Fizik Terra Artica GTX – Uitgelicht!: Winterproof Click MTB Schoen

Met de Fizik Terra Artica GTX bieden de Italianen een MTB-schoen aan voor het koude seizoen, die gericht is op alle MTB-rijders die met Klickies op pad zijn. In onze “Featured!” serie kijken we vandaag naar de waterdichte, ademende en fleece gevoerde Fizik Terra Artica GTX.

Fizik Terra Artica GTX: info en prijzen

Wie op koude en natte dagen ook met de MTB op de trails zit, waardeert warme en droge schoenen. Dit is ook bekend bij Fizik, daarom hebben ze de Terra Artica GTX in hun programma. De Klick MTB schoen is niet alleen uitgerust met een waterdicht en ademend Gore-Tex Koala membraan, maar wordt ook geleverd met een thermische isolatie gemaakt van geborsteld fleece. Om ervoor te zorgen dat het gebied tussen schoen en broek voldoende beschermd is, heeft de Terra Artica GTX een hoge mate van enkelbescherming, die niet alleen bescherming moet bieden tegen weersomstandigheden, maar ook bij een val. Bovendien helpt het om meer stabiliteit in de schoen te bereiken.

  • waterdichte klik MTB schoen met ademend Gore-Tex Koala membraan en interne fleece voering voor koude dagen
  • High-desnity PU bovenwerk + ripstop stof
  • Zool X5 nylon zool (stijfheidswaarde 5)
  • Luik Boa & Klittenband
  • Gewicht 432 g (fabrieksspecificatie)
  • Maten 36–48
  • Kleuren Zwart, Druif
  • Beschikbaarheid vanaf nu
  • www.fizik.com
  • Prijs 259 € (adviesprijs)

Fizik Terra Artica GTX
# Fizik Terra Artica GTX – de klikschoen voor gebruik in de winter moet niet alleen warm zijn, maar ook weerbestendig. Het is beschikbaar voor 259 € (adviesprijs).

Naast de materialen kan het ...
# Naast de materialen kan het …
... en de gripvaste X5-zool.
# … en de gripvaste X5-zool.

Het Boa-Fit systeem met extra klittenband zorgt voor een eenvoudige en stevige sluiting.
# Het Boa-Fit systeem met extra klittenband zorgt voor een eenvoudige en stevige sluiting. – Zelfs met koude vingers hadden we geen problemen met het aan- of uittrekken van de schoenen.

Naast de hoogwaardige afwerking viel ons het Boa quick vetersysteem op, waardoor de schoen zelfs met koude vingers goed te openen is. De isolatie voldoet ook aan wat het belooft en hield onze voeten niet alleen warm, maar ook droog. De antislip X5-zool zorgt ook voor een veilige stand weg van het pedaal, zelfs in ongunstige omstandigheden. De MTB schoen is verkrijgbaar in de maten 36-48 en twee kleuren. Het model dat ons werd verstrekt, kwam in de vrij opvallende kleur Grape. De Artica GTX is verkrijgbaar voor 259 € (adviesprijs)

Waterdicht en ademend...
# Waterdicht en ademend…
... dankzij het Gore-Tex Koala membraan.
# … dankzij het Gore-Tex Koala membraan.

fizik-terra-artica-gtx-19-19
# fizik-terra-artica-gtx-19-19

De enkelbescherming van de Terra Artica is verhoogd en biedt bescherming tegen het weer.
# De enkelbescherming van de Terra Artica is verhoogd en biedt bescherming tegen het weer.
De hoge as zorgt ook voor stabiliteit.
# De hoge as zorgt ook voor stabiliteit.

fizik-terra-artica-gtx-14-nl
# fizik-terra-artica-gtx-14-nl

Hoe bevalt de waterdichte click MTB schoen van Fizik?


Voor transparantie: Artikelen in onze sectie “Uitgelicht!” zijn gemaakt door MTB-News, maar hun prikDe productie wordt betaald door de fabrikant. Daarom zijn ze duidelijk gemarkeerd als een advertentie. Toch bevatten de foto’s en de teksten de ervaring van de redactie, die op deze manier medegefinancierd wordt. Dit maakt ook de productie van de volledige verscheidenheid aan onafhankelijk geproduceerde test-, proef- en serviceartikelen mogelijk. Uitgelichte! bijdragen gepubliceerd vóór 15 april 2021 worden onafhankelijk bewerkt.

Beeldscherm

Lees ook:   Het beste van MOUNTAINBIKE kalender 2022

Gepresenteerd

Source link