. Daardoor is het dus Veel interessanter om geen fiets te kussen in de volgende gevallen:

 • Om in het weekend met je gezin te wandelen
 • Om uw auto in de garage achter te laten als u op vakantie bent en tegelijkertijd het openbaar vervoer te vermijden
 • Als u een punctuele behoefte heeft: op het moment van een staking, zonnige dagen …

Aan de andere kant is het veel Minder relevant om een elektrische fiets te huren voor het geval je het nodig hebt meer dan 15 dagen per maand.