Spoor van mijn leven: de favoriete paden van de gemeenschap

Prolitzen-Trail is de eindbaas van MOUNTAINBIKE-stagiair Paul Weinbrenner: “De lijn bij Lake Ossiach heeft ook enkele vloeiende oeverbochten zoals op de foto, maar vereist verder volledige concentratie met een verandering van rotstuinen en sprongen. Ik miste deze zomer op de tweede afdaling, ook “bedankt” 38 °C en het uitputtend steile terrein. In het diepe stof zag ik een kleine boomstronk over het hoofd en botste tegen de volgende steile bewoner aan. Gelukkig is er niets gebeurd en kom ik volgend jaar terug. Uit wraak!”

Elke mountainbiker heeft zijn letterlijke wortels waar hij bij de draad (ezel) kwam. Die van MOUNTAINBIKE-lezer Milo Ganjic (24) zitten aan de Söhlbachtrail in Beilstein: “Eigenlijk kocht ik alleen mijn eerste e-hardtail om af te vallen. Bij toeval vond ik de Söhlbachtrail. Bij de eerste afdaling rolde ik bijna om in de krappe steile bochten. Maar deze ervaring ontstak een vonk in mij. Voor een zomer kwam ik hier elke dag en probeerde het hele parcours te doen, wat behoorlijk uitdagend is, met een afwisseling van snelle en technische secties. Vandaag heb ik een volledige en het parcours is voor mij geen probleem meer. Maar waar ik ook ga, ik blijf terugkomen om te zien hoe goed ik ben geworden.”

Onze collectie is nog jong. Stuur ons gerust uw favoriete parcours per e-mail naar info@mountainbike-magazin.deom ze aan te vullen en misschien zelfs in het blad te halen.

Source link

Lees ook:   Test MTB windjack: Norrona Fjora Dri1