8. Adventskalender Deur: Ergon – SMC Core Mannen & Vrouwen

Alles-in-één comfort voor mountainbikers

SMC Core van Ergon – het MTB-zadel voor alle rijproblemen. De unieke Core 3D-technologie met de “anti-sitting pain formula” maakt mountainbiken zo comfortabel mogelijk. Geen stoeldruk! Geen gevoelloosheid! Getest om de rug te ontzien!

De zadelrevolutie nu ook op de mountainbike: de meermaals bekroonde dubbele zitschaalconstructie met ergonomische kern garandeert ultiem rijplezier off-road – maximaal comfort en tegelijkertijd zeer sportief! Bekroond met het keurmerk van de “Campagne voor een gezonde rug” (AGR). Verkrijgbaar in twee maten, anatomisch op maat gemaakt voor mannen en vrouwen.

Ingenieus werkingsprincipe

De zwevende 3D-demper absorbeert alle schokken op een rugvriendelijke manier, de unieke zadelconstructie van de SMC Core ondersteunt dynamisch bekkenbewegingen en beschermt het gevoelige perineale gebied van de man – en in het geval van de SMC Core Women, het genitale gebied van de vrouw.

Materiaalinnovatie Infinergy®

Het unieke Infinergy-materiaal® van BASF zet nieuwe maatstaven voor vering en demping op de fiets. De elastische zadelkern ondersteunt bekkenbewegingen tijdens het trappen, absorbeert schokken op de weg en beschermt de rug.

Dubbele zitschaal met ergonomische kern

De dubbele schaal en de dempingskern zorgen voor een compleet nieuwe rijervaring – voelbaar bij elk pedaal, op elke tocht, op elk terrein. De sandwichconstructie ontkoppelt beide zitschalen van elkaar.

Anatomisch specifiek reliëf voor vrouwen en mannen

Vrouwen en mannen hebben verschillende zitproblemen tijdens het fietsen. Daarom is de SMC Core verkrijgbaar met genderspecifieke hulpzones. Verkrijgbaar in de maten S/M en M/L.

In totaal worden er drie SMC Core Men/WMN in de maten S/M en M/L met een totale waarde van 480 euro verloot.

Lees ook:   Fitness Series Deel 2: Meer kracht, meer plezier! 6 krachtoefeningen voor mountainbikers