Beoordelingen van de all-suspension MTB

De Decathlon-winkel heeft onlangs een high-end volledig geveerde elektrische mountainbike aangeboden, Stilus E Alle Berg. Ontworpen voor mountainbikeliefhebbers die op technische paden willen rijden en genieten van geweldige prestaties terwijl ze een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben gezien de kwaliteit van de componenten.

In dit artikel geven we u een overzicht van de technische kenmerken van deze fiets en informatie over uitkeringen dat het biedt en op de prijs-kwaliteitverhouding. We zullen u ook feedback op het Stilus E All Mountain model na het proberen en zal u onze definitieve mening geven, zodat u Maak de beste keuzex.

Presentatie van de Stilus E All Mountain ATV

Presentatie van de Stilus E All Mountain ATVDe Berg Stilus E is Een volledig geveerde elektrische fiets met Bosch Performance Line CX-motor. Het is perfect aangepast aan moeilijke omstandigheden en terrein. Dit verklaart waarom hij werd gekozen voor de beoefening van All-Mountain (mountainbiken in bergachtige gebieden).

Dit model kan gebruikt om technische hellingen te beklimmen, op verschillende terreinen te rijden en opnieuw op te starten bij het uitkomen van een bocht dankzij het 85 Nm motorkoppel en de Bosch PowerTube 625 Wh accu.

Voor sensatiezoekers die op zoek zijn naar een full suspension MTB, is het vrijwel zeker dat U zult dit model leuk vinden. Laten we nu meer details geven over deze elektrische mountainbike.

Technische kenmerken van de Stilus E All Mountain

Deze elektrische mountainbike heeft verschillende technische kenmerken die het een volledig geveerde fiets tegelijk maken Efficiënt en goed uitgerust. Dankzij de componenten en optimale configuratie biedt deze ATV een aangename, comfortabele en veilige rit.

Een high-end configuratie

Technische kenmerken van de Stilus E All MountainDeze fiets heeft een RockShox 35 Gold vork (150 mm veerweg), een RockShox Deluxe Select +150 mm schokdemper en Sun Ringle Duroc 30 29″ wielen COMP of EXP voor een betere trajectcontrole. Met zijn elementen zijn alle paden, zelfs de meest ruige, voor u beschikbaar.

De Stilus E All Mountain heeft ook een krachtig en nauwkeurig remsysteem met zijn hydraulische schijfremmen. Inderdaad, zelfs bij hoge snelheden is de remweg erg kort.

Lees ook:   soorten mountainbike banden

De cockpit bestaat uit een hanger en een aluminium steel, en Ergonomische handgrepen voor haaien. Hierdoor heb je een ultracomfortabele positie voor een ultra soepele rit.

Een solide kader

De setting van Stilus E All Mountain is aluminium 6061. Bovendien is de batterij direct in het frame (in de onderbuis) geïntegreerd met een AXA-slot. Het heeft ook een geïntegreerde Bosch-snelheidssensor, een Quicklock-achterwielas van 12 mm x 178 mm en een houderbevestiging voor 1 fles.

De diameter van de zitbuis is 30,9 mm en beschikt ook over een taps toelopende hoofdaansluiting voor meer stabiliteit en betere trajectcontrole.

Waterdichte ophangingen

Rockshox Deluxe Select +150 mm schokdemper van de Stilus E All MountainDe ophanging van de elektrische mountainbike bestaat uit:

 • een Rockshox 35 vork met 150 mm veerweg
 • en een Rockshox Deluxe Select schokdemper +150 mm .

Dit zorgt voor comfortabel en veilig rijden, zelfs bij de meest heftige schokken.

De vork is voorzien van de Motion Control Spring technologie De debonAir pneumatische en schokdemper veerweg is 205 x 60 Trunnion.

Ultravloeiende transmissie

Om ervoor te zorgen dat u optimale prestaties krijgt, bevat de Stilus E All Mountain een SRAM SX-systeem met een SRAM PG-1210 Eagle cassette | 11-50 en een SRAM SX Eagle 124 schakelketting. Hiermee is ontsporing uiterst zeldzaam, vooral bij het EL357-antiontsporingssysteem.

Om te schakelen, heeft het een SRAM SX e-controllert a 12-traps SRAM SX Eagle achterderailleur met een mono FSA 34-tands tray. Dit maakt ultra-soepel trappen en eenvoudig schakelen mogelijk.

Wielen en banden

Stilus E All Mountain is uitgerust met 29-inch Sun Ringle Duroc 30 wielen, met een inwendige breedte van 2,7 cm, HD-cassettebehuizing en afgedichte lagers. Deze wielen zijn ideaal voor het rijden op ruwe wegen omdat ze de weg heel goed vasthouden.

De banden zijn Vittoria Martello met 2PLY technologie en een zwarte zijwand zorgen voor uitstekende grip op alle terreinen.

Ultra krachtige remmen

Stilus E All Mountain heeft SRAM Guide RE hydraulische schijfremmen met 4 zuigers, Sram G2-schijven en een 6-gatsbevestiging.

De voorste schijf meet 200 mm en de achterste schijf meet 200 mm. Deze remmen zorgen voor een Optimale remkracht en precisie. Inderdaad, het gebeurt geleidelijk en zonder koppeling.

Een krachtig elektrisch assistentiesysteem

Deze elektrische mountainbike van de Decathlon winkel heeft een Premium elektrisch assistentiesysteem, waardoor het perfect is voor lange reizen en technische problemen.

Lees ook:   ghost mountainbike 24 inch

Een krachtige motor

Bosch Performance Line CX Gen 4 motor van Stilus E All MountainDe Geïntegreerde Bosch Performance Line CX Gen 4 motor Aan deze fiets biedt een krachtig koppel van 85 Nm. Dat hiermee kunt u hellingen gemakkelijker en met minder inspanning beklimmen. De koppelsensor zorgt voor een optimale ondersteuning tot 340%.

Bovendien stopt de assistentie automatisch tot na 25 km/u om te voldoen aan de Europese regelgeving. Voor een meer natuurlijke aandrijving is de motor in de trapas (directe aandrijving). Dit zorgt voor een beter zwaartepunt en geoptimaliseerd rijcomfort.

Een batterij die lang meegaat

Bosch Powertube horizontale accu van de Stilus E All MountainDe Stilus E All Mountain is uitgerust met een 625 Wh horizontale Bosch Powertube accu, die tot 5 uur.

Daarnaast is het Volledig geïntegreerd met aluminium frame met een AXA-slot om maximale veiligheid te garanderen.

Mate van ondersteuning

De eMTB is uitgerust met een Bosch Purion-display dat de 5 assistentiemodi aangeeft:

 • Eco ,
 • Toren ,
 • eMTB ,
 • Turbo ,
 • en een Voetgangersmodus.

Bovendien geeft het nuttige informatie weer, zoals:

 • staat van de lading,
 • snelheid
 • rijmodus,
 • De resterende autonomie
 • of de afgelegde afstand.

Het assistentiesysteem biedt Vermogen aangepast aan elke situatie om u te begeleiden op alle terreinen.

Andere details over Stilus E All Mountain

Uitstapje in het bos met de Stilus E All Mountain elektrische mountainbikeIn dit deel zullen we het hebben over de grootte, het gewicht, de gids en de meegeleverde accessoires.

De Stilus E All Mountain is verkrijgbaar in vier verschillende maten:

 • S : 1,55 tot 1,64 m
 • M : 1,65 tot 1,74 m
 • L : 1,75 tot 1,84 m
 • XL : 1,85 tot 1,95 m

Ook kan deze elektrische mountainbike ondersteuning van een maximaal gewicht van 120 kg (gewicht van de mountainbiker en dat van de fiets). De pFiets oids is 24,4 kg (in M), waardoor het een vrij lichte mountainbike is voor een full-suspension model.

Dan komt het met een DDK MTB zadel en Trans-X YSP18P telescopische zadelpen van 30,9 mm met een veerweg tot 150 mm (afhankelijk van de grootte).

De hanger is 76 cm breed en heeft een stijging van 20 mm, een upweep van 3° en een backsweep van 6°. De steel meet 55 mm met een hoek van 7°. Dit geeft je een ultra comfortabele cockpit.

De Stilus E All Mountain wordt geleverd met accessoires zoals:

 • Een Kettingkast,
 • Een klok,
 • sommige Verlichting,
 • sommige Wielreflectoren (reflectoren)
 • en Platte pedalen in zwart hars.
Lees ook:   ducati mountainbike

Het is ook fmet een Bosch 6A lader om de batterij sneller op te laden.

Prijs-kwaliteitverhouding bij Stilus E All Mountain

Het is beschikbaar voor een prijs van 3999 €. Het is een premium full suspension elektrische mountainbike die een zeer goede kwaliteit en uitstekende prestaties biedt voor de prijs. Inderdaad, met alle Bosch-technologie bent u er zeker van dat u een ultracomfortabele rit met een goed gevoel zult hebben.

Als we de prijs van de Stilus All Mountain vergelijken met de Rockrider E-ST 900 , de prijs is veel hoger (bijna 2 keer meer). Maar het is al een volledig hangende ATV, en ook dit product is Een echt concentraat van technologie.

Tot slot biedt Decathlon de mogelijkheid om deze fiets te kopen op financiering en biedt een Standaard 2 jaar garantie. Ook profiteert u van de Gratis levering bij u thuis.

Feedback op de Stilus E All Mountain na het proberen

man die gaat mountainbiken met de Stilus E All MountainWe hebben het geluk gehad om de Stilus E All Mountain de afgelopen 3 maanden te kunnen testen. Wij zijn zeer tevreden over het gedrag van de fiets op de verschillende terreinen die we moesten afleggen.

De Bosch Performance Line CX Gen 4 motor biedt een krachtig koppel en optimale ondersteuning, die vergemakkelijkt technische moeilijkheden en maakt mountainbiken soepeler voor lange afstanden.

De horizontale Powertube batterij is krachtig genoeg om ons de hele dag te vergezellen, zonder het te vaak op te hoeven laden.

De comfort is zeer goed, met dank aan de RockShox 35 Gold en Deluxe Select + ophangingen die een goede schokdemping voor ruw terrein. Het aluminium frame zorgt voor goede stijfheid en het EL357 anti-ontsporingssysteem zorgt voor soepel en nauwkeurig schakelen.

SRAM Guide RE remmen zijn krachtig met 4 zuigers maar blijven zeer goed gedoseerd om elk verrassingseffect tijdens het remmen te voorkomen. Tot slot zijn de hanger en stuurpen ergonomisch en bieden ze een Goede wegligging.

Om hiermee af te sluiten, wat is er beter dan deze elektrische mountainbike in actie te zien.

Eindbeoordeling van de Berg Stilus E

De Berg Stilus E is Een premium elektrische mountainbike die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het is perfect geschikt voor ruw terrein en blinkt uit op steile beklimmingen met zijn Performance Line CX Gen 4-motor.

De horizontale Bosch Powertube-accu maakt het mogelijk zeer lange autonomie, wat zeer merkbaar is voor lange berguitjes. We zijn zeer tevreden over de prestaties van deze mountainbike en We raden het zonder aarzeling aan Als u op zoek bent naar een high-end volledig geveerd elektrisch model tegen een redelijke prijs.

Tot slot, als je het wilt vergelijken met andere off-road elektrische fietsen, dan onze test op de Stilus E_Trail of op de Rockrider E-ST 520 kan voor u interessant zijn.